Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3887 Местоположение: Sofia
|
 Re: "СЛАВИЯ"-ЦСКА
atm написа: контузията му е някакво странно разтежение при ребрата... получено по време на тренировка Щом пристигна жена му и веднага легна болен... Съмнителна е тая работа  Дали не го е смушкала в ребрата, дето каза, че българките са най-убави?
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Окт 03, 2012 11:14 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
За съжаление - както обикновено от 15 години насам - и този път от ЦСКА ще ни разнесат като "куцо пиле домат" 
|
Чет Окт 04, 2012 10:02 am |
|
 |
rzEtw
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Яну 25, 2011 3:10 pm Мнения: 586 Местоположение: Плевен
|
Haide Belite написа: За съжаление - както обикновено от 15 години насам - и този път от ЦСКА ще ни разнесат като "куцо пиле домат"  Абе както обикновено в последно време не е точно така. Най-важното е всички да сме на стадиона, защото НИЕ НЕ СМЕ ДОБРЕЕЕЕ 
|
Чет Окт 04, 2012 12:59 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Песимизмът ми изглежда поне до известна степен безпочвен. ЦСКА не ни превъзхожда като потенциал, а и вероятно ще ни подценят. Да не забравяме, че чорбарите се раздират от вътрешни проблеми и това вероятно ще даде отражение. А и нашите ще се стегнат да трият срама от 0:5.
|
Чет Окт 04, 2012 1:13 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Изказването на Венци „махни Гошо, да седне Тошо“ ми звучи така махни Мартинчо да седне Данчо, по-добре с Мартинчо. 
|
Чет Окт 04, 2012 1:14 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Песимизмът ми изглежда поне до известна степен безпочвен.ЦСКА не ни превъзхожда като потенциал а и вероятно ще ни подценят.Да не забравяме че чорбарите се раздират от вътрешни проблеми и това вероятно ще даде отражение.А и нашите ще се стегнат да трият срама от 0:5. Само да отбележа, че от Н на брой години в моменти на криза в синьо и червено се явява спасителката в бяло, която им решава проблемите. Зле, зле и като дойде мач със Славия и айде 3-4-5 на нула и всичко е наред. Години наред сме ги реанимирали и не виждам с какво тази година се различава от другата. Разбира се смятам да съм на стадиона и да викам за победа, но няма да ме учуди една гръмка загуба. Така хем червени са доволни, хем Венци ще може да смени Кукуто ако наистина му е вдигнал мерника....защото явно при нас винаги трябва да има оправдания за дадени действия. Не може дори и при победа да се каже "отбора не е това, което трябва да бъде така че Куку праждосвай се"...тук трябва да ни наебат няколко мача поред за да има "ами много те обичаме ама няма как да останеш, виж че не се получава"...
|
Чет Окт 04, 2012 1:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Ако ВС реши да гони Кушев просто няма нужда от още една издънка.
|
Чет Окт 04, 2012 2:07 pm |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Песимизмът ми изглежда поне до известна степен безпочвен.ЦСКА не ни превъзхожда като потенциал а и вероятно ще ни подценят.Да не забравяме че чорбарите се раздират от вътрешни проблеми и това вероятно ще даде отражение.А и нашите ще се стегнат да трият срама от 0:5. В момента имаме класни вратар и защитници. За съжаление в средата на терена и в нападение класните играчи са само двама - Чавдар Янков и Здравко Лазаров. Като останем без един от тях двамата - явно е, че няма заместници, които да могат да вземат такива мачове. И си ставаме "боксова круша"на водещите отбори... 
|
Чет Окт 04, 2012 2:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Наставникът на Славия Мартин Кушев даде редовния си брифинг преди дербито с ЦСКА, като заяви, че целият отбор е настроен на 200% за победа срещу „червените“. Специалистът добави, че за него не е от голямо значение, че „белите“ са пред армейците в класирането. „Доста неприятна загуба, за едно полувреме да ти вкарат 5 гола, но няма друг избор освен да работим и да вървим напред. Сега ни предстои много важен двубой. Има напрежение, но се надявам това да не се окаже зле на футболистите и те да излязат пределно мотивирани за този двубой “, каза относно загубата от Литекс с 0:5. „От контузените почти няма шанс да играят, хубаво е, че Гал и Лопес са почти възстановени, но няма да рискуваме, добре е, че има пауза в шампионата, за да се вдигнем всички контузени“, продължи Кушев. „Възстановяването на Чавдар Янков върви по план надяваме се, че за Локо Пд всички ще бъдат на линия, но това започване от начало крие рискове“, обясни специалистът. „Промени ще има, за мен първото полувреме в Ловеч бяхме добре. Втората част, след дузпата доста тактически грешки допуснахме и за това бяхме, наказани с 5 гола“. „За мен ЦСКА, в каквото и състояние да бъде, това е ЦСКА, силен отбор и добри играчи. Дано да стане истинско дерби да има хубав футбол и да покажем на нашата публика, че тези 5 гола от Литекс са били просто случайност“, изрази надежди треньорът. „Това, че сме пред ЦСКА в класирането, за мен, няма голямо значение. Това е дерби, и дано да стане истинско такова. Който е по-добър , той да вземе победата , а ние ще сме настроени на 200% за победа “, отсече Кушев. „Не знам за това, че ще ме сменят, ако загубя от ЦСКА, президентът беше тук, не знам“, завърши треньорът.
|
Чет Окт 04, 2012 3:43 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Брех, аман от бръщолевения на работливи некадърници. Няма по-опасно от работливия некадърник - колкото повече работи, толкова по-зле:). А няма и лиценз да упражнява професията си, няма тапия... Радукана също май няма...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Окт 04, 2012 3:54 pm |
|
 |
|