Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 1:06 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Локомотив" (Сф) - "Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
А говедцата леко се объркаха в Мездра. Утре излизаме пак на четвърто място :wink:

Изображение

Вто Апр 20, 2010 5:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Според sportal.bg Петър Димитров е в групата за мача ;)

САМО СЛАВИЯ!

Вто Апр 20, 2010 6:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е уж е наказан за един мач :roll: А Дяков какво става още ли е контузен ?

Вто Апр 20, 2010 7:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Райс Мболи, Емил Петров, Роберт Петров, Тодор Колев, Дейвид Пенчев, Иван Здравков, Борислав Георгиев, Александър Томаш, Стив Ренет, Николай Петров, Даниел Пеев, Яшар, Николай Вълев, Радослав Рангелов, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички, Жуниньо и Павле Попара.
Това е групата за мача.Явно е наказан Петър Димитров.

Вто Апр 20, 2010 7:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
19 футболисти в групата на Славия за мача с Локо Сф

Старши треньорът на Славия Вили Вуцов взе по голям брой футболисти за гостуването на Локомотив София в мач от 26-ия кръг на А група. Младият наставник на „белите” включи в групата юношите на тима Дейвид Пенчев и Иван Здравков. Точният брой играчи, на които ще разчита Вуцов е 19.

Мачът в столичния квартал „Надежда” със сигурност пропускат наказаният капитан Йордан Петков и трайно контузените Богомил Дяков и Франсиско Алберони.
Ключовият двубой за двата има е утре от 16 часа на стадион „Локомотив”.

Мачът се явява истинско дерби за местата даващи право на участие е евротурнирите, след като столичните железничари претърпяха крах в амбициите си за шампионска титла. Локомотив заема второто място във временното класиране с актив от 51 точки. Славия е на пета позиция с шест точки по-малко. При успех на „белите” утре, те ще изпреварят в подреждането отбора на "Левски", който днес направи грешна стъпка в Мездра – 1:1.

Ето и пълната група на „белите”: Райс Мболи, Емил Петров, Роберт Петров, Тодор Колев, Дейвид Пенчев, Иван Здравков, Борислав Георгиев, Александър Томаш, Стив Ренет, Николай Петров, Даниел Пеев, Яшар, Николай Вълев, Радослав Рангелов, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички, Жуниньо и Павле Попара.

Това е от Гонг , Пепи Димитров го няма , Дюлгера е там обаче 8) Мачът утре е решителен , както се казва в Англия 6-pointer , утре ако бием , правим много сериозна крачка за Европа и мечтаем поне до събота , виждате че всички бъркат , едва ли е някой е очаквал грешката на говедата , въпреки че съм сигурен , че те ще са пред нас накрая , важно е поне трети да сме :D

Последна промяна Viktor4o_Rs на Вто Апр 20, 2010 8:21 pm, променена общо 1 път

Вто Апр 20, 2010 7:53 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Viktor4o_Rs написа:
Локомотив заема второто място във временното класиране с актив от 51 точки. Славия е на пета позиция с десет точки по-малко.

Аз ли съм в грешка, ама сме си направо на 6 точки, а не на 10 зад доко... на някой много му се ще

Вто Апр 20, 2010 8:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
gesha написа:
Viktor4o_Rs написа:
Локомотив заема второто място във временното класиране с актив от 51 точки. Славия е на пета позиция с десет точки по-малко.

Аз ли съм в грешка, ама сме си направо на 6 точки, а не на 10 зад доко... на някой много му се ще

Тази грешка в информацията не съм я видял верно , сега ще вляза в ролята на редактор :lol: :lol: А дано утре след мача да сме само на 3 точки зад буферите , пък те да пишат че сме и на 30 зад тях , дреме ни 8)

Вто Апр 20, 2010 8:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
katsumoto написа:
.... Не после буферите да ми се хвалят по форумите каква бройка били събрали на мача в Ловеч и незнам си какво...

каквото и да си говорим в Ловеч буферите се представиха на много високо ниво. Трябва да им се признае!

А че в последно време играем успешно срещу тях (да не използвам чак думата абонат) е така и дано утре да направим поредно добро представяне!

Вто Апр 20, 2010 8:34 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Феновете на локото не ме интересуват грам...Аз искам единствено победа утре!Всичко друго освен победа означава загуба 8)

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Вто Апр 20, 2010 9:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Славия не брои Локо (Сф) и ЦСКА

Гостите атакуват тройката, без да правят криви сметки

Славия не си прави излишни сметки преди тежките мачове през седмицата срещу Локо (Сф) и ЦСКА.
- Не мислим за резултати. Изпълнихме програмата минимум и не смятаме колко точки ще вземем от Локо (Сф) и ЦСКА - заяви за "7 дни спорт" треньорът Велислав Вуцов.
Белите ще търсят втора победа над Локомотив (Сф) в Надежда този сезон, след като есента победиха с 1:0 червено-черните за Купата на България.
- В началото никой не ни слагаше в сметките, но сега всичко може да се случи - каза Вуцов.
Той съобщи неприятна новина за феновете. Десният бек Богомил Дяков ще пропусне мачовете до края на сезона.
- Вероятността Дяков да играе е 1% - поясни Вуцов.
След като загуби в неделя от Литекс, Локо (Сф) ще търси задължителна победа над Славия, за да задържи второто място.
СХЕМАТА
Локомотив (Сф) ще заложи на 4-4-2, като атаката ще бъде водена от Мартин Камбуров и Цветан Генков. Те ще бъдат подпомагани от Димо Атанасов и Дерек Асамоа. Окука ще избира заместник на Бандаловски измежду Кристиян Добрев и Станкович. Славия също ще започне в 4-4-2. Жуниор и Тодор Колев ще си партнират в атака, а по двата фланга ще действат Даниел Пеев и Галин Иванов. Борислав Георгиев ще заеме мястото на капитана Петков в центъра на защитата.
КОНТУЗЕНИТЕ
С травми в Локо са Бандаловски, Караджинов, Иванов и Галев, а в Славия - Алберони и Дяков. Наказани пък са Йордан Петков и Петър Димитров.
В ПРЕДИШНИЯ КРЪГ
Локо (Сф) загуби с 0:2 гостуването си на Литекс, а Славия победи с 1:0 Черно море в София.

Не били мислели за резултати , не сме си правили сметкии , а за какво мислите бе , за курви ли :evil: :evil: Вили ако го е казал това , много се излага ...

Вто Апр 20, 2010 11:03 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща