Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
 Re: "Славия" - "Черно море"
Той си е в събота, освен ако няма някаква промяна, за която да не съм чул.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 15, 2013 11:34 am |
|
 |
Haide Belite
Орден "Стара Славия"
|
В долната половина на таблицата сме и точките срущу отборите като Черно море от тази част са по-важни от тези срещу отборите в горната половина на класирането. В тази зона близо половината отбори ще отпаднат по новия регламент и просто нещата много бързо за 2-3 кръга могат да ни свалят като асансьор надолу в класирането и да променят ситуацията. А и през есенния полусезон достатъчно натрупахме слаби игри и предоставихме точки на отборите, които са по-надолу като класиране.
|
Пет Мар 15, 2013 12:03 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Прав си, че ще се получи известно разслоение след този кръг и програмата предразполага за това - мачовете "Лудогорец"-"Пирин", "Миньор"-"Литекс", ""Левски""-"Монтана" , "Етър"-"Берое" и ""Ботев""(Вр)-"Локо"(Сф) ще откроят 4 отбора на дъното и като си вземем 3-е точки срещу "Тича" ние ще дръпнем.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 15, 2013 12:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Старши треньорът на Славия Вили Вуцов заяви, че не е спал цяла нощ, за да мисли варианти за мача срещу Черно море от 18-я кръг на А група. Това специалистът направи на редовния брифинг преди шампионатната среща. „Предстои ни тежък и важен мач. Точките са ни малко, погледнато от гледна точка на актива ни и от гледна точка на класата на нашите играчи. Това, което работим ни дава шансове да бъдем оптимисти, но игриво сме далеч от това, което искам да виждам. При всяко положение трябва да бъдем оптимисти, защото представянето на Славия до сега е добро“, заяви Вуцов. „Имаме тежък цикъл от 3 мача в една седмица, но за това се готвехме в Турция. Има още футболисти, които са контузени и все още не са възстановени. Възможности имаме, но от сега ви казвам снощи не съм спал, за да мисля кои са най-добрите варианти за подреждане и кои са най-добрите изпълнители“, завърши треньорът на „белите“.
|
Пет Мар 15, 2013 4:10 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
И аз не съм спал, организирам Комитет по изпращането на Говньо, пардон Гонзьо 
|
Пет Мар 15, 2013 9:27 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Бой по говедото, да освободи иначе симпатичния варненски отбор, за да могат в следващия кръг те да перат баш говедата 
|
Съб Мар 16, 2013 12:39 am |
|
 |
СлАвИсТ
Току що регистриран
|
В интерес на истината аз мисля, че дори и да не победим Черно Море и да се смъкнем надолу в класирането колкото и да се смъкнем няма да изпаднем от А група. Дали ще завършив 10-ти, 8-и или 6-ти това не е от значение. От значение е да продължаваме да се представяме таке успешно и добре в мачовете за Купата на България и да стигнем до Финал. Където вече там дано да успеем да покажем, че сме отбор и, че и ние сме футболна сила във България, а не само останалите, за които постояно се говори. И да успеем да спечелим Финала и вдигнем щастливо Купата на България, а не да стане като преди две години пак на Финала за Купата на България. Така, че мачовете от първенството тук вече не са толкова важни в случая, защото каквото и да стане там Славия няма да изпадне. И пак повтарям много по - важни са мачовете от турнира за Купата на България.
Съб Мар 16, 2013 2:54 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Мар 16, 2013 7:02 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Полузащитниците Коста Янев и Симеон Симеонов отпаднаха от групата на Черно море за мача срещу Славия. В нея очаквано за пръв път през тази година попадна Самуел Камазола. Групата: Георги Китанов, Емил Михайлов, Сашо Александров, Росен Колев, Александър Александров, Себастиан Комел, Еденилсон Бергонси, Георги Илиев, Георги Божилов, Мирослав Манолов, Ермес Паломино, Тодор Колев, Детелин Димитров, Живко Атанасов, Кристиан Идалго, Симеон Райков , Илиян Капитанов, Самуел Камазола. Мачът от 15.30 днес на стадион „Овча купел“ и е поверен на рефера Калин Людмилов.
|
Съб Мар 16, 2013 10:55 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
32. Кунчев 20. Р. Димитров 3. Желев 6. Златков 17. Атанасов 5. Янчев 14. Сандански 10. Попара 33. Иванов 19. Антонов 11. Василев
|
Съб Мар 16, 2013 3:23 pm |
|
 |
|