Автор |
Съобщение |
MCMXIII
Луд за връзване
|
 Re: "Славия" - """Левски"""
White Pride написа: Хайде, честита победааааааааа Само една загуба от животински отборчета е прилично постижение. Колев си заслужи правото да води пролетта и накрая на сезона да теглим чертата и видим, става или не. Един въпрос, защо смениха Касай? Касай се контузи в бедрото. Честито и от мен! Безкрайно съм щастлив, че това бе първият мач, който гледа синът ми с говедата и ги окецахме Само СЛАВИЯ!
|
Нед Дек 14, 2014 12:18 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
 Re: "Славия" - ""Левски""
Доживях победа над говедата, след толкова години.
|
Нед Дек 14, 2014 11:19 am |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
След мача Говедата са ни строшили седалките в сектор "Б". Преди това ако си спомняте ЦСКА го бяха строшили по същия начин след като ги бяхме били с 1:0. На всичкото отгоре е имало и скандал между Гонзо и Пресаташето на Славия Борислав Константинов преди започването на пресконференцията на "Левски" след мача. Вижте по - долу: http://www.sportal.bg/news.php?news=523126
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Нед Дек 14, 2014 11:48 pm |
|
 |
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
еми както викаше дядо ми хуни прости,дреме му на Венци 100% има застраховка,Ако си бяхме били 2 та буфера в къщи сега щяхме за първата 6 да се борим...само 6 точки ни трябваха да имаме шансове.Жалко....Ако може поне говедата да останат с нас та да имаме още 2 мача с тях та да има тръпка.
|
Пон Дек 15, 2014 10:33 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
Говедата в следващите 3 мача напролет приемат Хасково и "Марек" и гостуват на Л-ц. Не мисля, че първата 6-ца ще им избяга.
И аз се замислих за изгубените по нелеп начин мачове. След толкова пропуснати точки от домакинските мачове, сме на 8 точки от шестото място. Еми реално ако бяхаме били двете железници вкъщи, щяхме да сме в борбата. Да не говорим за идиотските мачове на Овча Купел с ЧМ и Берое. Абе като се обърне каруцата, пътища много. Дебелият е виновен за всичко лошо в този клуб.
Пон Дек 15, 2014 10:50 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Какво да се прави, мен повече ме боли че отпаднахме за Купата ...
|
Пон Дек 15, 2014 12:00 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
10-годишно дете трогна Славия Славия се събра като семейство заради 10-годишния футболист от школата Иван Генов. Момчето се възстановява след тежко заболяване, пише вестник "Труд". Отборът на "белите" набор 2001 година, игра на терена "Стоян Коцев" срещу македонците от "Феърплей", като срещата бе с благотворителна цел в помощ на малкия футболист и семейството му. Двубоят обаче прерасна в коледно тържество на славистите, като дойдоха стотици - всички деца от школата, футболисти от първия отбор, ръководители, служители... Имаше сладкиши и почерпки, настроение и усмивки. Грееше и Иван, заобиколен от своите съотборници, които го чакат да се завърне в отбора, набор 2004 г. "Трогнат съм, това бе най-хубавият край на годината, който можеше да има "Славия", каза президентът Венцеслав Стефанов, който също уважи събитието. Ден по-рано славистите получиха коледен подарък от отбора, победил ""Левски"" за първи път от 11 сезона (3:1). Футболистите получиха команда "свободно" и вкупом отидоха на банкет. В понеделник някои от тези играчи ще научат решението на треньора Иван Колев за бъдещето им в "Славия", като се очаква наставникът да поиска поне 7 от тях да бъдат освободени. Колев получи одобрение от ръководството за смелостта си да пуска като титуляр 18-годишния Владимир Семерджиев. Халфът започна трите последни мача на "белите". Още в понеделник "Славия" ще изпрати на ""Левски"" сметката за около 570 счупени седалки от фенове на гостите по време и след дербито в събота.
|
Пон Дек 15, 2014 12:12 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
SaKrAnTo 1913 написа: Говедата в следващите 3 мача напролет приемат Хасково и ""Марек"" и гостуват на Л-ц. Не мисля, че първата 6-ца ще им избяга.
И аз се замислих за изгубените по нелеп начин мачове. След толкова пропуснати точки от домакинските мачове, сме на 8 точки от шестото място. Еми реално ако бяхаме били двете железници вкъщи, щяхме да сме в борбата. Да не говорим за идиотските мачове на Овча Купел с ЧМ и Берое. Абе като се обърне каруцата, пътища много. Дебелият е виновен за всичко лошо в този клуб. А Славия гостува на Хасково и "Марек" и приема като Домкин Лудогорец.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Пон Дек 15, 2014 2:17 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4222 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - """"Левски""""
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа: SaKrAnTo 1913 написа: Говедата в следващите 3 мача напролет приемат Хасково и """Марек""" и гостуват на Л-ц. Не мисля, че първата 6-ца ще им избяга.
И аз се замислих за изгубените по нелеп начин мачове. След толкова пропуснати точки от домакинските мачове, сме на 8 точки от шестото място. Еми реално ако бяхаме били двете железници вкъщи, щяхме да сме в борбата. Да не говорим за идиотските мачове на Овча Купел с ЧМ и Берое. Абе като се обърне каруцата, пътища много. Дебелият е виновен за всичко лошо в този клуб. А Славия гостува на Хасково и ""Марек"" и приема като Домкин Лудогорец. Гостуваме на Морето и Хаското, Л-ц у дома.
Пон Дек 15, 2014 2:51 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
|
Вярно, че на Морето гостуваме нещо съм се заблудил 
|
Пон Дек 15, 2014 2:57 pm |
|
 |
|