Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 Доволни ли сте като махнаха Вуцов...? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
моето мнение е, вуцан не е на нивото на Славия дори и в това и състояние! резонно стяга куфарите, защото не научи нищо съществено отбора, освен това да играят преса непрестанно. да това е добре, но се прави в отделни моменти. тактически бяхме неграмотни, великите тактически победи станаха случайно или след смени поради контузии, т.е. просто поради една или друга причина сменихме тактиката принудително. не съм и съгласен за малкото загуби, това се дължи не на вуцан, а на един вратар РАЙС.
тогава за какво да съжалявам? съжалявам за това, че догодина ще е както винаги и както е тръгнало, докато синът ми порасне за да може сам да дращи по форумите от СЛАВИЯ ще е останал само блед спомен.

Сря Май 19, 2010 2:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
Честно казано и аз вече се замислям, дали да не оставя Славия на втори план и да идвам от дъжд на вятър на стадиона, най-вече за да си видя приятелите!
Какво искат от треньор, който има две загуби през пролетта/тази с майните не я броя естествено/. Даже имам сериозно инфо за съмнение и за мача на Герена, но не е доказано все пак.
А за мача със свинете знаете, първо съдия, а после и какви футболисти играят там и какви при нас.
От мача с Литекс в Ловеч/9кръг/ през есента, когато загубихме 5 минути преди края от измислен фал, от тогава досега имаме ТРИ загуби в 26 мача! Кога е било това нещо?!? Две от свинете и двете със сериозни съдийски аванти и една от говедата, към която аз имам съмнения, но дори и да не е съмнителна, то напредъка е очевАден!!!
Да смениш треньора в тази ситуация означава едно, той не те слуша и Венци не може да си реди пасиансите, както си пожелае.
А да назначиш кокала или някой друг нещастник, означава, че просто не желаеш Славия да се развива.
В крайна сметка, ако си бяхме играли и бяхме били майните сега щяхме да сме 4-ти и все още щяхме да имаме шанс за турнирите предвид ситуацията и при свинете и при заралии.
Явно Вили просто е неудобен, въпреки успехите.
Колкото до Етрополе, да, провал е, но не по-голям от предишните, защото паднахме с дузпи, а преди това си падахме направо в редовното време.... Криводол, Самоков, Търново, Плевен..... все отбори от Б група.
Затова..... ще изчакам да видя кой ще назначат все пак..... но засега вървя към 70% отказване и единственото, което може да ме спре, е идеята в една друга тема на C/\ABuCTA, да започнем да идваме масово всички на мачове. Смятам че тази идея, колкото и да е хубава и колкото и да я подкрепям няма да се осъществи, но ако има дори и най-малкия шанс, ще я подкрепя, единствено заради Вас. Друг шанс не виждам, който да ми промени мнението, защото отсега е ясно, че нищо няма да направиме догодина. В началото може и да има малко успехи, ако отбора се запази в по-голямата си част и на база на изграденото от Вили през тази година, но от пролетта тотално всичко ще се срине..... това бъдещо първенство мисля, че съм го гледал поне в 10 издания досега!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

най-точното мнение.

Отворковците дето плюятпо Вуцов, да прочетат и да гледат. Може да не е върха при тленьорите, но направи доста и беше ачбициран, сега всичко е в познатото си русло. ВЕНЦИИ КУРВО.

Сря Май 19, 2010 5:25 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
КАкво е направил какво бе ??? да подскача на пистата и да псува ли бе , нали при първия уреден мач си тръгваше ? в подуене какво стана а ? чак ми ги хвали говедата после колко добри били , 5то или 9то място все едно явно вас ви топли 5тото място , съжелявам мен не , явно не можете да разберете , че не при треьоните е вината , а едни хора прават срещи с този човек който е виновен и говорат съвсем различни неща , от които пишат тук ... да вие нямата достойнство.

Сря Май 19, 2010 7:05 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами той Вили си тръгна след втория уреден мач - с Локо (Пловдив) :wink: Тръгва си не защото е уволнен , а защото има амбиции , иска сериозна селекция , иска да се запази отбора и да имаме цели , но Венци това не може да го допусне . Естествено , че Дебелака е най-виновният от всички , всеки го осъзнава това . Ти сега да разбирам ли , че си доволен че Джеймс Кокалс ни е наставник ?

Сря Май 19, 2010 7:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
Честно казано и аз вече се замислям, дали да не оставя Славия на втори план и да идвам от дъжд на вятър на стадиона, най-вече за да си видя приятелите!
Какво искат от треньор, който има две загуби през пролетта/тази с майните не я броя естествено/. Даже имам сериозно инфо за съмнение и за мача на Герена, но не е доказано все пак.
А за мача със свинете знаете, първо съдия, а после и какви футболисти играят там и какви при нас.
От мача с Литекс в Ловеч/9кръг/ през есента, когато загубихме 5 минути преди края от измислен фал, от тогава досега имаме ТРИ загуби в 26 мача! Кога е било това нещо?!? Две от свинете и двете със сериозни съдийски аванти и една от говедата, към която аз имам съмнения, но дори и да не е съмнителна, то напредъка е очевАден!!!
Да смениш треньора в тази ситуация означава едно, той не те слуша и Венци не може да си реди пасиансите, както си пожелае.
А да назначиш кокала или някой друг нещастник, означава, че просто не желаеш Славия да се развива.
В крайна сметка, ако си бяхме играли и бяхме били майните сега щяхме да сме 4-ти и все още щяхме да имаме шанс за турнирите предвид ситуацията и при свинете и при заралии.
Явно Вили просто е неудобен, въпреки успехите.
Колкото до Етрополе, да, провал е, но не по-голям от предишните, защото паднахме с дузпи, а преди това си падахме направо в редовното време.... Криводол, Самоков, Търново, Плевен..... все отбори от Б група.
Затова..... ще изчакам да видя кой ще назначат все пак..... но засега вървя към 70% отказване и единственото, което може да ме спре, е идеята в една друга тема на C/\ABuCTA, да започнем да идваме масово всички на мачове. Смятам че тази идея, колкото и да е хубава и колкото и да я подкрепям няма да се осъществи, но ако има дори и най-малкия шанс, ще я подкрепя, единствено заради Вас. Друг шанс не виждам, който да ми промени мнението, защото отсега е ясно, че нищо няма да направиме догодина. В началото може и да има малко успехи, ако отбора се запази в по-голямата си част и на база на изграденото от Вили през тази година, но от пролетта тотално всичко ще се срине..... това бъдещо първенство мисля, че съм го гледал поне в 10 издания досега!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Сря Май 19, 2010 7:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да доволен съм , че кокала стана треньор само и само за да ви правя контра

разберете , че който и да е треньор с венци и маджо повече от 5то място няма да сме , дори и да бяха оставили вуцов пак щеше да е същото

Сря Май 19, 2010 7:22 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Death_Squad написа:

разберете , че който и да е треньор с венци и маджо повече от 5то място няма да сме , дори и да бяха оставили вуцов пак щеше да е същото

Еми точно за това казах да почваме протеста и да не спираме цял сезон докато не се промени нещо, а и не само - докато не постигнем целта си. Нали всички смятат Гигов за нашия месия. Ето са ше ги зареже буферите, а ние да почваме да гониме венци :) Щото веднага някой ше каже да ама без венци немаме кинти и ше изпаднем или нещо подобно. Е, и?

Сря Май 19, 2010 7:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Death_Squad написа:

Нали точно затова махат Вуцов, защото има голяма "ОПАСНОСТ" с него да се изкачим по-горе от 4-тото място /за мен ние този сезон сме четвърти/

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Май 19, 2010 7:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз съм доста доволен че Овчия е аут и то не за друго ами защото няма и един мач в който да съм останал доволен от играта :wink:

Сря Май 19, 2010 8:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко написа:
Death_Squad написа:

Нали точно затова махат Вуцов, защото има голяма "ОПАСНОСТ" с него да се изкачим по-горе от 4-тото място /за мен ние този сезон сме четвърти/

с рИване покрай тъча няма такава опасност!!! Просто липсата на пари направи футбола ни и отборите еднакво слаби. Не се лъжете от резултатите!!! Та ние не можехме да вържем два смислени паса!!!!

Сря Май 19, 2010 8:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща