Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Ако е истина, че Демби слага на тезгяха и двамата ни най-класни играчи, то бъдещето на Славия е ясно - няма да има нито стадион, нито отбор, нито успехи, нито ... Славия... Но аз все пак се надявам това да са зловредни слухове на зловредни писарушки 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Май 27, 2015 12:05 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Мръсна дебела маймуна.
|
Сря Май 27, 2015 12:12 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
То на всички ни е ясно, че някой измежду Манзоро, Фонсека и Ради няма да остане - и това дори бих казал е напълно нормално предвид тежката финансова ситуация, липсата на публика, на успехи, по-ниските приходи от ТВ правата заради долната 6-ца. Напълно нормално е ако изскочи една добра оферта за Ради да речем, Дебелия да го шитне. Въпросът е, че ако продаде двама или всичките от гореизброените (а да не забравяме и Касай и Диего, които също не са никак лоши хапки), пак ще се превърнем в адски посредствен отбор, който ще се бори за оцеляване ... А за стадиона честно казано вече тотално съм го отписал и съм убеден, че нищо няма да стане  Почне ли един проект да се бави, да се говори как се надяваш да стане и други подобни глупости, пиши го бегал. Другият вариант е да чакат какво ще стане със свинчоците от чорбата и немците да продължат да искат да делим стадиона с тях - нещо, което на мен лично въобще не ми е приятно ...
|
Сря Май 27, 2015 1:18 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
В Славия със сигурност няма да разчитат за следващия сезон на петима футболисти, съобщи треньорът Иван Колев специално за официалния сайт на клуба.
От лятото бял екип няма да носят Пламен Крумов, Крум Стоянов, Димитър Везалов, Славчо Шоколаров и Станислав Генчев.
Клубът им изказва благодарност за положените усилия в трениовките и мачовете, пише сайтът на "белите".
Преди месец Славия окончателно се раздели с Мичел Бургзорг, който тренираше с младежкия отбор и въобще не попадаше в групата за мачовете.
|
Сря Май 27, 2015 6:04 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4217 Местоположение: София
|
Честито ! То си е за честитне..
Сря Май 27, 2015 6:51 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Ясно е ,че не може да продаде Ради след като договора му изтича -сигурно той самия си търси клуб като свободен агент така ,че вероятно ще ни напусне и като продадът Манзоро и Фонсека и изгонят още 2-3 ма ще започнем като всяка от последните години текучество и пълна неяснота около отбора..........
|
Сря Май 27, 2015 7:00 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
със сигурност си отиват Шоколаров, Генчев, Везалов, Стоянов и Крумов.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Май 27, 2015 7:53 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хайде, все едно не познавате Дебелия, вярвате ли, че ще изтърве Ради със свободен трансфер - най- конвертируемия си БГ играч, при това национал  Щото аз не вярвам. Той ще подпише, ама надали ще остане ... Иначе за освободените само за Пламен Крумов малко ме е яд, ама неговият договор така или иначе си беше до края на сезона. Лошото е, че пак оставаме само с Панов отдясно, което хич не ми харесва. Но разпродаваме ли пак, оцеляването ни ще е много трудно, Монтана и Пирин няма да са като Хасково и "Марек" и ще са много по-тегави отбори в дъното 
|
Сря Май 27, 2015 11:53 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Свалете си белите очила. Ради е национал в приятелски мач срещу Румъния и мач с Малта. Ще е национал до момента на трансфер. В сериозен мач на националния отбор може би няма да получи повиквателна или шанс да играе. Да, Ради има възход, но му липсват головете и то срещу сериозни отбори. Всички знаем, че е чуплив и ако Славия вземе някой лев ще е добре, както за отбора така и за него. На Фонсека не му се седи и вероятно ще си ходи. Манзоро има още една година договор, но и на него му се играе за повече пари и пред по-сериозна публика. За стадиона, предвид нашата посещаемост и това, което пишем немците искат и участие от наша страна.
|
Чет Май 28, 2015 9:48 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
|
Съб Май 30, 2015 2:35 pm |
|
 |