Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Бразилецът Дамъс не става за Монтана, отива в Славия 
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Авг 24, 2015 8:05 am |
|
 |
NIKI-T
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 1:42 pm Мнения: 414 Местоположение: Г.Делчев
|
Президентът на Славия: Треньорът е прав за Манзоро, мениджърът му отказа огромни пари 25 Август 2015 | 08:11 | Агенция "Фокус" София. „Треньорът ни Иван Колев е прав да критикува Жереми Манзоро. Офертите му размътиха главата и ще трябва да се проведе специален разговор с него", заяви пред „Меридиан мач“ президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Както е известно, след двубоя с Литекс Колев заяви, че ще дърпа ушите на французина. „В момента към Манзоро има интерес, но няма конкретна оферта. Преди известно време дойде истинска оферта от Русия и за огромни пари. Но мениджърът му поиска такива условия, все едно представлява Кристияно Роналдо. Не знам какво ще се случи с Манзоро до края на трансферния пазар. Не е изключено той да бъде продаден", продължи Стефанов. „Какво да коментираме мача с Литекс - 0:0. Продължаваме да преследваме нашата цел", завърши Стефанов. http://www.focus-sport.net/news80856/pr ... -pari.html
|
Вто Авг 25, 2015 7:34 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Тази седмица чакайте трансфер.Така ги виждам нещата.
|
Вто Авг 25, 2015 8:23 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
Сухия е изселектирал трима слависти за младежката квалификация с Румъния: Велков, Карабельов и Семерджиев.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 27, 2015 9:56 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
saract написа: Тази седмица чакайте трансфер.Така ги виждам нещата. Трансферът на Зоро в някакъв руски отбор е бил на косъм, но се разминало заради високите претенции на личния агент на футболиста, според "Тема Спорт".
|
Чет Авг 27, 2015 10:09 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13194 Местоположение: SOFIA
|
Цитат: Халфът на Славия Жереми Манзоро заяви, че все още не е ясно бъдещето му в клуба. На мача с Литекс (0:0) треньорът на белите Иван Колев го извади от игра и го критикува, че офертите от чужбина са му размътили главата и му пречат да показва най-доброто от себе си.
"Все още нямам идея дали ще остана в Славия. Това е въпрос, който трябва да зададете на президента на клуба. Сега имаме много важен мач с Лудогорец в Разград и мисля само за него, а не за трансфер. Дали ще вкарам гол? Е, със сигурност ще опитам. Както аз, така и съотборниците ми. Лудогорец е фаворит, но ние не се притесняваме. Изобщо не съм изненадан от силния старт на сезона на Славия. Напълно заслужено сме на трето място в класирането, доказахме го с представянето си. Имаме добър отбор, работим вече втора година и резултатите се виждат. Що се отнася до бъдещето ми, нямам нищо против да остана тук. Защо не? Щастлив съм в Славия, всичко е наред, но все още нищо не се знае", лаконичен бе Манзоро пред "Тема Спорт".
23-годишният Жереми вкара 2 гола от началото на сезона в "А" група, като и двата бяха в мрежата на Пирин при успеха с 3:0 във втория кръг в Благоевград.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Авг 27, 2015 1:36 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Все повече се замислям дали най доброто за всички няма да е трансфер на Зоро.Атаката на Колев срещу него въобще не беше случайна.
|
Чет Авг 27, 2015 3:12 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
seth написа: Цитат: Халфът на Славия Жереми Манзоро заяви, че все още не е ясно бъдещето му в клуба. На мача с Литекс (0:0) треньорът на белите Иван Колев го извади от игра и го критикува, че офертите от чужбина са му размътили главата и му пречат да показва най-доброто от себе си.
"Все още нямам идея дали ще остана в Славия. Това е въпрос, който трябва да зададете на президента на клуба. Сега имаме много важен мач с Лудогорец в Разград и мисля само за него, а не за трансфер. Дали ще вкарам гол? Е, със сигурност ще опитам. Както аз, така и съотборниците ми. Лудогорец е фаворит, но ние не се притесняваме. Изобщо не съм изненадан от силния старт на сезона на Славия. Напълно заслужено сме на трето място в класирането, доказахме го с представянето си. Имаме добър отбор, работим вече втора година и резултатите се виждат. Що се отнася до бъдещето ми, нямам нищо против да остана тук. Защо не? Щастлив съм в Славия, всичко е наред, но все още нищо не се знае", лаконичен бе Манзоро пред "Тема Спорт".
23-годишният Жереми вкара 2 гола от началото на сезона в "А" група, като и двата бяха в мрежата на Пирин при успеха с 3:0 във втория кръг в Благоевград. Това е първата част от материала, публикуван във вестника и пуснат от тъпспорт. Продължението е следното: "През декември м.г. Манзоро се прочу с хеттрика си срещу "Левски".
Мениджърът Мирчо Димитров заяви, че французинът е бил на крачка от преминаване в руски отбор. Офертата е задоволила президента на Славия ВС и той я е приел. Личният агент на Манзоро, който е алжирец, обаче е отказал купувачите с прекалено високите си претенции за заплатата на играча. "Всичко беше почти договорено, а Жереми щеше да взима заплата в пъти по-голяма от тази, която заработва в Славия. Нещата обаче се развалиха заради прекалените претенции на агента на играча", каза Димитров. Все пак не е изключено до 31 август да се стигне до трансфер на Манзоро в Русия. Още повече ако се представи силно в утрешната визита на "белите" на шампионите. Мачът е от 20 ч. в Разград и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт-2".
|
Чет Авг 27, 2015 8:08 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Руски футболни агенти ще следят изкъсо изявите на звездата на Славия Жереми Манзоро в срещата с Лудогорец днес.
Не е ясно кой точно е отборът, но се знае че става дума за тим от Висшата лига.
Преди няколко дни президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че заради алчността на мениджъра на Манзоро е пропаднал негов трансфер в Русия. Но въпреки това друг клуб следи изкъсо ситуацията около крилото и не е изключено да приеме офанзива в следващите дни.
В „Овча купел" са наясно, че трудно биха задържали Манзоро и вече са се примирили, че съвсем скоро ще се разделят с най-добрия си футболист. Най-важното обаче е каква сума ще приберат „белите".
|
Пет Авг 28, 2015 9:05 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Старокин отива в "Ботев", ако въобще сме го искали. Аз си чакам Бадема 
|
Пет Авг 28, 2015 3:44 pm |