Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Още ме е яд, че изпуснахме в Надежда тези аматьори и загубихме нелепо две точки..
Пет Фев 19, 2010 12:03 am |
|
 |
Slavia_Sofia
Пристрастен
Регистриран на: Пет Ное 27, 2009 10:53 pm Мнения: 244 Местоположение: Sofia
|
Не е само тоя мач ... На Монтана им се дадохме отсякъде  имаше още няколко мача,които непременно трябваше да вземеме но уви
|
Пет Фев 19, 2010 3:09 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Жуниор и Нико Петров са наказани , Ренет контузен 
|
Съб Фев 20, 2010 6:25 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Вуцов говори за проблемите в отбора преди подновяването на първенството другата седмица, като двама от играчите му са със сериозно изоставане в подготовката- Тодор Колев и Павле Попара, а други двама са наказани. Както е известно, Славия започва срещу аутсайдера Спортист (Своге).
"Тодор Колев не е в добро състояние, всички го видяхте. Да кажа кога ще бъде готов за игра, трябва да съм Ванга. Но играта му беше с пъти по-добра от тази в Турция. Притеснява ме, че жълтата карта на Александър Томаш не е пристигнала", спомена още Вили Вуцов.
"Притеснява ме, че Стив Ренет е с контузия, която ще го извади от игра поне за 2-3 седмици. Притеснява ме, че Жозе Жуниор и Николай Петров са наказани за първия мач. Така както изглеждаше, че имаме много голяма група, се вижда, че никак не е голяма вече. Днес Пепи Димитров не игра, защото има температура, но се надявам, че ще бъде готов в началото на следващата седмица", разкри той.
Положението за мача изглежда тежко
|
Съб Фев 20, 2010 7:21 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Е кое му е тежкото 2рото полувреме днес се видя , че може и без Жу така че няма нищо обезпокоително
|
Съб Фев 20, 2010 9:12 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Мачкаме 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Съб Фев 20, 2010 9:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
В първите два мача не очаквам да имаме особени проблеми, но е очевидно, че при сгъстен цикъл и липса на равностойни заместници за всеки пост, ще има известни затруднения. При една контузия, която отнема 2 седмици за възстановяване, ще се пропускат 4, а не 2 мача например. Но и при другите отбори ще е така. Да са няма контузии и безсмислени картони занапред и всичко ще е наред.
|
Нед Фев 21, 2010 12:29 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
За съжаление на едни постове имаме много алтернативи , на други сме зле и при една контузия или наказание увисваме сериозно . Трябваше да вземем поне още един централен защитник освен Томаш , пробвахме бразилец, руснак и накрая нищо ... В крайна сметка Дидак изгонен ли е или не , беше записан в тимовия лист в Гонг 
|
Нед Фев 21, 2010 12:45 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
1вият мач със своге не е толкова за притеснение относно защитатата ,но другите мачове ще бъде тегаво....Данчо е дърт вече и ако се случи с него нещо не ми се мисли какво ще става!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Фев 21, 2010 2:47 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 dbs
Не знам що си мислите,че мача в мездра ще е лесен.Те показаха стойностни неща на подготовката,а и говедата едвам ги биха в контролата.Иначе днес след 20тата минута показахме много радваща и обнадеждаваща игра.
|
Нед Фев 21, 2010 4:15 am |
|
 |
|