Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Юни 22, 2025 10:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Монтана"-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
положението е много много тежко :cry: :cry: :cry: срам ме е !!!

Я съм ти майката ебал
Че съсипа ни отбора
Ега да умреш в затвора !!!

http://vbox7.com/play:236eb0e0

Пет Сеп 11, 2009 4:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Първият мач от началото на първенството, който за съжаление гледах по телевизията, но следих внимателно играта на белите пеперуди. Никакъв хъс освен в началото на двете полувремена. Много твърди влизания особено на нико и дюлгеров, които съдията спокойно можеше да изгони. Много по - чисти положения за Монтана и браво на М'боли за добрата игра. Бобъра игра най-добре през първото, но второто издъхна. Кавдански много несигурен. данчо слаб и нервен. тошко е голям длъжник, вместо да поведе отбора той се крие по терена. Жуниор най-добър за нас, глупаво беше сменен. галинчо лакомо хлапе, което не е научено на отборна игра. Останалите не заслужават коментар.

Поздравления за отбора на Монтана, който мъжки се бори и си заслужи победата. Един от малкото провинциални отбори последните години, който не лежа през по - голямата част от мача срещу нас.

Главният виновник за 14 години мъка е сик, който и да стой за това име. Но един ден венци, маджо и сие ще си получат заслуженото и Славия ще възкръсне, ще има нови футболисти и ще си върне манталитета на победител, защото Славия не е отбор еднодневка, Славия е част от лицето на българския спорт.

Пет Сеп 11, 2009 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Поздравления за отбора на Монтана, който мъжки се бори и си заслужи победата. Един от малкото провинциални отбори последните години, който не лежа през по - голямата част от мача срещу нас.

Тука не съм съгласен , доста си лежаха след като поведоха , но е част от играта и никой не може да ги упреква .

Главният виновник за 14 години мъка е сик, който и да стой за това име. Но един ден венци, маджо и сие ще си получат заслуженото и Славия ще възкръсне, ще има нови футболисти и ще си върне манталитета на победител, защото Славия не е отбор еднодневка, Славия е част от лицето на българския спорт.[/quote]

Всички се надяваме на това , но кога кога :? Аз съм на 21 и не знам дали ще доживея да не си късам нервите и да се червя от срам . Толкова не съм се ядосвал от години , просто наистина не виждам изход , дали със или без Вуцов , нищо хубаво не ни чака . Наистина вярвах , че ще успее да тръгне отбора под негово ръководство - уви грешал съм :x Никой фен по света не заслужава това , което търпим от години ние ,славистите , и на най-смъртния си враг не му пожелавам това ...

Пет Сеп 11, 2009 5:10 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Положението е трагично, с козметични мерки нищо няма да стане. Вили е слаб треньор, но и не разполага с футболисти. Обаче пък селекцията си я направи той в голяма степен - никой не го караше да отпраща толкова играчи и да ги заменя с разни анонимници със съмнителни качества. Отборът е тотално дебалансиран. И Капело да дойде няма да стане чудо. Истинската причина за сътоянието на "Славия" много добре я знаем. Този сезон ще се борим за оцеляване, ако половината отбор не бъде сменен и ако не дойде треньор, който да може да управлява кризисни ситуации.

Пет Сеп 11, 2009 5:50 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Каноооооооооооо :roll:

Пет Сеп 11, 2009 6:07 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Винаги съм смятал, че Вили е добър треньор за отбор от Б група и сега смело ни повел натам.

Пет Сеп 11, 2009 6:09 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Съгласен съм на 100% с мението на Josif за играчите!

Пет Сеп 11, 2009 7:29 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ПОДКРЕПЯЙТЕ ВИЛИ И ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО ПСУВАХА СТЕВИЦА !!! ВИЛИ АКО ИМАШ ДОСТОЙНСТВО, НАПУСНИ !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Сеп 11, 2009 9:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ako sega se mahne Vili B grupa e 100% sigurna,problema e v tezi nechtastnici amatiori tolkova sa zle s izklu4enie na Bobara vsi4ki sa amatiori ne mogat da si podavat da spirat elementarno topkata da ja iznasjat Robert nacional na MK ne moje da hvarli ta4 kato horata a onja maneken Galin ne moje da izpalni korner,Tochko absoluten bastun Yachar e nai goljamoto nedorazumenie koeto sm vijdal v Slavia,Dancho e cirkadjija nichto ne igrae kav kapitan e toja carvul?Dulgerov i Niko ima ochte mn mn hleb da jadat za golemija futbol e Vili li e vinoven 4e sa levanduli?

Пет Сеп 11, 2009 11:40 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тука става въпрос за друго - Вили имаше цяло лято да опознае отбора , той е правил подготовката , той е правил селекцията , с негово съгласие се махнаха Бето и Ортега , той довлече недоразумението Яшар . Може ли да почваме първенството без един конструктивен халф - ми ние халфова линия нямаме на практика ... Защо не се даде шанс на един Симеон Мечев например и на другите момчета станали шампиони :?: :!: Играчите са виновни, разбира се , ама нали той ги тренира и ги пуска все пак ... Не може да ми говори той след днешния мач , че сме на прав път и Монтана ни били с късмет , при условие че отново бяхме безобразни в 5-ти пореден мач :x Имам и някакво усещане , че и нашите звездички нещо не му се кефят на Главоча и не си дават много зор . Дали бойкотират или просто толкова си могат - и в двата случая вън от Славия :!: Много е зле работата при нас , Вуцата не вземе ли мача със Сливен , вече и на Дебелия няма да му издържат нервите :roll:

Съб Сеп 12, 2009 12:29 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща