Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 Re: "Славия" - "Черно море"
Ако Паланков си беше получил двата жълти картона до десетата минута не се знаеше на чия страна щеше да е късмета.
_________________ "Всички се страхуват от големите, големите се страхуват от Славия".
|
Пон Авг 03, 2015 12:08 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Нямахме почти никакви чисти положения за съжаление. Мбарга не знам защо беше оставен резерва, може би не е бил възстановен изцяло от контузията му в Благоевград. Видя се, че срещу сгъстена и организирана защита ни е адски трудно, просто го няма халфът, който да измисли нещо креативно, да захранва с пасове и креативност. Иван Вълчанов нищо не игра, а очаквах много от него. А Пиргов продължава да прави много грешки в защита, не знам дали не му е време да поседи малко на пейката. От нашите ми харесаха Живко, Манзоро и Косъма, който се бореше много момчето, ама сам нямаше какво да направи. Карачанака го нямаше дори в групата, иначе можеше да помогне. Но общо-взето се вижда - нямаме класа, нямаме и пейка и е много по-реалистично да се борим за оцеляване, отколкото за предните места. Да благодарим и на Свинята за това 
|
Пон Авг 03, 2015 12:29 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
Е, писна ми вече да падаме от тия моряци  Вярно е, че селекцията сега им е значително по-сериозна от нашата, но и тактически ни надцакаха, което хич не е добре! След края на мача ми се искаше да кажа, че късметът от първите два мача ни е изоставил, но като се замислих, разбрах, че не бих бил прав - напротив, ако нямахме късмет, тия щяха да ни намушат още 4-5 гола... А сега и головата разлика запазихме - това си беше чист късмет за нас! След тази загуба повечето (особено онези, които не милеят за Славия) биха казали - чудо голямо, че паднали, ами това е игра - веднъж бият, веднъж падат и Славия се връща към обичайното си средняшко и тотаджийско живуркане... Но как не искам повече такава Славия, Господи, как не искам да не ни броят за фактор в първенството, как не искам публиката ни да се топи като лед в гореща вода, как не искам децата ми да се срамуват повече, че съм ги направил слависти... Защо и докога, ГОСПОДИ, ни наказваш?!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пон Авг 03, 2015 3:58 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
Смяната на Пепи с Мбарга е скандална. Защо го смени ? Защото сбърка 2-3 пъти последния извеждащ пас ли ? А Мбарга какво ще "роди" в предни позиции. Два пъти сбърка в центъра и следваха светкавични контри и излизаха сами срещу Гошо. Извади Янис и си вкарай Мбарга, като искаш присъствие в центъра. Ама падаш 0-1 у дома ?! Каквото и да не е направил Пепи като хората в този мач, нямаш алтернатива на него на пейката. То се играе с 2-ма нападатели, когато изоставаш в последната третина от мача, с повече присъствие в тяхната половина, ние вкарахме Мбарга да ни връзва средната линия и извадихме човека, който може да даде извеждащия пас или да вкара гол....
Пон Авг 03, 2015 4:33 pm |
|
 |
ARES
Напреднал
|
Всичко е следствие на това , че два месеца в СЛАВИЯ не са взимали заплати.Това го знам сьс сигурност .Е Така ще е с наемници !!!
|
Пон Авг 03, 2015 7:02 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Не знам за този сезон, но в медиите излезе информация, че Демби виси с две заплати и поне 7-8 премии още от май месец.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 03, 2015 7:04 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Е то толкова години като се плащаше всичко навреме, бяхме в пъти по-зле. Сега поне има някакъв колектив и се борят, желание също има, просто няма класа и възможности. 6 точки от 3-те първи мача си е доста добро постижение. А защо нямаме пари - ами това е вследствие на бездарното управление на Дебелия, да се сърди само и единствено на себе си  Иначе с тези играчи ако сме 6-ти или 7-ми ще е чутовен успех. Не трябва да мрънкаме много срещу Колев, защото нито му беше осигурена селекция, нито му запазиха титулярите. А като знам какви некадърници биха го заменили, направо ме хваща страх, така че дано седи още дълго при нас.
|
Пон Авг 03, 2015 7:25 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
някой знае ли какво става с Карачанаков? Уж пишеше, че вече е готов и се очаква да е титуляр, а даже не беше в групата за мача!??! Нова контузия?
|
Пон Авг 03, 2015 7:29 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Viktor4o_Rs написа: Е то толкова години като се плащаше всичко навреме, бяхме в пъти по-зле. Сега поне има някакъв колектив и се борят, желание също има, просто няма класа и възможности. 6 точки от 3-те първи мача си е доста добро постижение. А защо нямаме пари - ами това е вследствие на бездарното управление на Дебелия, да се сърди само и единствено на себе си  Иначе с тези играчи ако сме 6-ти или 7-ми ще е чутовен успех. Не трябва да мрънкаме много срещу Колев, защото нито му беше осигурена селекция, нито му запазиха титулярите. А като знам какви некадърници биха го заменили, направо ме хваща страх, така че дано седи още дълго при нас. Редовното плащане е много важен фактор. Не забелязвам бойкот от страна на футболистите, но финансовите проблеми, ако евентуално имаме такива, са като дамоклев меч над отбора. Доста пари похарчихме бадева за стадиона, мзай тая депесарката с немците ще влезе в хрониките на шейховете и казанската афера. Даже може би е на първо място, защото заблудата продължи най-дълго - поне 2 години. А тези победи са важни, но ако не взимаме точки от другите отбори и след като Трейс поеме доковците, за нас става доста неприятно.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Авг 03, 2015 7:33 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Добре де, колко точно се е овътрил Венци, все пак е всякакъв, ама не мисля че е наивник, нито глупак. А и нали уж щяхме да ги съдим немците, ако не са си изпълнили договора сме напълно в правото си. Звучи ми много абсурдно Венци Ангела повярва на Ива Милфката, излива един камион пари, а те го изцакват като последния балък, нещо не ми се вярва да е точно така.
|
Пон Авг 03, 2015 8:01 pm |
|
 |
|