Да направиме ли Аматьорски футболен клуб - АФК Славия?
Да направиме ли Аматьорски футболен клуб - АФК Славия?
Автор |
Съобщение |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
belvedere написа: Не се излагайте, не може да и да се мисли за такива неща!!! никакви сравнения с "Ботев" и други подобни аматьори! Скоро Славия ще бъде това, което й подхожда - а именно: Повече от един клуб! Помнете ми думите! Скоро Славия ще бъде номер 1
Може и да бъде някога номер едно, но при всички положения няма да е СКОРО! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Авг 01, 2010 11:00 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Васко написа: belvedere написа: Не се излагайте, не може да и да се мисли за такива неща!!! никакви сравнения с "Ботев" и други подобни аматьори! Скоро Славия ще бъде това, което й подхожда - а именно: Повече от един клуб! Помнете ми думите! Скоро Славия ще бъде номер 1 Може и да бъде някога номер едно, но при всички положения няма да е СКОРО! 
А под "СКОРО" Васко може би разбира " ДОКАТО СМЕ ЖИВИ".  И вероятно е прав. Така че правете си изводите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Авг 03, 2010 9:04 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Васко написа: belvedere написа: Не се излагайте, не може да и да се мисли за такива неща!!! никакви сравнения с "Ботев" и други подобни аматьори! Скоро Славия ще бъде това, което й подхожда - а именно: Повече от един клуб! Помнете ми думите! Скоро Славия ще бъде номер 1 Може и да бъде някога номер едно, но при всички положения няма да е СКОРО!  А под "СКОРО" Васко може би разбира " ДОКАТО СМЕ ЖИВИ".  И вероятно е прав. Така че правете си изводите.
Не си никак далеч от истината, но за най-точната ми прогноза..... прочети подписа ми! 
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Авг 04, 2010 10:08 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Васко написа: seth написа: Васко написа: belvedere написа: Не се излагайте, не може да и да се мисли за такива неща!!! никакви сравнения с "Ботев" и други подобни аматьори! Скоро Славия ще бъде това, което й подхожда - а именно: Повече от един клуб! Помнете ми думите! Скоро Славия ще бъде номер 1 Може и да бъде някога номер едно, но при всички положения няма да е СКОРО!  А под "СКОРО" Васко може би разбира " ДОКАТО СМЕ ЖИВИ".  И вероятно е прав. Така че правете си изводите. Не си никак далеч от истината, но за най-точната ми прогноза..... прочети подписа ми! 
Подписа ти не се отличава много от "СКОРО" 
Сря Авг 04, 2010 12:39 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Васко написа: seth написа: Васко написа: belvedere написа: Не се излагайте, не може да и да се мисли за такива неща!!! никакви сравнения с "Ботев" и други подобни аматьори! Скоро Славия ще бъде това, което й подхожда - а именно: Повече от един клуб! Помнете ми думите! Скоро Славия ще бъде номер 1 Може и да бъде някога номер едно, но при всички положения няма да е СКОРО!  А под "СКОРО" Васко може би разбира " ДОКАТО СМЕ ЖИВИ".  И вероятно е прав. Така че правете си изводите. Не си никак далеч от истината, но за най-точната ми прогноза..... прочети подписа ми!  Подписа ти не се отличава много от "СКОРО" 
Даже май е по-зле от " ДОКАТО СМЕ ЖИВИ".
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Авг 04, 2010 8:12 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Вижте какво правят отборите на "Спартак" Варна и "Ботев" Пловдив във "В" група !
http://hooligans.bg/forum/viewtopic.php?id=633&p=46
http://hooligans.bg/forum/viewtopic.php ... 366#p76366
И ние трябва да почнеме на чисто, да агитираш за подкрепа на такава "Славия" е..... , никакви теории свързани с подкрепа на идея, клуб, правене на кеф на трибуната, а не на тази сбирщина от ръководство и играчи ще издържат във времето !! Ще се обезличим като Академик и Септември...трябва ни ново начало и трябва да работим в тази насока ! Относно сегашната Славия (отбора на СИК), която дори и не гледам по телевизията, просто защото не се гледа, а само те зарежда с негативни емоции....това не е моят отбор, това е ПФК АД, ООД, ЕТ с предмет на дейност търговия на играчи ...на кило, и хазарт, залагане в интернет и др. ! Вярвам, че има слвистка диаспора, която ще подкрепи идеята на Васко и ще се намерят и нужните пари за да почнем начисто и да възродим наново Славия ! Виждате еуфорията в Пловдив и Варна каква е, а на наще мачове какво е мъртвило от години, колко са обезверени хората и как реанимираме грандове, селски отборчета и всякакви незнайни герои...това е начина и ако не го приложим в много кратки срокове се опасявам, че за нас ще се говори само в минало свършено..... !
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Авг 16, 2010 2:00 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Ще изпозлвам примера с "Ботев" - не можеха да мръднат от Христолов дълги години докато селския сам не си вкара автогол за да му вземат отбора. Нашият няма да направи подобна грешка...
Създаването на нова Славия не е шега работа...няма терен, няма база, няма нищо...докато двата посочени от теб отбора са във В група, но всичко си е тяхно (може да е общинско, идеята е, че не са търсили нови бази)...просто нямат пари и далавераджиите се махнаха.
Иначе си прав за всичко - няма да ме накарат да ги гледам скоро. Имах някаква моментна лудост за тази неделя, но се радвам, че не ми стигна времето...и пак казвам - беше ясно, че ще паднем. Дни преди мача ви написах, че коефициента в спортингбет е 7,5 за берое...сега ме е яд, че не го играх, но не мога да залагам срещу Славия 
|
Пон Авг 16, 2010 8:50 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Сега фенският отбор на "Спартак" Варна ще мери сили с това, което наследи "Спартак" Варна. Готвят се и фенски тимове на Добруджа и Дунав.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 26, 2010 2:30 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
За мене това не е решение.Ами ако друга група легенди на "Ботев" Пловдив например направи алтерантивен клуб?Динко Дерменджиев,Виден Апостолов,Зехтински,Пашев,Костадин Костадинов - всеки от тях може да събере 40 - 50 фена и да да прави аматьорски футболен клуб който да претендира че е наследник на истинския "Ботев".това клониране на футболните клубове е безумие.
|
Чет Авг 26, 2010 3:02 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
кой говори за наследство? според мен това е грешно.
става дума за идея....нали всяка втора дума написана в този форум е ИДЕЯТА Славия и т.н.
ако искате да има дискусия, трябва да си освободим главите, дайте воля на фантазията си бре и без това години на ред само си фантазираме 
|
Чет Авг 26, 2010 4:16 pm |
|
 |
|