Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО..... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ТЪЖНО,МНОГО ТЪЖНО.....
C/\ABuCTA написа:
makaveli написа:
Ебаваш ли се....къде 3000 човека...на полуфинала с Пирин нямаше толкова като броиш и агитка и семкари и роднини и всякакви в сектор А....какво остава за мач с ЦСКА, пълен стадион с чорбета...колко пенсии или семкари ще си кажат ще го гледам по твто да не изям дървото...и аз не бих си завел детето на такъв мач с такива идиоти....така че не повече от 300 човека в сектора за гости...

Съжалявам, но това беше най-не адекватното ти мнение, което съм чел до сега! Изби ме смях като ти прочетох последното изречение! Стегни се малко! Спрете се с тая черна станция вече! От 15 години предава тази станция и вижте до къде сме! За финал да се молим да сме с 1000 човека отгоре, че да не се изложим съвсем!

Наистина играем плачевно, но до финала има достатъчно време да се оправят нещата и да покажем играта от важните мачове от есента. И да си славист и да не дойдеш на финален мач за Купата е просто престъпление според мен. Аз до сега на финал не съм присъствал и това ще бъде едно изключително преживяване за мен лично. Надявам се повече хора да го усмислят това и да дойдат!

Пак казвам, че ще се радвам много ако се съберат много хора. Но пак казвам и че срещу Пирин на призивите Сектор А, Сектор А отговаряхме 5 човека, седящи на 6 реда зад агитката... Честно казано като полуфинал се надявах на повече публика. Дано да бъркам за финала. За мен също ще бъде преживяване, спор няма. И въпреки, че сме зле, че сме аутсайдери това не ми пречи тайничко да си мечтая и да се надявам на чудото...

Колкото до темата с боя - не казвам, че задължително ще изядеш пердах ако отидеш на мач или че навсякъде ще те дебнат за да те набият. Божо, моля не ме разбирай погрешно. Но лично съм виждал как пияни "скинари" (бръснати момчета, с нашивки ала бала) скочиха да бият мъж, който беше с малкото си дете и чакаше рейс на спирката на орлов мост. Те с червени шалове...той със син...та затова казвам, че кретени има много и някои хора се плашат от това.

А това че има заявка за 300 билета от провинцията е прекрасна новина, която може само да ме радва.

Може би тук е момента да попитам - след като има заявки за билети ще се ходи ли организирано и ще се купуват ли билети предварително или направо преди мача от касите?

Чет Апр 28, 2011 4:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ако от ПФЛ са готови, билетите ще се продават на касите и вътре на стадиона още на мача с Черно море. Ако не, тогава ще се правят само заявки, а билетите ще бъдат налични за мача с Литекс. Интересът е доста по-голям, отколкото повечето от вас си представят.

Чет Апр 28, 2011 6:38 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/214305

Чет Апр 28, 2011 7:56 pm
Профил
Познат

Тъжно е наистина, когато един славист като Радослав Янкулов пише такива неща преди най-важния мач за Славия в последните 15 години. Сега обаче не е време да се правим на футболни примадони и естети. Сега е време за подкрепа! Всичко друго е предателство в по-голяма или по-малка степен към отбора на нашите сърца. Вижте другите - радват се, когато побеждават и страдат, когато губят. Ние критикуваме и когато падаме, и когато побеждаваме. Какво - ако вземем купата с такава игра и с дузпи, ще я върнем ли? Или ще я връчим на "червените", защото я заслужавали повече? Чували ли сте по-големи глупости,а? Това е абсолютно харакири за един отбор, който може и да не играе така, както ни се иска, но прави, поне в турнира за купата досега точно това, което ни се иска. Е, какво е по-важно? Мисля, че във футбола най-важното са победите и головете. Справка - отборите на Моуриньо. Сякаш "Интер" не се радваха, че биха "Барселона", която беше много по-добра от тях? А и Янкулов отдавна е славист само на думи - да сте чули да е направил нещо реално за "Славия"? Да е написал нещо в този сайт? Или във вестник "Славия"? Смятате ли, че някой би го върнал? А той си е намерил трибуна - неофициалният сайт на "Литекс". Помнете - до финала на 25 май по медиите ще се излее много помия срещу "Славия", кога незаслужено, кога заслужено. Ще го правят с охота от червената медиина кохорта, за да ни смачкат психически преди мача. Защото те този двубой вече не го броят. Не броят и славистите. Да им докажен и на терена, и на трибуните, че не са прави. Че ще им преседне! Затова сега и до финала единственото възможно поведение на всеки истински славист е да агитира всички възможни слависти около себе си да дойдат на "Васил "Левски"". Защото трябва да подкрепят отбора на своето сърце. Ако не го сторят, ще съжаляват със сигурност. Пък и ще изпуснат шанса да видят, че КУПАТА Е БЯЛА! АКО НИЕ, СЛАВИСТИТЕ, НЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ, КАК ДА ГО ПОВЯРВАТ ФУТБОЛИСТИТЕ? ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ, ПРОЯВА НА ЛОШ ВКУС И ПРЕКАЛЕН АРИСТОКТАРИЗЪМ, НО НЕ ЗАЩОТО ИМ Е ВРОДЕН, А ЗАЩОТО ИСКАТ ДРУГИТЕ ДА ВИДЯТ КОЛКО ИЗИСКАНИ ПОЗНАВАЧИ И ПРИЯТЕЛИ НА ФУТБОЛА СА. Е, ТЕЗИ, ПО-ОБИКНОВЕНИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ФУТБОЛА И НА "СЛАВИЯ" ИСКАТ КУПАТА! НАПРЕД, БЕЛИ!

