Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юли 03, 2025 3:24 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Следваща
 А ФГ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: А ФГ
Как беше.А в Славия пари, мацки, кеф :lol: :lol: :lol:

Пет Мар 16, 2012 6:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не знам защо някои си мислят, че буферите играха добре първия мач след като са били с 2-0. Сега стана това, което трябваше да се случи още тогава. Няма как за 3 мача да имаш 10 удара към противниковата врата и да си добър отбор.

Пет Мар 16, 2012 6:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

За първия мач на буферите гледайте коефицентите.А днес при обективно съдийство отиваха на тройка.Написаха история на Видима които за първи /ако изпаднат буферите вероятно и за последен/ път спечелиха в София.Май ще се наложи ВС да спасява Гигов от Б група....

Пет Мар 16, 2012 6:21 pm
Профил
Модератор
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Поправка! Не финалистът, а отборът с най-предно класиране в А група ще играе в Европа

Не финалистът за Купата на България, а отборът с най-предно класиране в шампионата на страната, ще участва в Европа, ако шампионът и носителят на трофея се окажат с един и същи притежател. Това сочи промяната в правилата на нормативните документи на БФС, приета в средата на миналата година.

Според правилото „Когато носителят на Националната купа е и шампион на страната, в турнира на Лига Европа участва клубът, който е класиран на най-предно място в класирането на шампионата на страната, след всички клубове, които са се класирали за лига Европа".

Ето и другите промени от юни 2011 година:

"Ако носителят на Националната купа не получи лиценз за участие в Лига Европа, на неговото място участва отборът, който е класиран на най-предно място в класирането на шампионата на страната, след всички клубове, които са се класирали за лига Европа. Ако заместващият отбор също не получи лиценз, за участие се поканва следващият го в класирането отбор, който е получил лиценз за Лига Европа."

Промените бяха приети на база уведомително писмо на УЕФА "2012-2015 УЕФА Шампионска Лига и УЕФА Европа Лига - разпределение на местата за клубовете".

Журналисти-терористи Изображение Изображение Изображение

Значи ако Лудогорец вземе купата, а Латекса е финалист няма да се класира за ЛЕ или ще се класира само ако успее да завърши на 4 място. Тъй като според мен обаче Гришата ще плати на финала за да вземе купата ние дори и да завършим на 4 място няма да се класираме за ЛЕ. Много нагласена работа тоя сезон!

Пет Мар 16, 2012 6:26 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Да Лурено затова на нас ни е по изгодно "Левски" или ЦСКА да станат шампиони.Въобще не знам защо броите Разград за сигурни шампиони.

Пет Мар 16, 2012 6:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Лудогорец няма да станат шампиони само ако те самите не искат, класи са над всички други отбори в шампионата, кой да стане шампион, ""Левски"" ли ? Аз само не знам защо винаги за трагичните животни е гарантирано евроучастието, чорбата например в това си състояние няма място сред първата 3-ка, 100 пъти по-добре да сме ние, Черноморец или Локо (Пд) вместо тях :wink: Иначе и аз си мисля, че Гришата си е капарирал Купата, иначе Лудогорец искат ли, могат спокойно да направят дубъл. То затова и нямаме футбол де, щото винаги 3 от 4-те евроместа са запазени за едни и същи отбори независимо че са трагични :wink: Отбори като Ювентус и Ливърпул могат да пропускат участия в Европа, тука братче богопомазаните галеници на властта не може да са капо ...

Пет Мар 16, 2012 6:43 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Отдавна свикнах да гледам от неизгодната за нас страна. Не си ли помогнем сами няма кой да ни помогне. В българския футбол има задкулисни игри. Пример: През 1999 г. Латекса пусна ЦСКА да ги бие на финала за купата с цел прецакване на Велбъжд. Много пари взе тогава Гриша Ганчев. А колко мачове между водещите отбори бяха уреждани? Бройката е голяма. Дори имаше и уговорки между животните. Колко футболисти бяха "купени", в т.ч. и наши играчи??? Това не е футбол, а мафия. Затова не разчитайте на случайности. Сега борбата е между акулите и Латекса - кой ще хвърли повече пари под масата. Самия жребий доказва, че не може да разчитаме на късмет. Нарочно ни набутаха срещу чорбата още на 1/16-финала.

