Автор |
Съобщение |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
 Re: "Славия" - """"Ботев""""
Рождения му ден е бил вчера.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Съб Ное 29, 2014 10:12 pm |
|
 |
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1492 Местоположение: sofiq
|
 Re: "Славия" - """""Ботев"""""
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: Рождения му ден е бил вчера. Дебеликс казва кога му е. 
_________________ N 1
|
Съб Ное 29, 2014 10:17 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
 Re: "Славия" - """Ботев"""
Важното е да направим един трезв и обективен разбор, без да изпадаме от "Осанна" до "Разпни го" и обратно.  Победата и резултата са чудесни, но това са си същите играчи, които записаха и редица срамни резултати. Но в интерес на истината без Платини и Фернандо стоим по-добре, няма го това мърдосване по терена. И най-важното е, че най-после Ради Василев започна да се превръща в голмайстор за тима, дано продължава все така.  Както казахме, другият ключов играч за добрите игри напоследък е Фонсека, дано не направим идиотщина и да го махнем през зимата. Бургзорг и Манзоро също направиха много слаби игри през сезона, но мнението ми е, че ще е грешно да ги махаме и ако с тях се работи, ще се представят много по-добре през пролетта. Вълчанов е другият, който показа израстване, жалко че се е контузил и не игра днес, но и в това момче има хляб. На Иван Колев трябва да му се даде време и да си направи подготовка, селекция и т.н. Не е перфектният треньор, има грешки, но на този етап е лудост да очакваме нещо по-добро да се появи, освен това не се държи олигофренски и не е някое говедо/прасе да се обяснява на животните с любов, така че той твърдо заслужава спокойствие - дори и да паднем в оставащите до паузата мачове  Хареса ми, че натири Фернандо и не се церемони дори с Платини, който си е доста добър играч за нашите стандарти, но щом не му се играе за Славия - прав му път. Селектираните от Колев в движение играчи (Царя, Дяков и Савич) също вършат работа. Не ми харесва, че налага Панов и Везалов, които са лимитирани футболисти и дано през зимата вземем нови играчи на тези постове, а и чакаме Стефчо Велков да се оправи. Какво по-хубаво от това Стефчо да е стълб в отбраната, а Ради да бележи напред - да видим и ние нещо от прословутата ни школа  Трябва да се дава и повече шанс на Кире, не знам защо Колев не го харесва.  С освобождаването на двамата бразилци предполагам, че се олекотява бюджета за заплати и трябва да привлечем ново крило и нападател - щото само с Ради и Бижев напред няма да изкараме, това е ясно. За мен лично Колев има 2 възможности за огромен бонус и кредит на доверие. Първата и по-важна е да отстраним Черно море за Купата, въпреки че аз си признавам, че не вярвам това да стане, много е кофти да трябва да връщаш 2 чисти гола в елиминация. Но дори и да не ги елиминираме, трябва поне да победим, защото всяка победа дава самочувствие и настроение - неща, от които крайно се нуждаем. Вторият бонус е да бием "Левски" или най-малкото да не загубим - тук вече говорим за престиж, защото реално ние сме си твърдо във втората 6-ца, но една победа над подуенци ще е добър коледен подарък за изстрадалите бели души.  Но пак казвам, и да не станат тези неща, човекът трябва да бъде оставен да работи. Не знам кога за последно бихме по-силен отбор, наистина не помня, така че победата днес си е постижение.
|
Съб Ное 29, 2014 11:22 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Ей, най-после, зае*и...
Мачът можеше да придобие и друго измерение. До първия ни гол, изпуснаха редица положения и стояхме зле. При 1-0, Гошо изпусна топката при един далечен удар, последвалата добавка излезе в аут. Минути по-късно вкарахме за 2-0. Най-после късмет и за нас.
Защо ни тролиха толкова в защита ? - Панов. Адското недоразумение. Бавен, некадърен и немислещ. Дори Везалов днес ми хареса, без да се заблуждавам за всеобщото му представяне.