Чет Апр 28, 2011 9:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Nik64 написа:
Тъжно е наистина, когато един славист като Радослав Янкулов пише такива неща преди най-важния мач за Славия в последните 15 години. Сега обаче не е време да се правим на футболни примадони и естети. Сега е време за подкрепа! Всичко друго е предателство в по-голяма или по-малка степен към отбора на нашите сърца. Вижте другите - радват се, когато побеждават и страдат, когато губят. Ние критикуваме и когато падаме, и когато побеждаваме. Какво - ако вземем купата с такава игра и с дузпи, ще я върнем ли? Или ще я връчим на "червените", защото я заслужавали повече? Чували ли сте по-големи глупости,а? Това е абсолютно харакири за един отбор, който може и да не играе така, както ни се иска, но прави, поне в турнира за купата досега точно това, което ни се иска. Е, какво е по-важно? Мисля, че във футбола най-важното са победите и головете. Справка - отборите на Моуриньо. Сякаш "Интер" не се радваха, че биха "Барселона", която беше много по-добра от тях? А и Янкулов отдавна е славист само на думи - да сте чули да е направил нещо реално за "Славия"? Да е написал нещо в този сайт? Или във вестник "Славия"? Смятате ли, че някой би го върнал? А той си е намерил трибуна - неофициалният сайт на "Литекс". Помнете - до финала на 25 май по медиите ще се излее много помия срещу "Славия", кога незаслужено, кога заслужено. Ще го правят с охота от червената медиина кохорта, за да ни смачкат психически преди мача. Защото те този двубой вече не го броят. Не броят и славистите. Да им докажен и на терена, и на трибуните, че не са прави. Че ще им преседне! Затова сега и до финала единственото възможно поведение на всеки истински славист е да агитира всички възможни слависти около себе си да дойдат на "Васил ""Левски""". Защото трябва да подкрепят отбора на своето сърце. Ако не го сторят, ще съжаляват със сигурност. Пък и ще изпуснат шанса да видят, че КУПАТА Е БЯЛА! АКО НИЕ, СЛАВИСТИТЕ, НЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ, КАК ДА ГО ПОВЯРВАТ ФУТБОЛИСТИТЕ? ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ, ПРОЯВА НА ЛОШ ВКУС И ПРЕКАЛЕН АРИСТОКТАРИЗЪМ, НО НЕ ЗАЩОТО ИМ Е ВРОДЕН, А ЗАЩОТО ИСКАТ ДРУГИТЕ ДА ВИДЯТ КОЛКО ИЗИСКАНИ ПОЗНАВАЧИ И ПРИЯТЕЛИ НА ФУТБОЛА СА. Е, ТЕЗИ, ПО-ОБИКНОВЕНИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ФУТБОЛА И НА "СЛАВИЯ" ИСКАТ КУПАТА! НАПРЕД, БЕЛИ!

