Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 1:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Следваща
 Зимна подготовка и контроли.. 
Автор Съобщение
Напреднал

Мнение 
Алберони 10 дни с гипс на носа
Ралица Караджова, Анталия / 17 февруари 2010 13:32 Размер на шрифта: T- | T | T+
Алберони 10 дни с гипс на носа
© Gong.bg
Новото бразилско попълнение на Славия Франсиско Алберони е с гипс на носа, след като той му бе счупен по време на контролата с ОФК Белград.

Бразилецът ще трябва да бъде 10 дни с този гипс, но въпреки това ще започне да тренира още в петък.

В средата на първото полувреме след сблъсък с футболист от сръбския отбор на бразилеца му бе счупен носа, след което бе веднага откаран в болница. Алберони се отърва без комоцио.

Сря Фев 17, 2010 3:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ами дано Алберони е готов за мача със Своге :D Иначе тези , които критикувате Вили - не сте прави , аман вече от мъртви души толкова години в Славия , добре че дойде Вуцов да пораздвижи нещата :wink: Разбира се, има и негови действия , с които не съм много съгласен , но е нормално - колкото фенове, толкова и мнения :)
П.С. Любимият ми момент в клипчето е Вили като се затичва към съдията , и после и включването на Венци :lol: :lol: :lol:

Сря Фев 17, 2010 3:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Видео от летище София.

Венци: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=20746

Вили: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=20749

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Фев 17, 2010 3:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Браво на Вили! Макар че дърпането на уши на съдии ми се вижда малко крайно решение, по този начин показва недвусмислено, че защитава интересите на отбора и на играчите ни.

Сря Фев 17, 2010 5:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Някой знае ли от колко часа ще е контролата с Акулите

Сря Фев 17, 2010 10:29 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Мисля , че е от 2 :)

Сря Фев 17, 2010 10:32 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
в събота от 2
ама кви са тия акули ? паламуди измислени :lol:

Сря Фев 17, 2010 11:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вили Вуцов: Славия е световен шампион по грешки
От новите попълнения най-добре се включи Александър Томаш, призна треньорът на белите

Лагерът в Анталия
Имахме възможност да експериментираме. Това, което целяхме, беше изпълнено. Не съм доволен обаче от цялостното ниво на лагера, имам много забележки. Големи и сериозни драми не са станали, но все пак нивото на Славия задължава и някои неща не бива да се подминават с лека ръка.
Хубавото е, че нямаме много сериозно контузени играчи. Павле Попара и Тодор Колев лека-полека навлизат във форма. Колев е значително по-добре от Попара, но и той е далеч - на около 15-20% от собствените си възможности. За жалост в последната среща Алберони счупи нос. Основата на отбора сега е значително по-висока от тази през лятото. Но на мен ми се искаше малко повече да израснем, повече да напреднем. Имаше и вътрешни, и външни фактори. Вървим напред, видно е, но трябва още много работа. Хубаво е, че се натрупва игрови опит, спойки по отделните звена и линии. Аз очаквах по-голяма конкуренция, очаквах хора, които повече да се потрудят и да ме убедят, че имат място и са близо до основния състав.
Титулярният състав
За жалост една от големите слабости е, че има група от 14-15 човека на много добро ниво, а на мен ми се искаше тя да е поне от 17-18 играчи. Другите са много далеч от това, което се изисква, за да са основни играчи. Съжалявам, че в защита освен Данчо Петков и Стив Ренет, не виждам човек, който, ако се наложи, може да ни свърши работа. Даже и в загубата от ОФК Београд се видя, че младите момчета са много, много далеч от игровата форма, която е необходима за професионален отбор. Лично аз не оправдавам младите. Ние им даваме шанс, подкрепяме ги и те трябва да се възползват от това. В последно време имам леки пререкания с нашия президент, който ми вика да давам младите. Видяхме ги младите. Ако това им е нивото, те сами трябва да се замислят. Аз не съм против младите футболисти. Напротив. Искам да играят, но когато са готови, а не са вкарани по насилствения начин.
Това е нашата болежка. Доволен съм, че Томаш игра много силно като централен защитник срещу сърбите. Той и Борислав Георгиев могат да се връщат и да играят в центъра на защитата. Крайните защитници са изяснени. В средата на терена има голяма бройка играчи, но 3-4 души са доста по-напред. След напускането на Ортега се вижда, че в атака нещата горе-долу са избистрени.
Разочарованията
Има хора, от които не съм доволен. Има хора, които при всяко положение ще трябва да напуснат Славия. В Анталия групата ни беше от 27 човека без Ортега. Имаме още трима младежки национали. Нереално е да се води подготовка с 30 играчи, реално е да останат 27-28. Затова на двама-трима ще им се даде възможност да се развиват другаде. Наясно съм вече кои са тези играчи. Казах имената им на Венци Стефанов.
Новите
Най-добре се включи Александър Томаш. Приятно ме изненада. Пробвах го и десен, и ляв, и централен защитник и съм доволен. Много, много искам още от Дани Пеев, адски много искам от него поне на фона очаквания и надежди. Виждам желание в него, което е хубаво. Има доста какво да искам и от Алберони. Петър Димитров върви напред, но също има още доста какво да покаже. Няма разочарование от младите хора, но мисля, че не са напълно готови със сработването, с климатизацията с отбора, с колектива.
Целите
Когато искаш да победиш, напрежение трябва да има. Въпросът е наистина самите ние да установим колко са ни силите. Аз в едно съм убеден - Славия в този си състав е готова да победи всеки. Но колко е готова да поддържа постоянно ниво, ще покаже времето. И срещу ОФК Београд видях, че това проклето непостоянство все още ни тежи. Има подценяване на ситуации, моменти и мачове. Не съм нито Ванга, нито специалист по "Еврофутбол", за да прогнозирам къде ще завърши Славия в края на първенството. Моята максима е следната - колкото по-високо, толкова по-добре.
Грешките
И по време на подготовката допуснахме елементарни грешки. Ако има световно първенство по допускане на грешки, ние ще сме световни шампиони. Толкова наивни грешки направихме, че не ми се коментира. Ще се опитаме да излекуваме нашите футболисти от тази болест, но за месец-два не става. Потенциалът ни не е малък, но трябва да сме концентрирани и мобилизирани във всяка ситуация. Ние загубихме маса пъти топката след някакви безцелни водения, някакви самоволни импровизации да се лъже или да се задържа излишно топката в собственото наказателно поле, да не се търси топката при статично положение. Това не са неща за професионален отбор. Има тренировка за техника, за тактика, за движение, за бързина, но няма тренировка, която учи как да накараш един футболист да допуска груби грешки. Необходима е само концентрация. Ние си въобразяваме, че като направим три хубави момента в играта си, че като даден играч даде три хубави паса или три хубави отнемания, на четвъртия път може да се отпусне и да направи невероятна грешка. Допуснахме лоши грешки, допуснаха ги опитни играчи, което ме натъжава и ме кара да съм много по-взискателен

Чет Фев 18, 2010 10:37 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Мача с черноморец на помощното игрище ли ще е ?от колко часа

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Чет Фев 18, 2010 1:45 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
По нагоре пише от 2 :) паламуди , миди :D :D

Чет Фев 18, 2010 2:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 360 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36  Следваща