трансфери,селекция,кражби и продажби 3
Автор |
Съобщение |
slavia_fen
Орден "Стара Славия"
|
 :)

Иди си Венци, иди си Я съм ти майката ебал Че съсипа ни отбора Ега да умреш в затвора !!!
http://vbox7.com/play:236eb0e0
|
Пет Юли 30, 2010 10:04 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Впрочем Попара бил под наем при румънците , Венци си знае работата 
|
Пет Юли 30, 2010 12:53 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Акалски остана вкъщи въпреки Видима - Локо
С група от 19 футболисти отборът на Локомотив Пловдив замина за Севлиево, където утре гостува в първия кръг от новото първенство на местния Видима-Раковски. От разширения състав на Христо Бонев ще отпадне само котдивоарецът Саканоко, който бе взет само, за да свиква с климата в тима.
Изненадващо в Пловдив остана вратарят Кирил Акалски. Вратарят имаше здравословни проблеми в края на миналата седмица, но взе участие в двустранната игра преди два дни. Отпадането му от двубоя утре засилва слуховете, че стражът на „смърфовете” може да бъде продаден до края на трансферния прозорец.
Венци: Продаваме М'Боли до края на август
Трансферите на Галин и Ренет са пред финализиране
Вратарят на Славия Раис М'Боли почти сигурно ще бъде продаден в чужбина до края на трансферния прозорец. Това заяви президентът на тима Венцеслав Стефанов в интервю за "Топспорт".
М'Боли започва сезона със Славия, а до края на трансферния период в края на август, по всяка вероятност ще бъде продаден в чужбина/ Първи вариант за него е Уест Хем, а интерес има и от няколко други тима, но засега не искам да разкривам подробности. дори и да не се стигне до трансфер, аз пак ще съм доволен, тъй като на нашата врата ще бъде най-добрият страж в шампионата", заяви Стефанов.
Нещата около преминаването на Галин Иванов в немския Ерцгебирге Ауе са почти уговорени. В момента те са на лагер и като се върнат ще извикат Галин на преговори. От Ауе дори са искали съвет от Митко Рангелов, като са го уговаряли да навие Галин да заиграе при тях, сподели Стефанов.
Босът на "белите" добави, че в положителна насока върви и продажбата на Стив Ренет в руския Сибир, като се очаква съвсем скоро контрактът да бъде подписан. Стефанов добави, че пред отбора няма поставени цели за новия сезон. "Ако Емил Велев мотивира момчетата във всеки мач да се раздават максимално и да играят за победа, успехите само ще дойдат. Славия е институция в българския футбол и тимът е длъжен да практикува добър футбол", завърши Стефанов.

|
Пет Юли 30, 2010 2:26 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Нападател на Рединг в Славия
Централният нападател Радослав Василев от една седмица тренира с отбора на Славия. Василев е юноша на белите, но за последно се състезаваше в английския Рединг.
Младият футболист се завърна на Овча купел и ще се стреми да бележи голове този сезон с бялата фланелка.
Голаджията не попадна в групата на белите за утрешния мач от първия кръг на тима срещу Калиакра Каварна, тъй като е изостанал с подготовката, но за в бъдеще ще се разчита на него да си партнира с бразилеца Жуниньо, който не успя да реализира трансфер в Китай
|
Пет Юли 30, 2010 3:25 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Нападател на Рединг в Славия Централният нападател Радослав Василев от една седмица тренира с отбора на Славия. Василев е юноша на белите, но за последно се състезаваше в английския Рединг. Младият футболист се завърна на Овча купел и ще се стреми да бележи голове този сезон с бялата фланелка. Голаджията не попадна в групата на белите за утрешния мач от първия кръг на тима срещу Калиакра Каварна, тъй като е изостанал с подготовката, но за в бъдеще ще се разчита на него да си партнира с бразилеца Жуниньо, който не успя да реализира трансфер в Китай
Най-накрая една добра и позитивна новина! 
|
Пет Юли 30, 2010 3:43 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
|
Тодор Колев, Жу , Цачев , Божов , Ради Василев сега - 5-ма нападатели , 100 % Свинята ще иска да продаде някой измежду Жу или Колев , а за Ради не знам дали ще остане при нас или просто си търси нов отбор и поддържа форма
Според мен се чака продажбата на Райс , за да купим Акалски , поне така си мисля 
|
Пет Юли 30, 2010 3:53 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Трансфера на Галин Иванов в Ауе е пропаднал.Вместо него са взели словенец.
|
Съб Юли 31, 2010 2:11 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
жалко
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Авг 01, 2010 9:46 am |
|
 |
belvedere
Току що регистриран
|
Ради Василев сее върнал от рединг и вие го броите това за позитивна новина????
какво позитивно виждате в това, че наш човек е изгонен от клуб от Чемпиъншип? Дори и да не остане в Рединг, никой ли от другите 23 отбора в Чемпиъншип не го е харесал, за да му предложи договор???
Направо ми е обидно
_________________ и само Славия, докрая на света
|
Пон Авг 02, 2010 9:51 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
belvedere написа: Ради Василев сее върнал от рединг и вие го броите това за позитивна новина???? какво позитивно виждате в това, че наш човек е изгонен от клуб от Чемпиъншип? Дори и да не остане в Рединг, никой ли от другите 23 отбора в Чемпиъншип не го е харесал, за да му предложи договор??? Направо ми е обидно
Радо отдавна се раздели с Рединг и съм радостен, че ще играе за нас. Казвам го защото имаше възможност да подпише с друг отбор в А група не по свое желание. За всеки е ясно, че беше по-добре Радо да подължи развитието си в Англия.
И принципно самият Радо е страхотно момче, лично го познавам от годините още когато беше наш юноша. Предпочитам той да играе пред този бастун Цачев. Милиони пъти!
|
Пон Авг 02, 2010 2:23 pm |
|
 |
|