Колко силно мнение! Браво. Това е слависткият дух. Стига сме се оплаквали и жалвали.
Много ми е кеф като има такава помия срещу нас, много! Много ще ми е кеф и когато на Васил "Левски" ще сме над 3 000, особено голям кеф ще ми е че съм бил 2000 километра път, за да видя как вдигаме купата. Ама много! Само Белите.

Чет Апр 28, 2011 9:31 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Nik64 написа:
Тъжно е наистина, когато един славист като Радослав Янкулов пише такива неща преди най-важния мач за Славия в последните 15 години. Сега обаче не е време да се правим на футболни примадони и естети. Сега е време за подкрепа! Всичко друго е предателство в по-голяма или по-малка степен към отбора на нашите сърца. Вижте другите - радват се, когато побеждават и страдат, когато губят. Ние критикуваме и когато падаме, и когато побеждаваме. Какво - ако вземем купата с такава игра и с дузпи, ще я върнем ли? Или ще я връчим на "червените", защото я заслужавали повече? Чували ли сте по-големи глупости,а? Това е абсолютно харакири за един отбор, който може и да не играе така, както ни се иска, но прави, поне в турнира за купата досега точно това, което ни се иска. Е, какво е по-важно? Мисля, че във футбола най-важното са победите и головете. Справка - отборите на Моуриньо. Сякаш "Интер" не се радваха, че биха "Барселона", която беше много по-добра от тях? А и Янкулов отдавна е славист само на думи - да сте чули да е направил нещо реално за "Славия"? Да е написал нещо в този сайт? Или във вестник "Славия"? Смятате ли, че някой би го върнал? А той си е намерил трибуна - неофициалният сайт на "Литекс". Помнете - до финала на 25 май по медиите ще се излее много помия срещу "Славия", кога незаслужено, кога заслужено. Ще го правят с охота от червената медиина кохорта, за да ни смачкат психически преди мача. Защото те този двубой вече не го броят. Не броят и славистите. Да им докажен и на терена, и на трибуните, че не са прави. Че ще им преседне! Затова сега и до финала единственото възможно поведение на всеки истински славист е да агитира всички възможни слависти около себе си да дойдат на "Васил ""Левски""". Защото трябва да подкрепят отбора на своето сърце. Ако не го сторят, ще съжаляват със сигурност. Пък и ще изпуснат шанса да видят, че КУПАТА Е БЯЛА! АКО НИЕ, СЛАВИСТИТЕ, НЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ, КАК ДА ГО ПОВЯРВАТ ФУТБОЛИСТИТЕ? ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ДРУГОТО СА ГЛУПОСТИ, ПРОЯВА НА ЛОШ ВКУС И ПРЕКАЛЕН АРИСТОКТАРИЗЪМ, НО НЕ ЗАЩОТО ИМ Е ВРОДЕН, А ЗАЩОТО ИСКАТ ДРУГИТЕ ДА ВИДЯТ КОЛКО ИЗИСКАНИ ПОЗНАВАЧИ И ПРИЯТЕЛИ НА ФУТБОЛА СА. Е, ТЕЗИ, ПО-ОБИКНОВЕНИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ФУТБОЛА И НА "СЛАВИЯ" ИСКАТ КУПАТА! НАПРЕД, БЕЛИ!

Просто цитирам мнението на Ники, за да го прочетат нихилистите!
Напред ЛАВИНА, напред БЕЛИТЕ!!!!!!

Пет Апр 29, 2011 3:17 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Nik64 написа:

+1 :!:

Изображение

Пет Апр 29, 2011 8:03 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Явно тези 15 години са ви обезверили съвсем, щом и преди такъв мач не можете да се зарадвате ами само анализирате и философствате. Говеда играчи и треньор, мутра президент - това са реалностите в днешния футбол !!! Истинският славистки дух днес се крепи от нас - публиката !!! Ама с такава обезвереност не знам до кога. На финала - колкото толкова, стига сте смятали, НО да знаете, че това е МАЧЪТ, и ще се види наистина имаме ли масов фен или сме го загубили безвъзвратно ! Само Славия !

Пет Апр 29, 2011 9:54 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Тука има ментално увредени хора

The Rise of the poisoned Youth

Пет Апр 29, 2011 10:17 am
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

abe trite gi tezi hora s tezi mnenia i gotovo :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пет Апр 29, 2011 9:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща