Треньорски гайгер за март
Треньорски гайгер за март
Автор |
Съобщение |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
 Re: Треньорски гайгер за март
Нека Стратега да го направи 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Пон Мар 26, 2012 10:56 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Съжалявам много, че ще го кажа, но дали Костов или Марков, все в гъз. Трябва ръководен орган. Някои, които да излиза след загубата и да казва какво става, а не Венци да се прави на шут и да анатемосва онзи съдия, терен или президент. Само като го чуя да казва "момчетата" и ми става ясно какво клиширано, безтегловно, безгласно, примиряващо, идиотско, клоунско послание ще се излеее от плешивата му тиква.
Съжалявам, че ще го кажа и знам, че няма да стане, но нищо не ми пречи да го кажа - Наско Сираков. Мразя го. Но ще преглътна човек, който е враг без да се прикрива, но по-добре от В.С., който съсипва всичко откриво и без скрупули. На този клуб трябват силни личностни на ръководни длъжности, за да не ни се подиграват къде ни сварат. Шоуменския Дебелак хората повече го съжаляват, отколкото да му се връзват на големите приказки. И да дават отпор на Шкембака. Ще прежаля и най-големия си враг, за да се отървем от настоящото зло. И след като нямаме Легенди, които боико да се противопоставят на Дебелия, то нищо не ми пречи да си помечтая за мисията неввъзможна - Сираков в Славия. Дотука ни докараха...
Пон Мар 26, 2012 11:36 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Много крайно Сакранто. На всички ни е писнало от липсата на успехи, обаче архигховедото Наско отново в Славия? По-лош вариант от това не би имало. Той впрочем се пробва като треньор точно при нас и бързо разбра, че за това не го бива. Бива го в други неща: да урежда мачове, да прави организация от сателити и съдии, да играе в ШЛ вместо шампиона (не че ми е мъчно за чорбата) и не на последно място, да прави мръсно на бившите си отбори.
И Наско, като дебелият, е един от убийците на играта в България (като дeeц, не като футболист) и е част от проблемите, а не от разрешението им. Кушев е слаб треньор, вероятно винаги ще си остане слаб треньор, обаче поне не е мръсник от ранга на Сираков.
|
Вто Мар 27, 2012 1:24 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
lureno19 написа: Ние официално трябва да поканим Николай Костов! Без значение какво мисли дебелия. С лозунги и транспаранти още на мача с буферите  
|
Вто Мар 27, 2012 6:23 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Viktor4o_Rs написа: atm написа: Viktor4o_Rs написа: Костов е отличен специалист, но много ме съмнява че би се захванал да работи отново в блатото, наречено А група, виждаше се че човекът е сякаш паднал от друга планета тук. Хеле пък да се хване с доказан ментарджия и далавераджия като бате ни Венци.  Иначе да, хора като Костов и Пламен Марков подхождат много на духа, философията и мисленето на Славия, истинската Славия, а не Венцеславия и са много по-подходящи да водят отбора, отколкото Кушев и бат Дана. Уви, отдавна не сме нормален клуб ... Пламен Марков комуниста да си седи на Позитано Пламен Марков няма нищо общо с редовия чорбар-комунист - той е интелигентен, възпитан, спокоен човек, френски възпитаник и най-важното е кадърен специалист. Единствен той говори пряко и принципно против БФС. Освен това - Пламен Марков, ти си марков, европейски в Португалия  Хора като него и Николай Костов, с тяхното възпитание, умения и интелигентност са всичко това, което аз лично искам да виждам в наставника на любимия ми отбор. Не диви селинджъри тип Вили (който все пак харесвам донякъде) или Кокала, не тепърва учещи се и меко казано нереспектиращи с интелект като Кушев и бат Дана, не сръбско-македонски парашутисти или вечни надежди като Джамбаски. Както правилно написа, мечтите са безплатни. Нищо лошо против човека, но на нас политици не ни трябват особено комунисти! Пламен Марков редовно си седи на Позитано. Това са неща, които не знаеш.
|
Вто Мар 27, 2012 6:29 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Марков и Костов са треньори!! Но те никога няма да дойдат при нас!!
А за Сираков ще ви припомня, че колкото и да го плюете и да не го обичате ни направи шампиони 96та година!!! Ако го нямаше ако ще и Вис и Сик и още 10 подобно да имаше все тая...
|
Вто Мар 27, 2012 6:47 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Аз не знам да има славист който да отрича заслугите на Сираков за 1996 г.Това че го направи за да докаже някои неща на Лафчис е друга тема.Но и аз смятам че без него нямаше да има титла.
|
Вто Мар 27, 2012 8:28 am |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Какво му необходимо на един специалист за да заработи на определено поприще?Сигурност,перспектива,любов,спокойствие,твор4еска самостоятелност и добро финансово осигоряване.За голямо съжаление все трудни условия но не и невъзможни,като се знае голямата цел.Има доста у4астници във форума,които ако се убедят могат да повлиаят на ВС.Но доколкото съм запознат големия проблем е финикийски.Така,4е е добре тази дискусия да продължи,защото тя е в основата на успеха.Макар и поро4ен за мен примера на "Левски" може да осигори необходимото ни финансиране,за което могат да помогнат пове4е слависти.
|
Вто Мар 27, 2012 8:45 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Трябва ни "силен" човек на ръководен пост. Изпълнителен директор, който да си тежи на мястото и защо не да не е име в футбола, пък и да има лоби в БФС, добре дошло. Няма кой да защитава наш'те интереси. Да отговаря за селекцията и т.н. Трябва отпор на Дебелия, друг е въпроса, че той придвидливо се пази от силни фигури и едва ли би допуснал някои да се опита да го надвиква.
Наско е педерас, но е сила, безработна сила. Ако се върне в футбола именно при нас, ще бъде чудо. Пак казвам, по-малкото зло е по-добре. Но това разбира се е само в сферата на наш'те дискусии и фантазии.
Вто Мар 27, 2012 6:31 pm |
|
 |
Starata Shkola
Пристрастен
|
Изключително слаби треньорски решения в последните 5 мача с изключение на служебния с Локо.Само с младост и желание няма да стане.
|
Пон Апр 02, 2012 5:57 pm |
|
 |
|