Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:50 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 "Калиакра" - "Славия" 

Кои ще вкарат няколкото гола за "Славия"?
Анкетата свършва на Нед Мар 06, 2011 6:03 pm
Ники Божов 32%  32%  [ 24 ]
Мартин Кушев 33%  33%  [ 25 ]
Метъла 13%  13%  [ 10 ]
Ортега 3%  3%  [ 2 ]
Жу 4%  4%  [ 3 ]
Цачев 1%  1%  [ 1 ]
Някой от полузащитата 8%  8%  [ 6 ]
Някой защитник 3%  3%  [ 2 ]
Вратаря 4%  4%  [ 3 ]
Общо гласове : 76

"Калиакра" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Калиакра" - "Славия"
Щом Дани е в групата, очаквам да играе :) Харесва ми, че и на резервната скамейка ще имаме опции 8)
Цоню Meтала да не се прави на много интересен, защото явно само той не знае, че белите мечки и пингвините са на различни полюси и няма как да се срещнат, но как да е :lol: :lol: :lol: Калиакра е по-скоро маргарин, а в Божов, Кушев, Пеев, Жу и Юруков са хляба и ножа :twisted: :twisted: :twisted:
АЙДЕ БЕЛИТЕ :!: :!: :!:

Съб Фев 26, 2011 5:12 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Четири от новите попълнения на Калиакра Каварна попаднаха в разширения състав за двубоя със Славия, съобщиха от пресслужбата на клуба.

Наставникът на каварненци определи група от 19 футболисти, която включва присъединилите се през зимата Десислав Русев, Лъчезар Балтанов, Майкъл Тевия и Цветан Димитров.

Няма контузени състезатели в тима от морския град и Тони Здравков ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

Калиакра приема тима на Славия тази вечер от 18:00 часа в мач, който ще се играе на градския стадион в Каварна. През есента родното Каляри победи като гост „белите” с ранен гол на Георги Филипов.

Ето и групата за мача: Господинов, Цв. Димитров, Райчев, Димов, Д. Димитров, А. Димитров, А. Петров, Бонев, Кичуков, Кателиев, Раденцов, Балтанов, Марков, Н. Петров, Тевия, Станчев, Филипов, Александров, Русев.

Нед Фев 27, 2011 2:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

ГООООООООООЛ!

Нед Фев 27, 2011 6:18 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

хеви метъл, момчета :lol:

Нед Фев 27, 2011 7:58 pm
Профил
Луд за връзване

Много интересен мач! Положения, борба, картони!

Страхотен Г. Христов, игра невероятно! Манекена на вратата се представи също отлично.

Обаче съдииските гафове бяха много... Голът на Калиакра беше чист, но става наистина бързо, за да можеш да се сърдиш на съдията.

Положението при червения картон ми се струва обаче, че беше дузпа... Лошо бе повторението, за да съм сигурен, но така си мисля...

Нед Фев 27, 2011 8:01 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

а дали положението със засадата на Божов не бе същата, а дали нямаше дузпа, когато спораш топката да влезе във вратата? / в тази ситуация божов не е в засада, защото е на другия край/ ?????????
хайде гледайте реално

Нед Фев 27, 2011 8:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

На фона на слабата игра в защита, включвам и дефанзивните халфове, както и на уникалните пропуски, трябва да сме доволни на трите точки, пък макар и спечелени с клизма.

На тях им отмениха чист гол и не им дадоха дузпа за игра с ръка. Ние пък трябва да протестираме за дузпа за игра с ръка, придружена с червен картон, както и за половин дузина непоказани жълти картони на тяхни играчи.

Нед Фев 27, 2011 8:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Голямо браво на храбрите бели фенове и футболисти на замръзналия стадион в Каварна :D
Получи се доста грозен и накъсан мач, но това е нормално предвид терена и времето :roll: Постигнахме извънредно важни 3 точки и оставаме в борбата за предно класиране :D Видя се обаче, че в защита често изпускаме противниците и ще имаме сериозни проблеми с дефанса ; трудно разменяхме повече от 2-3 паса, отдавам го и на терена, но без Дани Пеев се вижда, че халфовата ни линия е много по-слаба.
Много добър мач на Христов (не само заради гола), Дяков, Меси, а Емо Петров показа, че е по-добрият избор на вратата - в последната минута спаси чист гол :) Юруков също ми хареса и смятам, че ще е добро попълнение. Маншров и Баяно изгубиха доста топки в средата на терена, Сечков и Филипов също не ми харесаха много :roll:
Дано контузията на Божов не е сериозна и е готов за следващия мач :!: :!: :!:
Видяхте ли лекето Нико как се държа към играчите ни и как скачаше за всяко отсъждане в наша полза, сасъд за тоя неблагодарник, бъдете сигурни сега, че обичният за някои Цонко ще реве като линейка срещу съдиите :wink:

Нед Фев 27, 2011 8:11 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Голямо браво на храбрите бели фенове и футболисти на замръзналия стадион в Каварна :D
Получи се доста грозен и накъсан мач, но това е нормално предвид терена и времето :roll: Постигнахме извънредно важни 3 точки и оставаме в борбата за предно класиране :D Видя се обаче, че в защита често изпускаме противниците и ще имаме сериозни проблеми с дефанса ; трудно разменяхме повече от 2-3 паса, отдавам го и на терена, но без Дани Пеев се вижда, че халфовата ни линия е много по-слаба.
Много добър мач на Христов (не само заради гола), Дяков, Меси, а Емо Петров показа, че е по-добрият избор на вратата - в последната минута спаси чист гол :) Юруков също ми хареса и смятам, че ще е добро попълнение. Маншров и Баяно изгубиха доста топки в средата на терена, Сечков и Филипов също не ми харесаха много :roll:
Дано контузията на Божов не е сериозна и е готов за следващия мач :!: :!: :!:
Видяхте ли лекето Нико как се държа към играчите ни и как скачаше за всяко отсъждане в наша полза, сасъд за тоя неблагодарник, бъдете сигурни сега, че обичният за някои Цонко ще реве като линейка срещу съдиите :wink:

+1

Нед Фев 27, 2011 8:32 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Честита победа. Гледах мача по ТВто и впечатленията са ми такива:

Безобразни условия за игра. Ние играем цяла зима на изкуствени терени, които са 100 пъти по-добри то нивата в Каварна. След като с железни бутони се пързаляха по метър и половина какво да говорим...
Отборът ни не показа нищо особено и се надявам, че на по-нормален терен ще можем да видим повече замисъл в играта. В повечето случаи топката се чистеше напред пък каквото стане...иначе за играчите (явно имам повечко време :D )
1.Емо Петров - стабилен, дано да запази титулярното място.
2. Филипов - игра горе долу добре, но терена не му позволи да бъде по-сигурен. Изкара си глупав жълт картон, но мисля, че ще свърши доста работа на отбора...чудесен трансфер.
3-4. Сечков и Генев бяха доста тромави и бавни, трудно се ориентираха, а на няколко пъти тръгваха едновременно срещу атакуващ по фланга футболист и оставяха центъра свободен. След нещо подобно само лошия терен ни спаси от гол.
5. Деков - и той не беше стабилен заради терена, но ни спаси от два чисти гола. Явно това, че го сложиха отляво не му се отразява толкова зле.
6-7. Играхме с двама дефанзивни Том и Баяно както очаквах, но бяха малко като балеринки...не могат да се задържат на хлъзгавия терен...не знам как от страна бъкана с градивни играчи ние взехме дефанзивен, рушащ играха, халф:) На по-свестен терен може да е добра тактика защото ако захапят център на терена ще взимат много топки и ще има условия за контри.
8. Меси - игра с желание обаче финтовете на този терен не бяха много удачни...в началото имаше възможност да вкара, но предпочете да центрира....трябва повече смелост, липсват ударите, а без тях няма как да вкараме:) На по-нормално време повече.
9.Юруков - на мен не ми хареса. Беше много несигурен върху пързалката, не смееше да влезе в единоборство...може би всички се пазиха от контузии но...при нормални условия трябваше да вкара 2 120% гола.
10.Божов - с малко повече помощ ще кърти. Дано да не се е контузил лошо...пробива и удара му бяха класа:)
11. Христов - игра с адското желание...тича най-много от всички...гола му ми се стори малко на забавен каданс, че тичка бавничко ама явно беше достатъчно:)

С две думи терена беше отврат. Оправдание или не си личеше, че наще по-скоро се опитват да запазят равновесие и да не паднат отколкото да влязат остро за топката. Калиакра имаше шансове, отмениха им гол...за дузпите не знам. Подобна ръка имаше и в тяхното наказателно...за падането на Ники Петров не се видя...трябва да се радваме, че измъкнахме нещо...с Дани Пеев в средата и смени на Жуниор и Кушев се надявам да стоим още по-добре. Искрено се надявам и манекенчето от Бразилия да става за нещо, че с Генев и Сечков е страшно...
Лошо впечатление ми направи, че играем с 4ма в линия...с толкова тромави централни защитници ще берем ядове...

Нед Фев 27, 2011 8:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща