Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 15, 2025 4:03 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 "Локомотив"(Пд)-"Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: "Локомотив"(Пд)-"Славия"
Избора на състав е под всякаква критика-само да отбележа ,че Стефан трябва да го пускат титуляр в мачове с слаби съперници като Пирин например а напечени двубой да влиза в края като смяна да понатрупа опит пък и грешките му да нямат фатален ефект и да му действат на психиката.Само се моля да се отървем от Чуки -постави всякакви рекорди по безхаберие и некадърност.Много пъти съм писал и твърдя ,че Славия не е за 12 място с тези играчи но ни трябва все пак някой който е водил друг отбор поне 1-2 сезона а не някой който да почва-Славия не е школа за треньори та всякакви бездарници да ни се изреждат.

Нед Окт 20, 2013 8:42 pm
Профил
Администратор
Аватар

Аз не мога да разбера умишлено ли прави такива смени Чуки? Една разумна смяна не е направил в 13 мача. И защо не пусна Плезир или Миленчо отляво? А иначе съм сигурен, че ще си ходи. И слепите видяха, че не става за тая работа, поне не и на този етап.
Следващият треньор ще вдигне футболистите и с наличния потенциал ще дръпне поне с 4-5 места нагоре.Но не може да не се отбележи, че липсват класни играчи на някои постове. Със сигурност ни трябва един стабилен централен защитник, още един нападател и поне 2 халфа - един дефанзивен и един конструктор.

Нед Окт 20, 2013 8:55 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

seth написа:
Аз не мога да разбера умишлено ли прави такива смени Чуки? Една разумна смяна не е направил в 13 мача. И защо не пусна Плезир или Миленчо отляво? А иначе съм сигурен, че ще си ходи. И слепите видяха, че не става за тая работа, поне не и на този етап.
Следващият треньор ще вдигне футболистите и с наличния потенциал ще дръпне поне с 4-5 места нагоре.Но не може да не се отбележи, че липсват класни играчи на някои постове. Със сигурност ни трябва един стабилен централен защитник, още един нападател и поне 2 халфа - един дефанзивен и един конструктор.

Да те попитам а в.стефанов става ли за нещо

Нед Окт 20, 2013 8:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Той не става, но също така е и несменяем, непреодолим и незаобиколим фактор, така че не очаквам нова опция там в близко бъдеще.

Нед Окт 20, 2013 9:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Аз мисля да се сомоназначи и за ст.тр.Венцеслав Овчекупелов Стефанов.

Нед Окт 20, 2013 9:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4