Автор |
Съобщение |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: Славия - Черно море
Kокал, благодарим ти за достигането на финала и победата над ЦСКА за първенство, но стига вече, бъди мъж и си подай оставката най-после, за да имаме някакъв шанс за Купата. 4 поредни загуби, вкъщи нямаме победа над никой освен ЦСКА и слабаците Видима и Академик, безобразна игра ... 8 загуби поред ли трябва да станат, за да има някакви промени еби му майката 
|
Сря Май 04, 2011 6:49 pm |
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
освен кокалчето с него и сички говедца и сички боклуци от отбора да се махат по добре да излеземе с юноши и да загубиме финала отколкото с бездушниците
|
Сря Май 04, 2011 6:52 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
за съжаление този полу-сезон нямаме дори сносен мач, абсолютна скука и безидейност. В нападение инертност, без никаква креативност. Не се получава и за жалост Кокала трябва да вземе поука. Дори мача с Пирин, който трябваше да е бум ни изненада със слаба продукция на белите. Истината е, че Венци ще го остави поне до финала...което е противоречиво като решение!
|
Сря Май 04, 2011 7:10 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Vsekakav moje da e kokalesko no vse pak stigna do final s edni golemi nekadarnici i smotaniaci ako vzememe kupata prosto go priznavam za golem trener
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Май 04, 2011 7:27 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Велев след четвъртата поредна загуба: Малшансът ни преследва
Старши треньорът на Славия Емил Велев отдаде четвъртата поредна загуба на отбора на малшанса, който според него преследва тима.
„Говорихме през седмицата, че трябва да изглеждаме по-добре от последните мачове. Имам претенции, че при корнера за гола имаше чист фаул срещу Басо, а съдията даде корнер при който се получи гола“, заяви Велев.
„Смятам, че днес играхме добре, но не мога да се оправдавам след като сме загубили. Малшанс ни преследва, имахме повече положение за гол през втората част, Божов два пъти, гредата на Христов“.
„Това, което излезе през седмицата, че ще освобождаваме футболисти, са пълни спекулации и не отговарят на истината, нормално е да влияе на момчетата, защото те всеки ден се информират какво пишат за тях. Но още веднъж повтарям, че няма да освобождаваме никой на този етап. Имам още една претенция към съдията, който спести чист червен картон на Димитър Петков през втората част. Най-добър днес за нашия отбор бе най-младият футболист на терена Спас Георгиев. В такива момчета ни е надеждата и ще залагаме повече на тях“, допълни Кокала.
|
Сря Май 04, 2011 7:28 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Този мач вече преля чашата.Радвах се като малко дете след като се класирахме на финала,но стига вече сме живяли в някаква заблуда и затъмнение относно тоя финал,който да скрива цялата трагедия,която е този отбор.Аз съм твърдо за махане на Кокала,защото с тази игра на 25 просто не ми се мисли,особено като гледам играта на чорбата.Много ми е болно и ми развалиха вечерта тея малоумници.Вече 15 години освен да ни разалят вечерите нищо.Сега се класирахме на финал и като че ли това е спечелихме КЕШ!За отбор с традициите на Славия е просто срамно!Ще бъда на финала,но това не е моята Славия,ще бъда за да подкрепя идеята Славия,името Славия,феновете на отбора,които единствено милеят за клуба!КОКАЛ ВЪН!
|
Сря Май 04, 2011 7:29 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Този мач вече преля чашата.Радвах се като малко дете след като се класирахме на финала,но стига вече сме живяли в някаква заблуда и затъмнение относно тоя финал,който да скрива цялата трагедия,която е този отбор.Аз съм твърдо за махане на Кокала,защото с тази игра на 25 просто не ми се мисли,особено като гледам играта на чорбата.Много ми е болно и ми развалиха вечерта тея малоумници.Вече 15 години освен да ни разалят вечерите нищо.Сега се класирахме на финал и като че ли това е спечелихме КЕШ!За отбор с традициите на Славия е просто срамно!Ще бъда на финала,но това не е моята Славия,ще бъда за да подкрепя идеята Славия,името Славия,феновете на отбора,които единствено милеят за клуба!КОКАЛ ВЪН!
|
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Позор Кокала трябва да си ходи.
|
|
 |
ico_tysona
Пристрастен
Регистриран на: Сря Апр 09, 2008 7:48 pm Мнения: 253 Местоположение: kadeto si iskam
|
лошото е че и да си отиде нищо няма да се промени бездушните лайнари ще останат
|
Сря Май 04, 2011 7:33 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Сря Май 04, 2011 7:35 pm |
|
 |
|