Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 5:42 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 "Славия" - "Ч-ц" 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение Re: "Славия" - "Ч-ц"
http://gong.bg/view_article.php?article_id=198881
Моля ви вижте го този безхаберник.Нямам думи!Как може да има такива "п..ки" в този славен отбор.Играли добре и не трябвао трагедии.Финала за купата е наистина голямо постижение,но аз като един реалист,както и много от вас тука във форума не мога да отрека,че в момента са много малко отборите,които са по-слаби от нас.Сега някой ще кажат-"Е да де ама нали сме на финал",а аз ще кажа е добре де но не приляга на отбор като Славия с тези традиции и успехи толкова загуби 9 място(а може и по-надолу).Просто ме боли,тъй като финала,които достигнахем не стана с кой знае колко футболни качества,не се вижда никаква възходяща линия откъм манталитет и развитие на клуба.Единственото положително този сезон е чисто статистическото и фактологическо достигане до последния мач за купата и ВЕЛИКАТА БЯЛА ПУБЛИКА.УСПЕХ НА ФИНАЛА ТАМ СМЕ И САМО СЛАВИЯ!!!

Вто Апр 26, 2011 12:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4