Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 26, 2025 1:09 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
 Бойкот на Кокала 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
за съжаление каквото и да се прави няма да има полза ,ДЕБЕЛИЯ и другите като него президенти не им пука 1 грам за тва кои какво мисли за тях,дали е кокала и ли моуринио се ше сме на тва дередже докато дебелия е жив И ВСЕ ПАК САМО СЛАВИЯ

Сря Май 19, 2010 5:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
спри да пишеш глупости поне.

Който ще пише квото и да е било, да помоли Венци да си тръгне, да си продаде всички играчи, да се разкара барабар с тях и да ни остави на нас Славия и ние да се оправяме. Ако се махне , директно виждам 5000 слависта на мача.

Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Slavia_Sofia написа:
nqma znachenie na kolko sam kaji kakvo te pritesnqva

Гледай сега. Не се заяждам, просто има вероятност да не помниш толкова сезони, колкото аз и за това да си на такова мнение. Другия вариянт е да си по-голям оптимист и от мен :wink:

Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
ne pomnq da az sa6to ne iskam da se zaqjdam uvajavam vseki slavist i negovoto mnenie - vqrno e 4e Velev e govedo koeto e nejelano na Ov4a kupel i sum suglasen s vas

Сря Май 19, 2010 5:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ico_tysona написа:
за съжаление каквото и да се прави няма да има полза ,ДЕБЕЛИЯ и другите като него президенти не им пука 1 грам за тва кои какво мисли за тях,дали е кокала и ли моуринио се ше сме на тва дередже докато дебелия е жив И ВСЕ ПАК САМО СЛАВИЯ

Добре бе толкова ли е трудно да спрете да повтаряте 1 и също и да разберете, че нещата зависят от нас! Мога да ти намеря поне 1000 мнения 1:1 с твойто.

Всички ли са толкова пречупени бе мамка му?!

Сря Май 19, 2010 5:24 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Емил Велев: Искам да оправдая доверието и да сме в тройката

Новият старши треньор на Славия Емил Велев даде специално интервю за Гонг, в което сподели очакванията от новото предизвикателство, с което се захваща. Велев сподели, че иска да оправдае доверието на Венци Стефанов, а целта, която поставя пред себе си е място в тройката на първенството и добро представяне в турнира за Купата.

„Още не съм парафирал, но и това ще стане. Принципно се разбрахме с Венци Стефанов, говорихме около отбора, смятам да оправдая доверието. Аз съм човек, който винаги искам да се доказвам, това съм научил от живота. Не искам да говоря, да се изхвърлям, но всеки човек трябва да се доказва”, заяви Велев в ефира на Дарик радио.

„Първата цел и голямото желание е да сме в призовата тройка и за Купата да стигнем до най-високото ниво. Според мен трябва да стане една добра сплав между млади и опитни футболисти. Доколкото знам няма никакви предложения за Мболи, Попара и Стив Ренет. Ако те останат, се надявам да направим един добър отбор”, обясни Кокала.
Относно щаба, с който смята да работи, специалистът коментира: „Вальо Захариев остава, имам желание да привлека Ники Митов, но той има договор с "Левски" и ще си прецени. Умувам за още един помощник, защото още не съм говорил с Асен Букарев и Киро Вангелов. Който иска да остане на работа, нямам никакъв проблем с него. Ще се говори и за Деян Ангелов. Това може да се разбере утре или другиден”.

За отношението с привържениците на отбора, Велев коментира: „Трябва да има комуникация със запалянковците, при мен водещото са победите, искам отборът да играе атрактивен футбол, това е нормално. Аз от последната година имам един урок, мисля, че съм претръпнал, трябва да има диалог с всичките хора, които обичат отбора”.
МРИ БЕ ГОВЕДО , ТИ ДАЖЕ НЕ ЗНАЕШ КОЙ ЩЕ ОСТАНЕ ПРИ НАС , КАКВА ТРОЙКА , КАКВИ 5 ЛЕВА :evil: :evil: :evil:

Сря Май 19, 2010 5:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Са ше видиш ти комуникация :twisted: Ше ти се ебе майката!!!

СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!!!

Сря Май 19, 2010 5:38 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Са ше видиш ти комуникация :twisted: Ше ти се ебе майката!!!

СЛАВИЯ ТОВА СМЕ НИЕ!!!

не само на него бе, всички срещу дебелия, най.голямото зло!

Сря Май 19, 2010 5:43 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Баси, заради тоя боклук ще взема да дойда на стадиона само за да го псувам!!! :twisted:

Сря Май 19, 2010 6:34 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Сигурно ли е :(

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Сря Май 19, 2010 6:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 91 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща