Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:02 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Славия - Пирин 
Автор Съобщение
Модератор
Аватар

Мнение 
"Левски" ще ни бият!Буферите няма да ни продадът мача никога !Става много лошо !
Вихрен задължително трябва да ги бием ,а не да им даваме :cry:
Домакини сме на "Ботев" трябва да ги бием ,за да останем :oops:
Другите мачове няма начин да спечелим

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Съб Апр 25, 2009 3:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Трагедия , пълна трагедия сме , както някой каза вече имаме цел - да не изпаднем , сега със Вихрен сигурно пак ще легнем и положението става да си ебе :? Всеки нормален треньор след 5 поредни загуби и след нареждане отгоре да се продават мачове , ще си тръгне сам :!: :!: Стевица , нямаш ли достойнство и морал , нямаш ли топки , махни се от Славия :!: :!: :!: Дебелака мисля , че изпълни целта си , окончателно ще ни затрие :( Може би ще подобряване поредните загуби на Сливен , не знам , но опасността от изпадане е съвсем реална вече, с оглед мачовете , които ни предстоят - Вихрен , "Ботев" , Черноморец, "Левски" , Черно море, Локомотив :x

ВЕНЦИ , МРЪСНИК ДОЛЕН , ГОСПОД ВСИЧКО ВИЖДА И ЩЕ СИ ПЛАТИШ , РАНО ИЛИ КЪСНО :!: :!:

Съб Апр 25, 2009 3:48 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Плондира току що заяви ,че нямало да сменя Смешника-тая шушумига няма да се махне докато не ни набута в В група :evil:

Съб Апр 25, 2009 5:59 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Славия няма да изпадне със сигрност!!!На отбора му трябват 33-34 точки за да остане които ще ги имаме.Освен това дебелия неможе да продаде нито един футболист,ако отбора не е в А група,а това им е бизнеса за печелене и пране на пари. Проблемът е,че всяка година няма цели и вървиме винаги посредствено на приливи и отливи с или без продажби на мачовете и това е най-гадното за нас хората,който обичат Славия.Най-лошото е,че не виждам кога ще се смени политиката на дебелака. :roll:

Съб Апр 25, 2009 6:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Няма да се смени политиката докато плондира и другия боклук маджо не умрат , следващия кръг очаквайте поредното кръводаряване срещу вихрен , след това биеме "Ботев" и после 4 загуби

The Rise of the poisoned Youth

Съб Апр 25, 2009 6:57 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение ..
срам ме е :(

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Съб Апр 25, 2009 6:57 pm
Профил
Напреднал
Аватар

Мнение :(
Значи Славия да изпада !!!!! такава пумия е цялото ръководство 4е никой от тука и въоб6те феновете не може да си представи !!!! Ебало си е майката там !!! нема да стане о6те дълго време докато не се махнат тия Сикаджи,мутри,наемници и т.н. !!! Мамицата им направо ми се реве !!!! :( хората по улицата ми се смеят 4е съм от Славия !!!!!!! до къде стигна и на къде отива любимия отбор ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Нед Апр 26, 2009 12:24 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Беласица 100 % след днеска отиват в Б група! "Ботев" утре падат от ЦСКА и после имат само мачове с пряки конкоренти за изпадане ..

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Нед Апр 26, 2009 2:40 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: :(
SLAVIA_ULTRAS написа:
Значи Славия да изпада !!!!! такава пумия е цялото ръководство 4е никой от тука и въоб6те феновете не може да си представи !!!! Ебало си е майката там !!! нема да стане о6те дълго време докато не се махнат тия Сикаджи,мутри,наемници и т.н. !!! Мамицата им направо ми се реве !!!! :( хората по улицата ми се смеят 4е съм от Славия !!!!!!! до къде стигна и на къде отива любимия отбор ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Абе и по-зле сме били но никога няма да кажа Славия да изпада. Докато Венци ни е президент така ще е.

Нед Апр 26, 2009 6:17 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Не съм си мислил,че можем да стигнем до тук,но явно е така!Честно казано предпочитам да изпаднем(не съм вярвал,че някога дори може да си помисля такова нещо),за да гледам един отбор пък макар и в "Б" или "В" група,който да играе честен футбол и всяка седмица да ходя на стадиона без да знам резултата предварително.Срамно е в "А" сектор на нашия стадион да се чува "Пирин,Пирин".Срам ме,както казва момче по-горе заради това,че вместо да се гордея,че съм привърженик на най-стария футболен клуб в страната стигнал първи полуфинал в европейски футболен турнир,както и осъществил първия значим трансфер на български играч и то по-комунистическо време в лицето на Андрей Желязков играл рамо до рамо с играчи като Йохан Кроиф и Неескенс.Навсякъде в момента ме сочат с пръст и то заради един президент,който търгува с любимия ни отбор.Не,че това ме притеснява,нали ние славистите сме си малко мазохисти и сме свикнали,но това вече прелива чашата толкова години.Момчета това са 13 безцелни години за нашия отбор,13 години мъкс,13 години страдание и болка.За тези 13 години ние по-младите слависти(за какъвто се смятам тъй като съм на 24)растяхме,някой вече са се и оженили и имат деца,които за съжаление трябва да водят на прекрасния ни стадион за да гледат как батковците им търгуват с името и институцията наречена СЛАВИЯ СОФИЯ 1913!Честно казано все още си спомням с голяма доза носталгия как едва на 11 години(на толкова бях,когато станахме шампиони) почуствах това което поколения слависти не можаха-да видя любимия си отбор шампион на страната и носител на купата на България.Едва ли някога отново ще мога да видя това и този спомен така ми се е набил в съзнанието,а сегашната ситуация е толкова лоша,че просто не знам какво ще ъде бъдещето на любимия ни отбор. :oops: :!: :?:

Нед Апр 26, 2009 6:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 41 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща