Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Eми няма как да ги вдигна , иначе трябва да се увеличи дължината на плата а от там и парите , които ще се дадат. За това го бях направил с височина 50 , защото така няма толкова празно място, но ти искаш задължително 70. Избери последно. С 50 ще изглежда по-добре. Това е само да ти покаже как ще изглежда. Ако вземеш по-големи букви и ги сложиш на такъв размер може, но не знам как ще се съберат. Трябва да ти ги напиша 1 по 1 и да ги слагам. Но като ги правиш на компютар те растат и на дължина , а не мога да ти ги рисувам, защото е много време и трудно. Така че или 50 дължина или така както изглежда. Иначе ако ти ги напиша 1 по 1 и ти ги пратя може е въобще да не се съберат.
Пет Окт 07, 2005 11:40 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Eми няма как да ги вдигна , иначе трябва да се увеличи дължината на плата а от там и парите , които ще се дадат. За това го бях направил с височина 50 , защото така няма толкова празно място, но ти искаш задължително 70. Избери последно. С 50 ще изглежда по-добре. Това е само да ти покаже как ще изглежда. Ако вземеш по-големи букви и ги сложиш на такъв размер може, но не знам как ще се съберат. Трябва да ти ги напиша 1 по 1 и да ги слагам. Но като ги правиш на компютар те растат и на дължина , а не мога да ти ги рисувам, защото е много време и трудно. Така че или 50 дължина или така както изглежда. Иначе ако ти ги напиша 1 по 1 и ти ги пратя може е въобще да не се съберат.
Няма проблеми за дължината на плата и парите, въпроса е да стане като хората
Няма да ги рисуваш........., както дойдат на дължина!!!
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пет Окт 07, 2005 11:54 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
Извиняваите вие с какав размер смятате да бъде въпросния транспарант
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пет Окт 07, 2005 7:44 pm |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
Боята за текстил е от мен,само кажете каде и колко да донеса?Расфасовките са по 45мл.
Ако Ви трябват и художници за целта-имам.
Каквито изкате-големи,малки,известни,по малко,ученици,студентки......
Такава ми е работата.
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Съб Окт 08, 2005 11:29 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Васко написа: C/\ABuCTA написа: Eми няма как да ги вдигна , иначе трябва да се увеличи дължината на плата а от там и парите , които ще се дадат. За това го бях направил с височина 50 , защото така няма толкова празно място, но ти искаш задължително 70. Избери последно. С 50 ще изглежда по-добре. Това е само да ти покаже как ще изглежда. Ако вземеш по-големи букви и ги сложиш на такъв размер може, но не знам как ще се съберат. Трябва да ти ги напиша 1 по 1 и да ги слагам. Но като ги правиш на компютар те растат и на дължина , а не мога да ти ги рисувам, защото е много време и трудно. Така че или 50 дължина или така както изглежда. Иначе ако ти ги напиша 1 по 1 и ти ги пратя може е въобще да не се съберат. Няма проблеми за дължината на плата и парите, въпроса е да стане като хората Няма да ги рисуваш........., както дойдат на дължина!!!
Какво стана, никакъв не се обаждаш, направи ли нещо по въпроса, то не остана време?!
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Сря Окт 12, 2005 1:27 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
Васко на какав плат ще го правите това знаме .
Аз предлагам да е като (SSFC1913) този плат срува 5 лв метъра и е широк 1.5 м.
ти предполагам си го виждал това знаме,то е написано със спреи и се вижда добре.
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Сря Окт 12, 2005 7:16 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Какво стана, никакъв не се обаждаш, направи ли нещо по въпроса, то не остана време?![/quote]
Ми аз ти пратих нещо на маила и чаках отговор а ти нищо не ми написа. Пратих ти нов вариант да видиш беше 70 на 240 май. Кажи ми са да ги правя ли буквите или ще ги пишете със спрей?
Чет Окт 13, 2005 9:38 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Какво стана, никакъв не се обаждаш, направи ли нещо по въпроса, то не остана време?! Ми аз ти пратих нещо на маила и чаках отговор а ти нищо не ми написа. Пратих ти нов вариант да видиш беше 70 на 240 май. Кажи ми са да ги правя ли буквите или ще ги пишете със спрей?[/quote]
Този вариант не съм го получавал! 
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Чет Окт 13, 2005 10:57 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
danovsky написа: Боята за текстил е от мен,само кажете каде и колко да донеса?Расфасовките са по 45мл. Ако Ви трябват и художници за целта-имам. Каквито изкате-големи,малки,известни,по малко,ученици,студентки...... Такава ми е работата.
Ехехее откога търсим такъв човек 
|
Чет Окт 13, 2005 11:45 pm |
|
 |
|