Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юни 23, 2025 7:25 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Доволен съм от дебюта на новите ни защитници Панов, Пиргов и Ристовски - въпреки, че играха заедно за първи път в официлна среща, те показаха повече от добър потенциал за родните стандарти. За съжаление, Величков не можа да се включи добре в мача и от малкото време, което прекара на терена, не мога да преценя дали ще пасне или ще е поредният "Виктор Генев"...
Поздравявам Курдов за великолепната атака и гола, но не е професионално да коментира подуенци по начина, който го направи...
Оставам със съмнения, че Галин и Петков не се раздадоха напълно - особено Петков, като че ли на няколко пъти оставаше безучастен, вместо да прави лъвските си намеси, на каквито знаем, че е способен... А може би искам прекалено много от тях, знае ли човек?

Съб Фев 22, 2014 7:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Между другото си мисля че Радуканов закъсня със смените.Трябавше да накъса играта при 1:2.

Съб Фев 22, 2014 8:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Спиро имай предвид че Галин игра не напълно възставовен.А Петков не може да бъде винен за головете.

Съб Фев 22, 2014 8:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
Не сме играли нещо кой знае какво, но заслужено взехме 1, като можем да съжаляваме за изпуснатите 3 точки.

Има го стария брак в играта на моменти, но и позитивни неща.

Не може да се каже, че срещу ЦСКА ще успеем да задържим нивото.

И двамата изгонени са важна част от състава.

Съб Фев 22, 2014 8:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Освен двамата изгонени, се оказва, че действително оставаме и без Курдов http://www.sportal.bg/news.php?news=474139

Срещу чорбата ще го играем опълченците...

Съб Фев 22, 2014 9:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Много критикувах селекцията и правих прогнози, че ще загубим с много още с "Левски". Е, не е срамно да си призная, че не съм бил прав, макар че все още държа на мнението си донякъде, че новите можеше и да са по-добри. Не можах да гледам мача днес, но сега го изтеглих от Замунда и това, което видях доста ми хареса - македончето, Панов и Пиргов изглеждат доста стабилни. Поздравявам момчетата за мъжката игра, поздравявам и треньорския щаб, поздравявам и всички бели фенове, които са били на "Герена". С такива мъжки мачове ще се върнат хората на стадиона :D Дано оставят Радуканов и щабът му да работят на спокойствие, дано се получат нещата със стадиона, дано парите от Курдов бъдат вложени правилно и дано настъпят по-добри времена за всички слависти - заслужаваме го ! САМО СЛАВИЯ !!!

Съб Фев 22, 2014 10:52 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Viktor4o_Rs написа:
Много критикувах селекцията и правих прогнози, че ще загубим с много още с ""Левски"". Е, не е срамно да си призная, че не съм бил прав, макар че все още държа на мнението си донякъде, че новите можеше и да са по-добри. Не можах да гледам мача днес, но сега го изтеглих от Замунда и това, което видях доста ми хареса - македончето, Панов и Пиргов изглеждат доста стабилни. Поздравявам момчетата за мъжката игра, поздравявам и треньорския щаб, поздравявам и всички бели фенове, които са били на "Герена". С такива мъжки мачове ще се върнат хората на стадиона :D Дано оставят Радуканов и щабът му да работят на спокойствие, дано се получат нещата със стадиона, дано парите от Курдов бъдат вложени правилно и дано настъпят по-добри времена за всички слависти - заслужаваме го ! САМО СЛАВИЯ !!!

Това е да си СЛАВИСТ да си признаеш когато си сбъркал! :) Браво!!!

Съб Фев 22, 2014 11:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Петър Дяков написа:
Великото дерби се връща...след 15 години цирк... 8)

Така е когато Сираков не е на Герена..

Браво на момчетата от отбора и на подкрепилите отбора на стадиона!

Не можах да гледам мача, на репортажите се вижда ритуалното клане на съдията. Курдов си е футболист и професионалист, но малък човечец - ще се върне на Герена на 32 г. да повтори съдбата на Гаджев.

СЛАВИЯ ЗАВИНАГИ!

Съб Фев 22, 2014 11:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: """"Левски"""" - "Славия"
Slaviq написа:
Viktor4o_Rs написа:
Много критикувах селекцията и правих прогнози, че ще загубим с много още с """Левски""". Е, не е срамно да си призная, че не съм бил прав, макар че все още държа на мнението си донякъде, че новите можеше и да са по-добри. Не можах да гледам мача днес, но сега го изтеглих от Замунда и това, което видях доста ми хареса - македончето, Панов и Пиргов изглеждат доста стабилни. Поздравявам момчетата за мъжката игра, поздравявам и треньорския щаб, поздравявам и всички бели фенове, които са били на "Герена". С такива мъжки мачове ще се върнат хората на стадиона :D Дано оставят Радуканов и щабът му да работят на спокойствие, дано се получат нещата със стадиона, дано парите от Курдов бъдат вложени правилно и дано настъпят по-добри времена за всички слависти - заслужаваме го ! САМО СЛАВИЯ !!!

Това е да си СЛАВИСТ да си признаеш когато си сбъркал! :) Браво!!!

Разбира се :D А аз за Радуканов и щаба му съмнения нямам, въпреки че съм бил несъгласен с някои неща, ядосвал съм се главно на Венци. Дано ги оставят да работят, имат доста голям потенциал, ако се дадат и някакви пари за играчи, може и да изгрее слънце на бялата улица.

Съб Фев 22, 2014 11:28 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Много здрав мача от нашите. Готини разигравания, борба, готини голове, супер емоция .Чавко малко се изака на метеното заедно с Курдов ама и наистина : първи мач за сезона, ДЕРБИ, хубав ден за месеца, в който се играе..... и само 50 човека ?? Не че съм очаквал стотици ама си е яко жалка работа. После се сърдете на дебелия, че продавал, ми ще продава, за кво да ги държи да ги гледат 50-100 човека ли ? Изпаднали вече отбори като Гоцето и Любимец имат в пъти повече публика в момента.

Нед Фев 23, 2014 12:07 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща