Автор |
Съобщение |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - 21 (дубъл)
White 1913 Power написа: Това беше за" Рони" и поста ти да не пишеме глупости. Уайти, добронамерен съм към всички и под глупости съм имал в предвид само определението за набедените юноши. Сори ако съм засегнал някого. 
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Вто Авг 26, 2014 10:59 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Пич Уайти ще наричаш знаеш ли кой????
|
Сря Авг 27, 2014 3:08 pm |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
White 1913 Power написа: Пич Уайти ще наричаш знаеш ли кой???? Май много насериозно се взимаш. Просто съм използвал началото на ника. Не виждам нищо обидно.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Сря Авг 27, 2014 4:25 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Май сега се направи на ощипан.Казах ти в предишния пост,че не е добре да си налагаш мнението и да казваш кое е глупост или не,защото всеки отделя време,нерви и усилия,за да напише не глупости,а това,което смятаме за правилно,но точно ти се засегна от моята градивна критика.Началото на ника ми е Уайт,без"и" накрая,а Уайти звучи по различно нали? Не мисля,че водехме такъв разговор на живо,очи в очи щеше да ми кажеш Уайти.Проблема не е,дали се взимам насериозно или се засягам,проблема е,че го смятам за неправилно и надменно държанието ти и не се чувствам длъжен да ти го спестя..Не вярвам така да са те възпитавали,все пак си от Славия.Просто трябва да подхождаш по един по-различен начин,когато не си съгласен с някой за нещо,колкото и абсурдно да смяташ,че е то.
|
Сря Авг 27, 2014 7:35 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хора, всички сме изнервени, недейте да си го изкарвате един на друг, не си заслужава  Особено пък за ритнитопковците. Иначе аз уважавам всеки славист адски много знаете ли защо ? Защото е избрал да бъде различен, да бъде личност, да не бъде поредното синьо или червено нещо в тълпата. А и защото държа на мнението, че сме една от най-интелигентните публики с най-интелигентните привърженици  Затова адски много уважавам всяко бяло момче или момиче, избрало да си къса нервите от толкова години.
|
Сря Авг 27, 2014 7:49 pm |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
Да самата истина.Най-се дразня слависти да се карат и да се замоизяждаме,когато имаме нужда да сме като юмрук и тук,и на стадиона и в подкрепа,и в протест.
|
Сря Авг 27, 2014 8:12 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
 Юношите на Славия ще играят на турнири в Благоевград
Това реших да постна тук.
Отборите на Славия при децата, родени 2003 и 2004 година, ще участват на силни международни турнири в Благоевград в началото на септември. В груповата фаза децата 2003 година (футбол 9) от детско-юношеската школа на "белите" ще премерят сили с Войводина Нови Сад (Сърбия), Арис Солун (Гърция) и Пирин Благоевград. Първите два отбора от групата ще се класират за полуфиналите, където евентуални техни съперници са отборите от другата група - Цървена звезда (Сърбия), Вардар Скопие (Македония), "Левски" или "Ботев" Пловдив. Децата 2004 година (футбол 7) също ще играят в групите срещу Войводина и Арис, а третият техен противник ще бъде Пирин 2001. В другия поток отново са съставите на Вардар, Цървена звезда, "Ботев" Пловдив и "Левски". Първите два отбора от всяка група се класират за полуфиналите, а третият и четвъртият ще играят за 5-8 място. Първите мачове от двата турнира в Благоевград ще бъдат на 3 септември. Преди 12 месеца Славия спечели надпреварата при децата, родени 2004 година, а при по-големите "белите" се класираха трети.
Въпроса ми е и тук ли ще се борим за 5-то - 8-мо място?
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Чет Авг 28, 2014 2:30 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
Ето го отговора: "Отборът на Славия стана първият тим, спечелил две победи и в двете възрасти на международния детски футболен турнир в Благоевград. Така реално малките слависти станаха и първия сигурен полуфиналист на турнира в областния център."
Като цяло, трябва да бъдем по-големи оптимисти за бъдещето на Славия, а не сами да я закопаваме!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Чет Сеп 04, 2014 1:08 pm |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Spiro написа: Ето го отговора: "Отборът на Славия стана първият тим, спечелил две победи и в двете възрасти на международния детски футболен турнир в Благоевград. Така реално малките слависти станаха и първия сигурен полуфиналист на турнира в областния център."
Като цяло, трябва да бъдем по-големи оптимисти за бъдещето на Славия, а не сами да я закопаваме! Голям праз, като повечето от тях никога няма да имат честта да защитават бялата фланелка при мъжете, колко треньори се изредиха и само си говорят, че ще разчитат на школата и си остават само с приказките.
|
Чет Сеп 04, 2014 2:19 pm |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Литекс (Ловеч) 1 - 1 Славия (София) Ако някой е бил на мача,нека сподели подробности.
|
Чет Сеп 11, 2014 9:01 am |
|
 |
|