Автор |
Съобщение |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
 Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
ИИИИИИИ..ВЪПРЕКИ ВСИЧКО....САМООООООООООООООО....СЛАВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ....
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Сря Май 25, 2011 10:18 pm |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Agitkata na Slavia e prosto unikalna Bravoooooooooooooooooooo Strahotni
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Май 25, 2011 10:20 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Май 25, 2011 10:21 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4235 Местоположение: София
|
С Вуцан този мач го взимахме. С Кокала и двете му победи за цял полусезон това е повече от максимум. Как искаш да биеш Цска, след като цяла пролет те мачка куцо и сакато, как този отбор ще има самочувствие и увереност, че може да постигне нещо ? Няколко месеца слушам как това е мача на сезона за нас, и се готвим само за него, мислим за него, ставаме и лягаме с мисълта за финала. В шампионата, кой ни хванаше, той ни биеше, но ние пак си държахме на "чакаме 25 май, до тогава така ще е караме." Никога не съм му имал вяра на това говедо, абсолютен некадърник, който освен мотиваторски качества, изцяло оповани на спортна злоба, то друго няма какво да предложи на футболистите. Футболисти - говеда. Миришат си на мърша, и не им дреме.
Публиката заслужава суперлативи, но тя е константна винаги в това отношение. Питам аз кога и отборът ще бъде постоянен на терена с добри игри. В.С. знае..
ПС: Евала на Емо Петров, спаси ни от разгром..
Сря Май 25, 2011 10:37 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
апфффффф 90 минути да пееш, да се раздадеш, въпреки че падаш и че си дълбоко в тинята като игра, това в БГ го няма никъде. Чорбата ги видяхме миналия полусезон с такава игра обявиха обичайно жалкия си бойкот и бяха по 400 човека. Къде ви е хореографията бе платени жалки фенове? Комунизмът умря, смърт за ЦСКА. Много ми е кеф от тази наша публика.
Всеки отбор може да завижда. Това е правилният път, следваме ли го, ще заслужим успехите.
Всички с Локо ,другите чорбарски подлоги.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Май 25, 2011 11:25 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Kijani написа: апфффффф 90 минути да пееш, да се раздадеш, въпреки че падаш и че си дълбоко в тинята като игра, това в БГ го няма никъде. Чорбата ги видяхме миналия полусезон с такава игра обявиха обичайно жалкия си бойкот и бяха по 400 човека. Къде ви е хореографията бе платени жалки фенове? Комунизмът умря, смърт за ЦСКА. Много ми е кеф от тази наша публика.
Всеки отбор може да завижда. Това е правилният път, следваме ли го, ще заслужим успехите.
Всички с Локо ,другите чорбарски подлоги. 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Май 25, 2011 11:27 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Очакван развой, нормално леко съдийско подпиране за добичетата/не то е виновно за импотентността на повечето играчи в бяло/, голяма бяла публика въпреки 15 годишна суша! Не ми се мисли ако имахме дълга серия от победи...Както беше казано и по-горе: в момента Славия - това сме ние.
|
Чет Май 26, 2011 12:07 am |
|
 |
Локомотивец
Току що регистриран
|
Браво, момчета и момичета! Хубаво шоу си спретнахте по трибуните. Надявам се, че всичко това ще е за добро и в бъдеще ще ви виждаме по-често така заедно, така силни. Не съм от най-възрастните и нормално не съм имал възможността да гледам Славия в най-добрите й години, но съм чувал само хубави неща. Дано ако не всичко, то поне част от тези времена се върне. Заслужавате го!
Поздрави от Пловдив.
|
Чет Май 26, 2011 12:47 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Публиката на Славия показа,че е жива след толкова загуби и мъки през сезона , а само си представете ако имаше и победи в първенството, много ми е мъчно,че толкова много години погубват белия отбор и няма как децата да стават от Славия без успехи.Днес на финала ми сълзяха очите от радост че все пак е там публиката на Славия.
|
Чет Май 26, 2011 12:49 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Момчете е сега гледам повторенията по ринг ... Имаше ръка на Бандаловски ... Джуджето Делев беше в засада при гола , да не говорим за червения на Басо и уникалните отсъждания на съдията през целия мач !!! Въпреки всичко чорбарите играха една идея по-добре и нахъсано от нас! Браво и на публиката , те си напълниха секторите ние се представихме достойно , аз лично от победната 96г не бях виждал агитката в такава численост !!! Песните и скандиранията и подкрепата не спряха до края въпреки негативния резултат...Дано продължаваме и за напред така! Благодаря на всички за този финал и въпреки че като отбор и публика сме още далеч от големия футбол аз виждам светлина в тунела!!!
|
Чет Май 26, 2011 5:42 am |
|
 |
|