Автор |
Съобщение |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4240 Местоположение: София
|
 Re: Славия - Видима
Пълен та*ак, да ни бяха били, нямаше да ме е яд, защото заслужаваме да ядем само шамари за такава игра и бездарие. Кушев, не е като да не помага нищо да не се получава.
Отново закъсня със смените. Защо пуска Пеев в 91-тата минута, какво очаква ? Бекъм да му центрира и Шерингам да му я отклони във вратата ли ? Безумец. За какво държа Галин и Жу, като и двамата бяха повече от безполезни, най-вече първия. Игра ? Никаква. Невидима ти идва на Овча Купел и ти прави атаки, контри, вместо да ги смачкаш за едно полувреме и да ти дреме на дедовия за вторите 45 мин. Как е възможно просто, акъла ми не го побира.. Редица положения, аристократично пропуснати. При 1-1 не можем точен удар да отправим от безсилие и хаотичност. И тези идиотски центрирания, 837783 засади последвали, вместо да се свали топката и минутите до края да се изиграят разумно. Всичко напред, Желев, Златков, Меси-Беси, засади, мелета, центрирания, а-у. Пълно бездарие, липса на акъл, на грамотност, на опит, на самочувствие, на футбооооооол, каква Европааааа.. Глбои за всичките, парични и треноровки до късна доба, майка им стара неграмотна. Кушев няма да го бъде, взе без да иска няколко мача, и голямата работа, бесен съм...
Съб Ное 05, 2011 4:28 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Естествено няма да сме ние, ако не се изсерем на метеното  Вместо да си решим мача рано-рано, поведохме с 1:0 и после аристократично пропуснахме сума ти положения ... И логично бяхме наказани  Кушев пак закъсня много със смените, а този Галин Иванов е безобразен в последните 5-6 мача, време му е да сяда на скамейката. Ако играем толкова несериозно и в Търговище, Светкавица ще запише първа историческа победа ...
|
Съб Ное 05, 2011 4:37 pm |
|
 |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
мадурковци

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Съб Ное 05, 2011 4:52 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
|
Съб Ное 05, 2011 5:26 pm |
|
 |
dani
Познат
Регистриран на: Пон Май 23, 2011 6:24 am Мнения: 71 Местоположение: lylin10,8
|
ВЕНЦИСЛАВИЯ?????????????????????????ДО КОГА БЕ МАМА ВИ ДА ЕБА 
_________________ АЗ ОБИЧАМ СЛАВИЯ А НЕ венциславия.
|
Съб Ное 05, 2011 5:26 pm |
|
 |
agg
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Ное 30, 2003 3:14 am Мнения: 368 Местоположение: СОФИЯ
|
Viktor4o_Rs написа: Ако играем толкова несериозно и в Търговище, Светкавица ще запише първа историческа победа ... Както писах за купата на България. Венци не иска да играем в Европа. Аз мисля че първи 3 точки в А група ще запише Светкавица с нас. Все пак сме златни да пишем истории в наш ощъпрб докато Венци в Славия. П.С. Решил съм да ходя в Търговище все пак не съм ходил никога, ако има организация за там да ми пишете на лични.
|
Съб Ное 05, 2011 6:15 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Viktor4o_Rs написа: Ако играем толкова несериозно и в Търговище, Светкавица ще запише първа историческа победа ... Ti sumnqvash li se... 
Съб Ное 05, 2011 6:48 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Който не вкарва му го вкарват!
Съб Ное 05, 2011 7:06 pm |
|
 |
ACAB
Орден "Стара Славия"
|
скъсаха ми нервите тия може ли да не можеш да биеш видима в софия,това е несериозно...
Съб Ное 05, 2011 7:30 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Лудогорец шампион, а за нас будалите по една студена вода 
|
Съб Ное 05, 2011 7:47 pm |
|
 |