"Локомотив" (Сф) - "Славия"
Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Стевица Кузмановски: Моите са храбреци!
Пон, 2007-12-03 09:35
"Спечелихме важни три точки в един доста тежък мач. Бяхме много концентрирани и добре организирани. Играхме тактически правилно", каза наставникът на Славия Стевица Кузмановски след успеха на белите срещу Локомотив Сф.
"Съжалявам, че не вкарахме още голове. Благодаря на футболистите за проявеното търпение и храброст и най-вече за старанието, което показаха. Победата е напълно заслужена. Играем добре, но трябва много да се мисли и да се планира за участие в евротурнирите. Отборът трябва да се подсили, за да има по-голяма конкуренция. Сега обаче мислим за "Левски"", завърши той.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Дек 03, 2007 9:48 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4230 Местоположение: София
|
Белите празнуват с крясъци
В неверояттна еуфория изпадна целият екип на Славия след успеха. Най-щастливи бяха футболистите, които празнуваха с нечовешки викове в съблекалнята. Първата работа на президентa Венци Стефанов пък бе да слезе и да разцелува всеки един играч поотделно. Те си спазиха обещанието от седмицата да подарят
победа на шефа за рождения му ден.
Агитката дразни с обиди
В неловко положение изпадна агитката на Локомотив след загубата. В началото на мача Железните бригади издигнаха транспарант, осмиващ европейските амбиции на Славия. "Искате в УЕФА, а оставате в кенефа", гласеше плакатът.
След победата обаче феновете на Славия подсетиха червено-черните, че вече са ги задминали в класирането.
Трябваше да ги разгромим
Нападателят на Славия Здравко Лазаров направи поредния си силен мач с бялата фланелка.
- Играхме добре и победихме напълно заслужено - каза Електричката. - Трябваше даже да ги разгромим. Спокойно можехме да ги ударим с 4-5 на нула. Важното е, че победихме. Откровено заявявам, че Славия играе най-добрия футбол в България. Трябва да вземем и мача с "Левски". Играем добре и вярвам, че можем да го направим, ако съдиите свирят добре - допълни Лазаров.
Йордан Господинов:
Беше и трудно, и лесно. Лесно, защото никой не ни е определил някаква конкретна цел. И никой не ни е поставил задача на всяка цена да бием Локомотив. Лесно е, защото играем разкрепостено. Трудно беше, защото играехме срещу добър отбор, а пък теренът бе доста тежък. Особено трудно бе през последните 15 минути, когато останахме с 10 човека. Според мен червеният картон на Кюмюрджиев не бе справедлив. Тайната на успеха е в добрия колектив. Разполагаме и с много добър треньор. Един президент, който създава страхотен микроклимат в клуба. Играем без напражение и всеки се стреми да даде максимума от себе си.
Илия Илиев:
Напълно надиграхме Локомотив и победата ни е повече от заслужена.
Те нямаха голово положение. Разчитаха на изсипани топки от центъра в наказателното поле и на някакви карамболи. Имахме предвид, че защитата им е по-бавна, и играта ни бе ориентирана към контраатаките. Разчитахме Керчев, Симонович и Иванов да ги изненадат от втора позиция, както се и получи. Играем мач за мач. Ако победим "Левски", мисля, че няма да изпуснем третото място.
Кюмюрджиев: Не разбрах, че ме гонят
Защитникът на Славия Петър Кюмюрджиев бе замесен в най-спорната ситуация в дербито. Той бе изгонен в 75-ата мин, след като влезе остро на Малин Орачев.
- Даже не разбрах на момента, че помощник-съдията е сигнализирал за мой фаул. Видя се добре, достигнах първи топката и тя продължи в моята посока. Нямаше да е така, ако не бях играл с нея. Затова останах учуден, че реферът ми показа втори жълт картон. Иначе имахме тотално превъзходство през цялата среща и трябваше да победим с 5:0 - добави защитникът на Славия.
Пон Дек 03, 2007 10:23 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Iron написа: 100qn написа: що не се върнахте като бехте толко смели скочили на 4 ма наши евалата нинджи  по големи паляци от вас нема  бате кво да ти обяснявам на тебе бе паляк колко сте смешни вие сами го доказахте на себе си КАДЕ БЯГАТЕ ДЕВОЙКИ ?? не е смешно да те бият , смешно е да бягаш !!! пс. ШЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ !!!! На мача с лефски ли ще ни се стъжни както говорехтеее ... при ответната покана да се върнете ,къде бяхте 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Дек 03, 2007 11:33 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Вчера бе невероятен ден ! Първо отбора игра мъжки през целите 90 минути и само благодарение на съдията се спасиха с такъв резултат ! Публиката бе невероятна през цялото време и истински им благодаря на всички момчета които си драха гърлата за СЛАВИЯ и против смешните " домакини " , макар само по-празните седелки обагрени в червено-черно се разбираше , че са домакини ! За пореден път показаха , че са пълни нещастници и едни форумни бойци и GSM-терористи ! Пълни комплексари отишли да скачат на 5 човека като са били 4 пъти повече и пак нищо не са постигнали , жалко за онова геройче с разбита бутилка в главата , дано да има белег на дебелата си кратуна , за да го помни ! А бре мишки вие като се задоволихте анално и орално след загубата тогава ли ви дойде силата ! Явно черпите сили от бога на любовта , а ? Свитата на Бай Алекс Мятала съставена от 10 марионетки този път не постигна това което целеше ! На дерби мач с " евреите " не можем да съберем и 50 човека , къде сте тръгнали бре тиквиници ! Я си стойте по сергиите и си слушайте радио и не се излагайте тъпи буфери ! Много поздрави на онова момче което реши да си вложи последните безплатни минути и да ми се обажда няколко пъти снощи с неговите заплахи ! Също и лични поздрави към майките ви , че единственото нещо което са направили е че са ва родили !!!
П.С. ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗА , ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗА , ЕБАХМЕ ЛОКО В ГЪЗА !!!
Пон Дек 03, 2007 12:16 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Много съм доволен от това което видях в надежда отбора има облик и вече играе с самочувствие,дай боже да ударим и говедата сега е назрял момента!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Пон Дек 03, 2007 2:46 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
Iron написа: 100qn написа: що не се върнахте като бехте толко смели скочили на 4 ма наши евалата нинджи  по големи паляци от вас нема  бате кво да ти обяснявам на тебе бе паляк колко сте смешни вие сами го доказахте на себе си КАДЕ БЯГАТЕ ДЕВОЙКИ ?? не е смешно да те бият , смешно е да бягаш !!! пс. ШЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ !!!!
ЕХ ИРОНЕ ИРОНЕ , КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЯ СВЯТ ,МАЙ ТИ МНОГО СИ БЯГАЛ А КАТО ГЛЕДАМ И ОТ УЧИЛИЩЕ СЪЩО
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Дек 03, 2007 4:03 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Гледах го и аз Диков,тоя е нереален идиот.яд ме хвана само за един от нашите се обади и си скъса нервите да спори с него.Много неща ги видях все едно за първи път на стадиона с това слънце 2-то полувреме аз почти нищо не виждах от центъра на там.Засада на Кавдански нямаше,фала за гола им според мен също несъществуваше,последното им положение на стадиона ми се стори като компенсация но вчера се видя че нашите са с гръб и Марчо Гафчев се набута в тях.За картона на Кюми обаче от долната им камера се видя че е заслужен.Не дало дузпа за локо ,а на Лазаров положението дори не го върнаха да го видят,говореха си със зрител.
И накрая ЕВАЛА на всички които бяхме на стадиона,жалко че 8 декември може да спре някои за мача с "Левски".
|
Пон Дек 03, 2007 8:48 pm |
|
 |
Enslaved
Познат
Регистриран на: Вто Май 17, 2005 10:39 am Мнения: 38 Местоположение: Sofia
|
Защо нещо ще ви спира на 8 декември.Няма причини поради които да не се съберем много хора.Има ги 8 поредни победи.Победа над ДОКОТО какво повече ви трябва.Имаме реалния шанс да треснем и говедата.Те сега са отвратително слаби такаче няма спирки.Какво като е 8 декември празник на студентите ще го празнувате след мача тамън ще има два повода 8-ми и 8-0 срещу говедата
Аааааааааа и на пичагата Iron мога само да му кажа че ако те ни дават медал за тичане АЗ МУ ДАВАМ МЕДАЛ КАФЯВИ ГАЩИ за това че не оспяха да прекършат трима души.12 буфера срещу ТРИ МОМЧЕТА С БЕЛИ СЪРЦА HUMTI DENKO I AZ  Браво момчета следващия път няма да има една счупена глава и други двама подути а сичките ще са със счупени глави.
ДА ГО ДУХАТЕ БУФЕРИ ПАК ОСТАНХТЕ ЖАЛКИ КАКВИТО ВИНАГИ СТЕ СИ БИЛИ. БУФЕР БУФЕР КАНТОНЕР КОИ С КИРКА КОИ С ФЕНЕР БУФЕРИТЕ НА САПУН НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ С БЕНЗИН ЩЕ ГИ ЗАЛЕЕМ И ЩЕ ГИ ЗАПАЛИМ
|
Пон Дек 03, 2007 9:11 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
Enslaved написа: Аааааааааа и на пичагата Iron мога само да му кажа че ако те ни дават медал за тичане АЗ МУ ДАВАМ МЕДАЛ КАФЯВИ ГАЩИ за това че не оспяха да прекършат трима души.12 буфера срещу ТРИ МОМЧЕТА С БЕЛИ СЪРЦА HUMTI DENKO I AZ  Браво момчета следващия път няма да има една счупена глава и други двама подути а сичките ще са със счупени глави. ДА ГО ДУХАТЕ БУФЕРИ ПАК ОСТАНХТЕ ЖАЛКИ КАКВИТО ВИНАГИ СТЕ СИ БИЛИ. БУФЕР БУФЕР КАНТОНЕР КОИ С КИРКА КОИ С ФЕНЕР БУФЕРИТЕ НА САПУН НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ С БЕНЗИН ЩЕ ГИ ЗАЛЕЕМ И ЩЕ ГИ ЗАПАЛИМ
Разкажи кво е станало, ама малко по цветно, с подробности.Доколкото разбирам буферите са взели бушоните в бързината 
Пон Дек 03, 2007 9:34 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
Enslaved написа: Защо нещо ще ви спира на 8 декември.Няма причини поради които да не се съберем много хора.Има ги 8 поредни победи.Победа над ДОКОТО какво повече ви трябва.Имаме реалния шанс да треснем и говедата.Те сега са отвратително слаби такаче няма спирки.Какво като е 8 декември празник на студентите ще го празнувате след мача тамън ще има два повода 8-ми и 8-0 срещу говедата Аааааааааа и на пичагата Iron мога само да му кажа че ако те ни дават медал за тичане АЗ МУ ДАВАМ МЕДАЛ КАФЯВИ ГАЩИ за това че не оспяха да прекършат трима души.12 буфера срещу ТРИ МОМЧЕТА С БЕЛИ СЪРЦА HUMTI DENKO I AZ  Браво момчета следващия път няма да има една счупена глава и други двама подути а сичките ще са със счупени глави. ДА ГО ДУХАТЕ БУФЕРИ ПАК ОСТАНХТЕ ЖАЛКИ КАКВИТО ВИНАГИ СТЕ СИ БИЛИ. БУФЕР БУФЕР КАНТОНЕР КОИ С КИРКА КОИ С ФЕНЕР БУФЕРИТЕ НА САПУН НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ С БЕНЗИН ЩЕ ГИ ЗАЛЕЕМ И ЩЕ ГИ ЗАПАЛИМ
Аз съм там,имам билет още от мача с Пирин но много хора(аз знам за 2 с които бяхме в надежда ще заминат още в петък за Банско) ще са в прованса.Винаги съм казвал пълна подкрепа за отбора с/у "Левски",но ги разбирам сега са им най-хубавите години нека си празнуват,а дано Славия направи 8 празник за всики ни
|
Пон Дек 03, 2007 9:36 pm |
|
 |
|