Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 05, 2025 11:35 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 46  Следваща
 КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
ИИИИИИИ..ВЪПРЕКИ ВСИЧКО....САМООООООООООООООО....СЛАВИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ....

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Май 25, 2011 10:18 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Agitkata na Slavia e prosto unikalna
Bravoooooooooooooooooooo
Strahotni

Сря Май 25, 2011 10:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дано тая загуба е някакъв своеобразен катарзис, а позитивите от нея биха били немалки - ще се махне Кокала и немалко некадърници, ако се назначи и нормален наставник като Гроздан, ехеееее :lol: :lol: :lol: А и Венци няма да може да продаде никой, не само на нас ще ни е гадно 8) Така че човек трябва да може да извлича ползи и от загубите :)

Сря Май 25, 2011 10:21 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

С Вуцан този мач го взимахме. С Кокала и двете му победи за цял полусезон това е повече от максимум. Как искаш да биеш Цска, след като цяла пролет те мачка куцо и сакато, как този отбор ще има самочувствие и увереност, че може да постигне нещо ? Няколко месеца слушам как това е мача на сезона за нас, и се готвим само за него, мислим за него, ставаме и лягаме с мисълта за финала. В шампионата, кой ни хванаше, той ни биеше, но ние пак си държахме на "чакаме 25 май, до тогава така ще е караме." Никога не съм му имал вяра на това говедо, абсолютен некадърник, който освен мотиваторски качества, изцяло оповани на спортна злоба, то друго няма какво да предложи на футболистите. Футболисти - говеда. Миришат си на мърша, и не им дреме.

Публиката заслужава суперлативи, но тя е константна винаги в това отношение. Питам аз кога и отборът ще бъде постоянен на терена с добри игри. В.С. знае..

ПС: Евала на Емо Петров, спаси ни от разгром..

Сря Май 25, 2011 10:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

апфффффф 90 минути да пееш, да се раздадеш, въпреки че падаш и че си дълбоко в тинята като игра, това в БГ го няма никъде. Чорбата ги видяхме миналия полусезон с такава игра обявиха обичайно жалкия си бойкот и бяха по 400 човека. Къде ви е хореографията бе платени жалки фенове? Комунизмът умря, смърт за ЦСКА. Много ми е кеф от тази наша публика.

Всеки отбор може да завижда. Това е правилният път, следваме ли го, ще заслужим успехите.

Всички с Локо ,другите чорбарски подлоги.

Сря Май 25, 2011 11:25 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Kijani написа:
апфффффф 90 минути да пееш, да се раздадеш, въпреки че падаш и че си дълбоко в тинята като игра, това в БГ го няма никъде. Чорбата ги видяхме миналия полусезон с такава игра обявиха обичайно жалкия си бойкот и бяха по 400 човека. Къде ви е хореографията бе платени жалки фенове? Комунизмът умря, смърт за ЦСКА. Много ми е кеф от тази наша публика.

Всеки отбор може да завижда. Това е правилният път, следваме ли го, ще заслужим успехите.

Всички с Локо ,другите чорбарски подлоги.

:!:

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Май 25, 2011 11:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Очакван развой, нормално леко съдийско подпиране за добичетата/не то е виновно за импотентността на повечето играчи в бяло/, голяма бяла публика въпреки 15 годишна суша! Не ми се мисли ако имахме дълга серия от победи...Както беше казано и по-горе: в момента Славия - това сме ние.

Чет Май 26, 2011 12:07 am
Профил
Току що регистриран

Браво, момчета и момичета!
Хубаво шоу си спретнахте по трибуните. Надявам се, че всичко това ще е за добро и в бъдеще ще ви виждаме по-често така заедно, така силни.
Не съм от най-възрастните и нормално не съм имал възможността да гледам Славия в най-добрите й години, но съм чувал само хубави неща. Дано ако не всичко, то поне част от тези времена се върне. Заслужавате го!

Поздрави от Пловдив.

Чет Май 26, 2011 12:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Публиката на Славия показа,че е жива след толкова загуби и мъки през сезона , а само си представете ако имаше и победи в първенството, много ми е мъчно,че толкова много години погубват белия отбор и няма как децата да стават от Славия без успехи.Днес на финала ми сълзяха очите от радост че все пак е там публиката на Славия.

Чет Май 26, 2011 12:49 am
Профил
Луд за връзване

Момчете е сега гледам повторенията по ринг ... Имаше ръка на Бандаловски ... Джуджето Делев беше в засада при гола , да не говорим за червения на Басо и уникалните отсъждания на съдията през целия мач !!!
Въпреки всичко чорбарите играха една идея по-добре и нахъсано от нас!
Браво и на публиката , те си напълниха секторите ние се представихме достойно , аз лично от победната 96г не бях виждал агитката в такава численост !!!
Песните и скандиранията и подкрепата не спряха до края въпреки негативния резултат...Дано продължаваме и за напред
така!
Благодаря на всички за този финал и въпреки че като отбор и публика сме още далеч от големия футбол аз виждам светлина в тунела!!!

Чет Май 26, 2011 5:42 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 46  Следваща