Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
сериозно обмислям варианта да сложа лев-два за победа на Ч.Море...
|
Пет Мар 10, 2006 3:39 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13189 Местоположение: SOFIA
|
Ще се овътриш, недей!
Като домакин няма да имаме загуба поне до "Левски" и Пирин 1922. А може и тях да надъним 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Мар 10, 2006 5:14 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
По-твърда победа от тая над "Черно море" аз не виждам...
Освен ако "шефовете" не са направили сметка загубените от "Родопа" точки, черноморци да си ги вземат на ст. "Славия". Но не ми се вярва.
|
Пет Мар 10, 2006 6:23 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
А сме паднали утре- веднага се събираме и правим един кризисен щаб за спасяване на Славия от изпадане !! Събираме малко зелено - плащаме на някой снайперист и си оправяме дереджето !!!- Това в кръга на шегата естествено- но ако от първите три мача имаме по малко от 7 точки трябва да палим свещички май  ! За утрешното дерби, щото за нас всеки мач вече е дерби, просто незнам кво да мисля !!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пет Мар 10, 2006 8:25 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
bodzhov_zv написа: Ще се овътриш, недей! Като домакин няма да имаме загуба поне до "Левски" и Пирин 1922. А може и тях да надъним 
Де да бях и аз толкова убеден ! 
_________________ 100
|
Пет Мар 10, 2006 9:18 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
bodzhov_zv написа: Като домакин няма да имаме загуба поне до "Левски" и Пирин 1922. А може и тях да надъним 
Чул те господ !!! 
Пет Мар 10, 2006 10:09 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
много гадно време,не знам терена във какво състояние ще е...
Йордан Петков се връща в игра за Славия
Йордан Петков излиза като титуляр за Славия утре в мача срещу Черно море от 17-ия кръг на първенството в "А" група. Срещата е първа за "белите" през пролетта, които миналата седмица почиваха заради изваждането на Пирин (Благоевград). Петков се връща на "Овча купел" след две години и половина, в които носеше екипа на турския Самсунспор. Сега той ще играе като преотстъпен от турския отбор. Асен Караславов, който също както и Петков, пропусна представянето на "белите" за пролетния полусезон заради контузия, ще играе в центъра на отбраната. Единствената въпросителна пред старши треньора Альоша Андонов е дали да пусне в средата на терена Танко Дяков или Димитър Стефанов-Бомбата. На левия фланг пък в халфовата линия ще играе Янко Вълканов, какъвто експеримент направи Андонов миналата седмица. Славия ще заложи на схема 4-4-1-1, като единствен нападател ще бъде Тодор Колев, а зад него ще играе Велимир Иванович. Алтернатива на Колев на резервната скамейка ще бъде юношата Мартин Стефанов, тъй като Димитър Рангелов е наказан.
|
Съб Мар 11, 2006 9:57 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Както и очаквах нямахме особени проблеми 
|
Съб Мар 11, 2006 7:47 pm |
|
 |
doomed
Познат
|
ako byahme se napunali poiche shtyahme da biem pone s 2:0
|
Съб Мар 11, 2006 8:51 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Абе първото полувреме,като че ли Морето игра по-добре,но второто беляза малко повече хъс от обикновенното в ЛЮБИМИЯТ БЯЛ ОТБОР и вкарахме за 1-0.
Може би,ако терена беше по-добър,щеше да стане и по-добър мач,какво да кажа,влизам на стадиона дъжд та си е ебало маиката,стана към 30-тата минута на мача...хоп...слънце та си ебало кеца и огромна дъга,даже метушката мина под нея и стана момче
Идва ред на боклука на София - Локо Илиенци
Ето снимка на агитката срещу Църно Море

|
Нед Мар 12, 2006 1:53 am |
|
 |
|