Другият мега, гига, ултра слаб бездарник, който, когато хване топката, знам че или ще се осере, или ще подаде назад, е Бургзорг. Цял сезон няма един читав мач този рапър, дори мача с Цска не му го причислявайте, защото и там сереше с подхлъзванията си. Днеска нямаше правилно отиграване. Тотално разочарование е това момче, Чавдар на бутилка Джони е две класи над тоя.
Евала на Фонсека, най-добрия за нас днес ( и не само днес). Ебати играча. Браво и на Ради, критик съм му, но прогресът е налице. Гошо си е вратар. Емо може да е добро момче, но на терена дори Армандо бе с класа над него.
Нед Ное 30, 2014 1:54 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
SaKrAnTo 1913 написа: Ей, най-после, зае*и...
Мачът можеше да придобие и друго измерение. До първия ни гол, изпуснаха редица положения и стояхме зле. При 1-0, Гошо изпусна топката при един далечен удар, последвалата добавка излезе в аут. Минути по-късно вкарахме за 2-0. Най-после късмет и за нас.
Защо ни тролиха толкова в защита ? - Панов. Адското недоразумение. Бавен, некадърен и немислещ. Дори Везалов днес ми хареса, без да се заблуждавам за всеобщото му представяне.
Другият мега, гига, ултра слаб бездарник, който, когато хване топката, знам че или ще се осере, или ще подаде назад, е Бургзорг. Цял сезон няма един читав мач този рапър, дори мача с Цска не му го причислявайте, защото и там сереше с подхлъзванията си. Днеска нямаше правилно отиграване. Тотално разочарование е това момче, Чавдар на бутилка Джони е две класи над тоя.
Евала на Фонсека, най-добрия за нас днес ( и не само днес). Ебати играча. Браво и на Ради, критик съм му, но прогресът е налице. Гошо си е вратар. Емо може да е добро момче, но на терена дори Армандо бе с класа над него. Кажи честно,че Емо е толкова зле,колкото го изкарваш? Ти ходиш ли на мачове на Славия? Знаеш ли,че публиката го обича много и не само,защото ни е верен толкова години? Мача с Цска гледа ли го? С Берое допусна грешка,но после ни спаси от още няколко гола и мога с ръка на сърцето да кажа,че ако не беше Емо сега щяхме да сме с 15 точки.Не мога да повярвам,че имаш такова мнение за него,айде да не го харесваш добре,но чак да го напишеш това за Армандо е подигравателно.После се биеме,че сме най-интелигентната публика.Не ние като цяло сме мишки,(взети заедно!),ама мишки та мишки.Някой колега беше казал същото и е прав,ако бяхме нещо нямаше да допуснеме да не ни ебават за нищо,защото сме страшните тука във форума,цитати от книги,автори,велики мислители и прочие,постоянното мерене кой е по-интелигентен и отдаден на Славия.Това ни е проблема.Говориме за говеда,прасета,майни,селяци,турци,платени и всякакви фенове,но с тях се съобразяват.Сега някой ще каже ама тлва е Венци,да ама нема кака Батков да не е копие на Венци,Лупи ли е по-малко безочлив от Венци? Христолов беше ли боклук колко Венци? Изгоноха ли го? Майните ще търпят изцепките на Венци ама точно никога.Нека не се биеме в гърдите,че сме най-интелигентните и светнатите,защото нямаше да допуснеме всичко това,ако бяхме.Никакво уважение между клуб и привърженици.Аз не съм от старата школа и ситуацията едва ли е такава,каквато е сега заради поколението,от което съм.Извън малкото отклонение да кажа,че днес Гошо направо подари гол на "Ботев" ама те не очакваха и не успяха да вкарат.До скоро му казвахме Урсула,а днес вече Гошо е вратар!! Евала! Ако беше вратар нямаше феновете на "Левски" да пеят легенди за него,че му вкарват от далечно разтояние.Емо никога не беше първи избор,но аз отчитам цялостния му принос,който не е малък.Голям си е Емо.Един играч е голям не само,защото има талант,а и защото може да приема ситуацията като мъж,може да е човек преди всичко,не се самозабравя,знае къде яде и е ял бял хляб и най-важното не е циркаджия с курвенски номера.Ултра слабия бездарник е успял да хване очетата на различните комемтатори и гости в студията,защото отбелязват втори мач подред добрата му игра и приноса му за това,разбира се отчитат и факта,че се подхлъзва,но нормално те не заемат определена страна и е повече от логично да отчитат и едното и другото,но какво да се прави различни хора с различно его,не всеки може да го има в балансирано съотношение,а и ако мпжеше щяхме да бъдеме еднакви.Фонсеката последните два мача има едно правилно отиграване и то е гола сам срещу вратаря,срещу Берое направи пропуск,какъвто не съм виждал да прави футболист никога,а аз гледам много футбол.Днес направи още един 200% .Нищо не му се получаваше,щом вземеше топката я повеждаше дълго и му я взимаха,но въпреки,че го критикувам разбира се,че смятам него за много приличен футболист за стандартите на България.А като най-добър днес смятам няма спор,че е Ради Василев.Изработи първия гол и вкара другите два,бореше се непрекъснато и рядко губеше топка.
|
Нед Ное 30, 2014 3:02 am |
|
 |
рони
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 31, 2010 10:27 pm Мнения: 295 Местоположение: София
|
White 1913 Power изобщо не мога да се съглася със 90% от оценката ти за определени футболисти. ОК Емо е свестно и скромно момче, винаги идва при нас да ни поздрави след мач, както и не се крие при негативни резултати, а точно обратното - идва и разговаряме. Може би това е и една от причините феновете да скандират името му и да го считат за един от нас, а другата е отдадеността му на Славия и многото години прекарани в клуба. Но определено няма качества за първи вратар и ще ти изброя моите аргументи за това: въпреки добрите му моментни изяви като цяло е несигурен и неумението му да играе добре с крака се отразява на взаимодействието му със защитниците и като цяло прави защитата несигурна. Да има моменти в които изригва и спасява чисти голови положения или решителни дузпи, което между другото го прави обичан от феновете и лично аз също го уважавам много не само като играч и човек, но това не може да ми промени мнението, че той трябва да бъде първи избор за вратар. И обратното - не харесвам и не мога да уважавам Гошо Петков като човек и мисля, че няма смисъл да обяснявам защо, но не мога да отрека чисто вратарските му качества - стабилен под рамката на вратата, играещ много добре с крака, което за един вратар в днешно време е изключително важно, вдъхващ спокойствие и респект в защитата пред него. Да, вчера му избяга една топка, не отричам че можеше да ни вкарат гол и дори на стадиона останах с впечатлението, че е изцяло негова грешка, но после като гледах репортаж от мача, видях как лошо отскочи топката точно преди да стигне до него и може би затова се получи така. Но да не гледаме нещата само в дадена ситуация, а като цяло Петков е много по-класен като вратар от Емо, а феновете на "Левски" може да си пеят каквото си искат - там му бяха най-силните години и станаха доста пъти шампиони с Гошо на вратата, а между другото те и на Наско Сираков пееха, че е педе.... въпреки огромния му принос за "Левски", а след това пак му лижеха гъза, така,че рогатите са си такива. Относно Фонсека - да в мача с Берое не бе убедителен и направи уникален пропуск, дължащ се повече на малшанс, а не на неумение, но днес според мен бе един от най-добрите футболисти и голяма част от смислените неща идваха от него, Манзоро и Дяков. Вкара хубав гол след чудесна комбинация с Манзоро, пребори се за високата топка и направи асистенция на Ради за третия гол. Да, изпусна 200% гол сам срещу вратаря, но самото му отиграване и начина по който се опита да елиминира вратаря показват голямата му класа и самочувствие на нападател, а друг въпрос е, че ако беше вкарал гол по този начин, това щеше да бъде един от най-красивите голове този сезон. Манзоро беше човека, който изработи първия гол, а не Ради, но иначе всичко което си написал за него е вярно и аз много се радвам за огромното му израстване в последните мачове и за важните голове, които отбеляза. Дано да продължи така и да натрупа увереност и самочувствие, защото има качества и може да помогне много на отбора. Само да отбележа и това, че освен играта му в предни позиции, Ради покрива голям периметър от терена, връща се да помага и назад, което го прави много ценен за отбора футболист. Поздравления за добрата игра и на Дяков, който хвърля доста усилия в центъра на терена, а и направи добра асистенция на Ради за втория гол, както и за Манзоро, който също показа израстване и определено въпреки лошите игри в началото според мен не е за освобждаване, най-малкото и заради това, че си партнират много добре с Фонсека и играли са доста време заедно и може би не е случайно това, че добрите му игри са когато играят заедно. Много момчета от форума не харесват Везалов и доста често е един от споменаваните за гонене, но не можем да отречем добрия му мач днес и няколкото решителни намеси. За Панов обаче съм съгласен, че трябва да му се търси заместник и е факт, че когато Диего мина на неговото място, а Кире заигра ляв бек, защитата стана доста по-стабилна. Виждам, че големи спорове поражда играта на Бургзорг - аз тук бих се съгласил и с двете страни които изтъкват и недостатъците и положителните неща в играта му. Такъв си беше и в Лудогорец и лично аз не съм очаквал нещо по-различно, но не смятам че е добре да го освободим преди да имаме по-добър заместник на неговия пост. Искам да кажа и две думи за Колев - много от феновете му подвикват, че бил физкултурник, че не става за Славия. ОК съгласен съм, че не е перфектния треньор, че прави някои грешки, но нека не отричаме добрите му страни и поне да покажем уважение поне такова, каквото показва той към нас и към клуба. До тук с нито едно от изказванията му не ме е подразнил или не е отразил реално нещата на терена, не ми говори за "Левски" и Цска, а също така въпреки непрекъснатите ротации на футболисти успя да спечели точки срещу водещите отбори и дори в някои случаи съжалявахме, че не сме ги били. Стои здраво стъпил на земята и не се страхува да отстрани водещи футболисти, а и дали не се дължи на него израстването на Ради и добрите му игри напоследък? Въпрос на време е да видим как ще продължи, но му желая успех и се надявам на добри игри в мачовете до края на сезона и за купата.
_________________ И в радост и в тъга - САМО СЛАВИЯ!!!
|
Нед Ное 30, 2014 10:14 am |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Рони с теб съм напълно съгласен. Защото да не стане после махнахме тоя и ония и вижте какви некадърници дойдоха на тяхно място ми те старите си бяха по - добре. Защото така стане ли това вече ще е края. Друг е въпроса, че Иван Колев трябва сериозно да помисли върху селекцията на отбора след края на шампионата и определено ако ще има нови те задължително трябва да са по - добри от предишните. А колкото до подвикванията на публиката, че бил Физкултурник на тези Слависти мога само да им кажа "Вола като рие, рие върху гърба си."
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Нед Ное 30, 2014 11:53 am |
|
 |
White 1913 Power
Пристрастен
|
 Re: "Славия" - """""Ботев"""""
рони написа: White 1913 Power изобщо не мога да се съглася със 90% от оценката ти за определени футболисти. ОК Емо е свестно и скромно момче, винаги идва при нас да ни поздрави след мач, както и не се крие при негативни резултати, а точно обратното - идва и разговаряме. Може би това е и една от причините феновете да скандират името му и да го считат за един от нас, а другата е отдадеността му на Славия и многото години прекарани в клуба. Но определено няма качества за първи вратар и ще ти изброя моите аргументи за това: въпреки добрите му моментни изяви като цяло е несигурен и неумението му да играе добре с крака се отразява на взаимодействието му със защитниците и като цяло прави защитата несигурна. Да има моменти в които изригва и спасява чисти голови положения или решителни дузпи, което между другото го прави обичан от феновете и лично аз също го уважавам много не само като играч и човек, но това не може да ми промени мнението, че той трябва да бъде първи избор за вратар. И обратното - не харесвам и не мога да уважавам Гошо Петков като човек и мисля, че няма смисъл да обяснявам защо, но не мога да отрека чисто вратарските му качества - стабилен под рамката на вратата, играещ много добре с крака, което за един вратар в днешно време е изключително важно, вдъхващ спокойствие и респект в защитата пред него. Да, вчера му избяга една топка, не отричам че можеше да ни вкарат гол и дори на стадиона останах с впечатлението, че е изцяло негова грешка, но после като гледах репортаж от мача, видях как лошо отскочи топката точно преди да стигне до него и може би затова се получи така. Но да не гледаме нещата само в дадена ситуация, а като цяло Петков е много по-класен като вратар от Емо, а феновете на ""Левски"" може да си пеят каквото си искат - там му бяха най-силните години и станаха доста пъти шампиони с Гошо на вратата, а между другото те и на Наско Сираков пееха, че е педе.... въпреки огромния му принос за ""Левски"", а след това пак му лижеха гъза, така,че рогатите са си такива. Относно Фонсека - да в мача с Берое не бе убедителен и направи уникален пропуск, дължащ се повече на малшанс, а не на неумение, но днес според мен бе един от най-добрите футболисти и голяма част от смислените неща идваха от него, Манзоро и Дяков. Вкара хубав гол след чудесна комбинация с Манзоро, пребори се за високата топка и направи асистенция на Ради за третия гол. Да, изпусна 200% гол сам срещу вратаря, но самото му отиграване и начина по който се опита да елиминира вратаря показват голямата му класа и самочувствие на нападател, а друг въпрос е, че ако беше вкарал гол по този начин, това щеше да бъде един от най-красивите голове този сезон. Манзоро беше човека, който изработи първия гол, а не Ради, но иначе всичко което си написал за него е вярно и аз много се радвам за огромното му израстване в последните мачове и за важните голове, които отбеляза. Дано да продължи така и да натрупа увереност и самочувствие, защото има качества и може да помогне много на отбора. Само да отбележа и това, че освен играта му в предни позиции, Ради покрива голям периметър от терена, връща се да помага и назад, което го прави много ценен за отбора футболист. Поздравления за добрата игра и на Дяков, който хвърля доста усилия в центъра на терена, а и направи добра асистенция на Ради за втория гол, както и за Манзоро, който също показа израстване и определено въпреки лошите игри в началото според мен не е за освобждаване, най-малкото и заради това, че си партнират много добре с Фонсека и играли са доста време заедно и може би не е случайно това, че добрите му игри са когато играят заедно. Много момчета от форума не харесват Везалов и доста често е един от споменаваните за гонене, но не можем да отречем добрия му мач днес и няколкото решителни намеси. За Панов обаче съм съгласен, че трябва да му се търси заместник и е факт, че когато Диего мина на неговото място, а Кире заигра ляв бек, защитата стана доста по-стабилна. Виждам, че големи спорове поражда играта на Бургзорг - аз тук бих се съгласил и с двете страни които изтъкват и недостатъците и положителните неща в играта му. Такъв си беше и в Лудогорец и лично аз не съм очаквал нещо по-различно, но не смятам че е добре да го освободим преди да имаме по-добър заместник на неговия пост. Искам да кажа и две думи за Колев - много от феновете му подвикват, че бил физкултурник, че не става за Славия. ОК съгласен съм, че не е перфектния треньор, че прави някои грешки, но нека не отричаме добрите му страни и поне да покажем уважение поне такова, каквото показва той към нас и към клуба. До тук с нито едно от изказванията му не ме е подразнил или не е отразил реално нещата на терена, не ми говори за ""Левски"" и Цска, а също така въпреки непрекъснатите ротации на футболисти успя да спечели точки срещу водещите отбори и дори в някои случаи съжалявахме, че не сме ги били. Стои здраво стъпил на земята и не се страхува да отстрани водещи футболисти, а и дали не се дължи на него израстването на Ради и добрите му игри напоследък? Въпрос на време е да видим как ще продължи, но му желая успех и се надявам на добри игри в мачовете до края на сезона и за купата. Аз пък смятам,че по-голямата част от написаното от теб се припокрива с това,което аз написах.Единственото,за което се различаваме е играта на фонсека и това как малко неправилно си интерпретирал нещата,които казах за Емо и Петков.Това,за което не съм съгласен с теб е,че пропуска на Фонсека с Берое е бил малшанс,някак си не мога да го приема това.Той направи по-трудното в този случай.Добре е да гледаме и двете страни на медала и в случая според мен има много какво да се иска от Фонсека.Не може да не признаем,че от три 100% положения,в които той участваше изпусна две,едното,от които остава в историята.Не мога да се съглася,че отиграването му при втория пропуск снощи е показало голямата му класа,да показа афинитета му към красивото,но ако беше показал класа отиграването щеше да завърши с гол.Не беше трудна позиция,но пък беше важно да се вкара за 2:0.Аз Фонсека го харесвам и го смятам за може би най-острия ни футболист,но въпреки това си отчитам и грешките.Да си спомниме как за Ради тука се говореше какво ли не в лошия смисъл,а сега вече всички възлагаме надеждите си на него и ни носи на гръб едва ли не.Тука заслугата е на Колев,щом Колев дойде Ради се превърна в друг футболист.За Емо казвам,че никога не е бил първи избор,но когато се налагаше да влиза той се справяше в почти всичките пъти чудесно,демек вършеше това,за което е излезнал на терена,а това през годините сумира един принос за отбора,както и казах за мен поне е важно колкото техническите качества,толкпва и мъжките и човешките.Гошо колкото е спасил,толкова е и усрал,лично мое мнение и го изгоноха от "Левски",защото спря да спасява в един период и само усираше.Най-видно в европейските мачове на "Левски".Отделно в половината случаи бяга от важните мачове,все контузен,дълго възтановяване.Все мои мнения,но наистина се усеща като криене неговите контузий.Май като Платини сам си решава кога е контузен.Вълчанов в началото на сезона се ядосвах на Радуканов,че не го пуска,а други колеги казваха как не е за нивото на Славия.Аз в момента си мисля,че в него има много футбол,който ще излезе наяве при нас или в друг отбор.
|
Нед Ное 30, 2014 12:26 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Браво за победата и това е най-важното! И като цяло, единственото положително. Много дълъг път има да извървим, докато стигнем играта на приличен отбор, само за нашите стандарти. Много може да се пише за играчите по отедлно, но не мисля да го правя. Единствено ще се спра на подмятанията към треньора. Абсолютно сигурно, Колев не е Моуриньо или Клоп в български вариант и не съм съгласен с доста от нещата свързани със състава и още повече в играта на отбора, но не мога да приема да се нарича "физкултурник". Най-вече от хора, които изпитваха максимален кеф от назначаването на Велев за треньор, само защото е безобразно тъп и прави зрелище с изказванията си или от факта, че две години защищаваха Стевица, чиято първа мисъл след мач беше насочена към ходене до пазара за да вземе мезе за ракията и по този начин да усмисли деня си, след досадното задължение да присъства на скамейката като треньор. Вуцов няма да го споменавам, защото самото му присъствие в отбора, винаги съм го приемал като обида не само към моята интелигентност, но и на тези истински славсти, все още съхранили светогледа си от преди времето на Венцеславия!
|
Нед Ное 30, 2014 12:29 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Аз се чудя, как имате време да пишете толкова много? Аз нямам време да го прочета Сега сериозно. Ще се осмеля да не се съглася с доста от Вас. Везалов не е слаб футболист. Наблюдавам го няколко мача персонално и ми прави впечатление, че се пласира добре, а и за защитник е доста техничен. Проблемите в средата ни идват първо от слабите ни флангови защитници - основно Панов. Така се лагага централните да покриват и техния периметър и така се разкъсваме и правим дупки в средата. Другият ни проблем са ни халфовете, които са нещо като нищо. Когато се опиташ да покриеш и техните пукнатини и картинката се получава. Рапърът мога да го охарактеризирам единствено с думите муха без глава.
|
Пон Дек 01, 2014 7:55 am |
|
 |
|