Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 12:55 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 46  Следваща
 КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Администратор

Мнение Re: КБ ФИНАЛЪТ: ЦСКА - СЛАВИЯ
Red Or Dead написа:
Аз съм горд, че имаме фенове във всяко едно кътче от татковината.
Вие не сте 1000 истински фена, защото истинския фен не отива веднъж на 15 години на мач, вие сте 150-200 истински фена, които сте на всеки мач.
Милко Балев е смешен ниско поставен комунист, за разлика от Димитър Стоянов, Борис Велчев и Цола Драгойчева.
Милко Балев ли спря Аякс след 3 поредни КЕШ-а, или непобедимия Нотингам на Сити Граунд?
Нещо май си бил много мъничък когато в Петрич влязоха не 5-7 здравеняка, а 150-200 полицаи, които ни пребиха с палки.

Първо не ми е ясно защо изобщо си дошъл тук да се правиш на велик и да се заяждаш. Имате си достатъчно форуми, нали сте много, пиши си там и не ни занимавай с глупостите си. Или може би ти трябва място, където да си избиваш комплексите колко сте велики? А това колко сте велики и прости видяхме снощи. Доста години гледам футбол и по-жалък отбор на ЦСКА на финал, признавам си, никога не бях виждал - бавене на играта, симулация след симулация, особено на Спасчо звездичката (интересно ми е в чужбина дали ще му вървят селските номерца, а?). А великата ви публика блесна с простотията си и бомбичките след "фамозния" гол. И още нещо, чудя се колко ли публика би имал ЦСКА ако 15 години е извън тройката и без купа. Една хипотеза, която си заслужава да бъде проверена.

Чет Май 26, 2011 5:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Ако някой намери целия мач някъде в интернет може да даде линк тук, че искам да го изгледам.

Чет Май 26, 2011 5:31 pm
Профил
Току що регистриран

Не искам да се заяждам с никой от вас, защото ви уважавам като отбор.Може би трябваше да започна с това, че съм от ЦСКА.
Ако сте реалисти трябва да признаете, че ви надиграхме тотално снощи и се оттървахте. За мен въпреки, че не ги харесвате, вие си имате идеални играчи. Лично аз мого харесвам, това момче, Радо Димитров май се казваше. Илия Илиев, Попара, този Бразилеца, за нашите стандарти са си добре, на вас проблема ви беше оня дръвник на пейката, дано сега да си намерите читав треньор, защото с измислици като Вили и Кокала до никъде.

Чет Май 26, 2011 6:19 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Не ме разсмивайте моля с този Димитров...всички много го харесват, но в действителност "Меси" е най-голямото недоразумение в отбора...няма грам физическа подготовка, погледа върху играта е минус 10 и няма как да е иначе - като хване топката и заорава главата в земята. Единствения шанс да подаде точно е да се блъсне в някой негов съиграч...няма пас, няма финт....нищо няма...дупка!

Бихте ни защото наще не си вярваха. Имахте повече положения, но е смешно да излизате сами срещу вратаря и да се боците в него...адската класа :D
Въпреки всичко бяхте по-добри, взехте си купата както се очакваше...само не ви отиваше да симулирате толкова грозно...уж сме умрял отбор, уж с 10 гола можело да биете ама Спасчо не смееше да стане от терена 10 мин...

Чет Май 26, 2011 6:33 pm
Профил
Току що регистриран

Имаше точно две симулации на Спас в целия мач. Предполагам, че си бил на стадиона, аз не бях защото съм много болен и гледах повторения. При червения картон на Басо си имаше очеваден удар с лакът, не знам гледа ли го по ТВ. даже беше за директен, не за втори жълт. Викаш физическата подготовка на Димитров е зле, ами кой я прави тази подготовка, нали треньора. Затова казах, че с Кокала сте за никъде, не случайно бай Ганьо го разскара, като шампион. А отностно Спас за мен той не е фактора в нашия отбор, виж Платини, Нелсън да.А Радо Димитров е един от малкото играчи в цялото БГ. първенство, който може да излъже ек на ек противник на скорост. Е не съм ви гледал всичките мачове, но съм гледал 4-5 и винаги е правил впечетление.

Чет Май 26, 2011 6:43 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Радослав Димитров беше един от най-слабите за нас вчера, опропасти поне 3 добри атаки с безкрайните си малоумни финтове, за капак и изпусна страхотно положение в края на мача ...
А че мръсното джудже-селяндур-гном е симулант, никой не може да го оспори, има качества, но трябва да изгони селското от себе си, иначе нищо няма да стане от него :wink: Ако имахме нормален треньор, можеше да излъжем ЦСКА, особено първото бяха адски сковани, но уви ...
Ако тия другите две олигофренчета не спрат с пубертетското си избиване на комплекси, да си получават БАНан и довиждане :!:

Чет Май 26, 2011 7:16 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

'Радослав Димитров беше един от най-слабите за нас вчера' Викторчо твоя Жу бате беше по-слаб и недей да говориш от всички нас

Чет Май 26, 2011 7:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Slaviq написа:
'Радослав Димитров беше един от най-слабите за нас вчера' Викторчо твоя Жу бате беше по-слаб и недей да говориш от всички нас

Само че на Жу не му е работа да бяга по тъча и да центрира топките.

Чет Май 26, 2011 7:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Tony Adams написа:
Slaviq написа:

Именно, Жу по тъча е абсолютно безполезен, а ако ми посочиш къде говоря от името на всички, ще ти бъда благодарен :)

Чет Май 26, 2011 7:33 pm
Профил ICQ
Луд за връзване

Tony Adams написа:
Slaviq написа:

ДА той налие големия таран и неможе да играе по крилото и затова е толкова слабРадослав Димитров беше един от най-слабите за нас вчера'[color=#BF40BF][/color]

Чет Май 26, 2011 7:34 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 456 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 46  Следваща