Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: "Славия" - "Локо" (Пд)
1. Петков (к) 20. Димитров 4. Ристевски 6. Пиргов 18. Апатич 14. Сандански 23. Шалаев 8. Янков 10. Силва 33. Иванов 11. Василев
|
Нед Мар 09, 2014 2:35 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3893 Местоположение: Sofia
|
БЯЛАТА ЛАВИНА ... СЕ СЪБУДИ! МАЧКАЙ!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Мар 09, 2014 5:03 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Много съм доволен. Лъха мисъл, лъха футбол. Щом и с Янко биеме, значи БГ Моу върши работа. Македонецът много ми харесва. Нямаме нападател. Това е.
Нед Мар 09, 2014 5:04 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1491 Местоположение: sofiq
|
че Янко направи мача на живота си.
_________________ N 1
|
Нед Мар 09, 2014 5:06 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Кой плюеше по Марчев?
|
Нед Мар 09, 2014 5:15 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
makaveli написа: Кой плюеше по Марчев? КОЙ,КОЙ........КОЙ?
|
Нед Мар 09, 2014 6:01 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
makaveli написа: Кой плюеше по Марчев? Да се извини веднага 
|
Нед Мар 09, 2014 6:05 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Поводи за оптимизъм определено има. Радуканов и щаба му продължават да печелят доверие и симпатии. В отбора си личи, че има настроение, подготвени са добре, разиграваме топката, правим изкуствени засади, обърнато е голямо внимание на статичните положения, от които бележим много  Селекционната политика дотук е доста добра, поне за Ристевски и Пиргов - не само че са стабилни в защита, но и бележат голове. С тях двамата и Стефан Велков можем да сме спокойни за отбраната. Особено македонецът е страшно можещ и знаещ футболист, мисля че ако продължава така, след време е сигурен за чужбина. Марчев също ми хареса и може би също да се окаже играч. Все пак не бива да се самозабравяме, защото с Тото Динев никога не можеш да си докрай сигурен. Слаби страни и критики - Курдов просто ни липсва. Ради се опитва, но няма тази класа да ни носи сам голове и точки. Да се надяваме Абушев да влезе във форма. Словенецът Апатич на мен лично не ми хареса особено, но му давам още шансове. Фернандо направи страхотен мач, но Радуканов трябва да му наложи да подава малко повече, защото прекалява с дрибъла. Правим понякога досадни грешки в защита също. С тази игра няма как да изпаднем. Да оставят Радуканов, Росен и Петко Петков да работят, това е.
|
Нед Мар 09, 2014 6:11 pm |
|
 |
MCMXIII
Луд за връзване
|
Доживях хубава победа през този сезон. Честито! Друго е, когато има треньор на скамейката. Още по- добре е, когато играчите имат желание 
|
Нед Мар 09, 2014 7:08 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Цитат: Иначе съжалявам, че ще играем във втората седмица. Хора сме, всички грешим и аз поемам вината, защото не съм предприел по-рано необходимите промени. Всичко обаче съм правил в името на Славия. Доволен съм от това, което прави Милен и неговия екип, защото виждам, че играем различен футбол и съм уверен, че рано или късно резултатите ще дойдат. Как поема вината ? Оставка ли подава ? Безумец, щяхме да сме в първата 7-мица или най-малко на мястото на Берое, ако не беше търпял толкова дълго време Чуки. След всеки негов мач, съответно всяко поражение, викаше "вярвам на младия ни треньор и той остава". Предполагам, че ще махне Радуканов след първата по-сериона издънка, докато Кушев и Чуки стояха, докато не ни съсипят.
Нед Мар 09, 2014 7:22 pm |
|
 |
|