Пет Мар 16, 2012 7:04 pm
Профил ICQ YIM WWW
Пристрастен

Аз мисля,4е титлата и купата логи4но ще отпътуват за Разград.ЦСКА защо ги броите за живи,ако се класират до 6-то място ще е успех за тях а и се говори,4е и межд.лиценз няма да полу4ат.По скоро бройте 4-ц спукали са гумите ама имат не лош отбор.За нас е по добре/колкото и отвратително да зву4и/ Л-с да върви напред.Защото това единствения на4ин да им пребереме 4аст от Б.Б.рекета даден им от ВТБ.Това са единствените живи пари,които са нали4ни в БГ футбола/вижте колко лапа4и усетиха и колко интриги се разиграват за тези пари/.Лошата новина е,4е ЖУ последния ма4 се разкри.Дай боже да му тръгне,4е ина4е хем ще ни го върнат хем и голяма заплата трябва да му даваме/парите са ни много нужни за годишнината/.Ако станат шампиони ще е най-добре ама са много немощни за съжаление И така остава отбор4ето от Лове4-слаб треньор не впе4атляващи футболисти НО изклю4ителни ал4ни и комплексирани провинциални собственици готови да корумпират вси4ко само и само за да си легитимират селските задници в Европа.Нашия шанс е:Този път да не успее да купи вси4ки в БФС,4увасе ,4е и парите от Доган били на свършване.А и голямата мегаломания наре4ена автомобилостроене съвсем ще довърши Г.Г..А най важното е 4е нашите футболисти треньори играя за сега сърцато.Има малка вероятност да се появи малка интрига;1Локо пд.мисля,4е Кокала си испълни мисията би Л-с и изкара от релси спокойния Костов/някои хора като усетят мириса на пари обезумяват/2.4.М.балансиран , подготвен отбор и ако днес вземат пове4е от Гоцевград влизат мощно в играта за Европа.

Съб Мар 17, 2012 7:55 am
Профил
Администратор
Аватар

Към днешна дата може да се каже, че имаме най-големи шансове за Европа от много време насам и само от нас си зависи дали ще ги използваме. Е, миналата година бяхме на 1 мач разстояние от заветната купа и квотата, но бяхме навлезли в толкова трагична форма, че предварително беше ясна необходимостта от чудо на финала.
Сега всички отбори са толкова слаби и немощни, че с малко желание, умения и настойчивост ще бъде постигната целта.
Дано и другата седмица по това време да мога да напиша тези редове. В рамките на 8-9 дни или всичко ще е ясно, или ще бъдем на един друг полюс, с едни пораснали амбиции.

Що се отнася до другите отбори, жребият за Купата е толкова пошло дирижиран тази година, че нямам думи. Не зная какви са договорките на ГГ и КД, но очевидно ще се опитат да приложат познат сценарий с размяна на трофеи. Дано самолюбието да затресе Домусчиев и да се хвърли за дубъл. Тогава обаче със сигурност "Литекс" ще бие "Лудогорец" за първенство.
Според мен евроучастниците ще се разпределят така: ШЛ - "Лудогорец", ЛЕ- "Литекс", "Левски" и един измежду ЦСКА, "Славия" и "Черноморец". Именно тези два отбора са ни преките конкуренти тази година и не бива да ги изпускаме от очи. Добре е, че ги бихме като гост есента, сега трябва да си вземем домакинствата и да ги чакаме да сгафят и в други мачове. Не е непосилно.

Изпадащите са ясни - Светкавица, Калиакра и Видима. Локо няма да изпадне по никакъв начин дори и без да им помагаме. Защото всяка една такава помощ ще погребе надеждите за нещо сериозно при очаквания фотофиниш в края на сезона.

Съб Мар 17, 2012 1:58 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Аз съм малко на по-друго мнение.С оглед политическата ситуация в България ще имаме служебен шампион в лицето на "Левски" -то се видя как ББ се захвана и им намери спонсори изобщо и БФС си ги бута а и видимо са направили организация.Лудогорец ще им отстъпи Домус бей е дупе и гащи с ББ -като влизаха в А група раздаваха кебапчета на рязаната публика заедно.Купата не е ясна защото и Ловеч трябва да се класират-ако сме ги настигнали или някой друг е на 4 място пред тях ще вземат купата иначе може да остане като утеха на Домуса.Каквото и да правим няма класиране за Европа-дори да сме 4 Литекс ще е с купата за това мога пари да заложа.

Съб Мар 17, 2012 9:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 494 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Следваща