Лятна селекция и подготовка
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Лятна селекция и подготовка
Вратарят на Славия Стефано Кунчев не можа да изкара успешно пробите в Динамо (Дрезден). Спортно-техническото ръководство на тима от Втора бундеслига в лицето на старши треньора Ралф Лозе благодари на младежкия ни национален вратар и още 9 други футболисти за старанието.
Наставникът все пак добавя пред клубния сайт, че може да позвъни на някого, ако прецени, че може да му свърши работа. Само един французин остава на подготовка от пробващите се и има шанс да играе контрола с Манчестър Сити на 17 юли в Австрия.
Кунчев стана известен през последния месец, след като бе забъркан в скандал с "черно тото". Талантливият вратар обяви, че отказал подкуп от 20 000 евро да пази симулативно за младежите в мач срещу Австрия.
|
Пет Юли 06, 2012 8:00 am |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Тунчев е свободен....ехххх мечти....  ((
|
Пет Юли 06, 2012 8:36 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: Тунчев е свободен....ехххх мечти....  (( Едва ли не трябва точно централен защитник.Нападател нападател ни трябва.......
|
Пет Юли 06, 2012 8:52 am |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Ние се молим за 1 нападател, а Стойчо Младенов иска 4 нови напред... Ако на него му трябват 4 нови, то на нас ни трябват поне 8 полеви  И ако нападението на ЦСКА е като безопасна игла, то нашето трябва да е самоубийствена игла
|
Пет Юли 06, 2012 8:56 am |
|
 |
white eagle
Орден "Стара Славия"
|
Пред сериозна дилема поставиха офертите от ЦСКА и Славия топ нападателя на "Ботев" (Пд) Атанас Курдов. Двата столични тима са бомбардирали пловдивчанина през последните дни с примамливи предложения, научи Topsport.bg от първа ръка. Апетитите на „червени" и „бели" са подхранени и от факта, че „машината за голове" е свободен агенту след като се раздели с „канарчетата" по взаимно съгласие.
„Вече ви казах, че на моята възраст е рано за пенсиониране. Имам варианти за кариера и в чужбина, където се плаща по-добре. Аз съм от Пловдив, но наполовина съм столичанин - имам апартамент в столичния квартал „Хаджи Димитър". За мен е важно да играя, защото през последната година в "Ботев" ме подложиха на тормоз. Ще ви помоля обаче да напишете, че феновете на "Ботев" са невероятни. Сигурен съм, че пак ще се върна при тях. "Ботев" за мен е нещо много важно, жалко че се разделихме не по мое желание. Но ще се върна", отсече пред Topsport.bg Наско Курдов.
За подписа на таланта през следващите няколко дни ще бленуват още украинският Шахтьор и елитен клуб от Турция, откъдето обмислят дали да приемат предизвикателството от тарана за договор без проби.
По наша информация, Славия е по-близо до контракт с Курдов в сравнение с конкурентите от ЦСКА.
|
Пет Юли 06, 2012 2:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
white eagle написа: Пред сериозна дилема поставиха офертите от ЦСКА и Славия топ нападателя на "Ботев" (Пд) Атанас Курдов. Двата столични тима са бомбардирали пловдивчанина през последните дни с примамливи предложения, научи Topsport.bg от първа ръка. Апетитите на „червени" и „бели" са подхранени и от факта, че „машината за голове" е свободен агенту след като се раздели с „канарчетата" по взаимно съгласие.
„Вече ви казах, че на моята възраст е рано за пенсиониране. Имам варианти за кариера и в чужбина, където се плаща по-добре. Аз съм от Пловдив, но наполовина съм столичанин - имам апартамент в столичния квартал „Хаджи Димитър". За мен е важно да играя, защото през последната година в "Ботев" ме подложиха на тормоз. Ще ви помоля обаче да напишете, че феновете на "Ботев" са невероятни. Сигурен съм, че пак ще се върна при тях. "Ботев" за мен е нещо много важно, жалко че се разделихме не по мое желание. Но ще се върна", отсече пред Topsport.bg Наско Курдов.
За подписа на таланта през следващите няколко дни ще бленуват още украинският Шахтьор и елитен клуб от Турция, откъдето обмислят дали да приемат предизвикателството от тарана за договор без проби.
По наша информация, Славия е по-близо до контракт с Курдов в сравнение с конкурентите от ЦСКА. Какъв украински Шахтьор - Шахтьо Донецк ли????????Пълни глупости.Иначе в Славия може и да свърши работа.
|
Пет Юли 06, 2012 2:11 pm |
|
 |
kober_5bb
Луд за връзване
|
white eagle написа: Пред сериозна дилема поставиха офертите от ЦСКА и Славия топ нападателя на "Ботев" (Пд) Атанас Курдов. Двата столични тима са бомбардирали пловдивчанина през последните дни с примамливи предложения, научи Topsport.bg от първа ръка. Апетитите на „червени" и „бели" са подхранени и от факта, че „машината за голове" е свободен агенту след като се раздели с „канарчетата" по взаимно съгласие.
По наша информация, Славия е по-близо до контракт с Курдов в сравнение с конкурентите от ЦСКА. Та като тръгнах да търся повече подробности за новината в гугъл, попаднах на: http://www.plovdivmedia.com/51535.htmlСмях...., гоооолем смях
|
Пет Юли 06, 2012 2:17 pm |
|
 |
staev10
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 6:42 pm Мнения: 568 Местоположение: София
|
Е за какво да ходи в Шахтьор или Зенит, те се бият за него, но той ще избере Славия, офертата ни е най-добра  ) Борисов му се моли по телефона, той..не, искам в Славия  ) хахаха
|
Пет Юли 06, 2012 9:11 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Кой беше пък този ?
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Юли 06, 2012 10:51 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
Тъкмо ще направят дует със Юргано. Дяката ще го захранва с пасове от дълбочина  ще сме като сапунка
|
Съб Юли 07, 2012 7:17 am |
|
 |
|