Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:37 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Следваща
 Селекция 2006/2007 - какво мислите? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми Венци си говори общи приказки!!! Нито ще задържи Данчо, нито Веле и ще се отърве от Митето и съжелявам, че ще го кажа ма ние ще останеме само с Ангел Стойков и Танко Дяков!!!

Съб Май 27, 2006 8:32 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
В едно интервю Данчо заявява, че най- много от всичко иска да остане в Славия, но за съжаление в договора му не е предвидена опция за прекратяване при изпадане на Самсунспор. Със сигурност ще искат доста пари за него, а не ми се вярва да ги извадим. Дано поне да успее да си намери добър отбор, защото Втора турска лига не е подходящо място за развитие.

Нед Май 28, 2006 11:37 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Двама играят последен мач за Славия

Славия ще се опита да спечели последния си шампионатен мач, с което ще завърши пролетния полусезон без загуба на собствен терен. За срещата със старозагорци треньорът Альоша Андонов няма да може отново да разчита на Джовани Сперанца, който е със счупен нос. Нападателят Тодор Колев пък е наказан заради червения картон, който получи срещу ЦСКА. Мястото му до Димитър Рангелов в атаката на "белите" ще заеме младият Мартин Стефанов. В защитата се завръща Йордан Петков, който най-вероятно ще изиграе последния си мач за Славия днес и отново ще поеме в посока Турция. Срещата ще бъде прощална и за Димитър Рангелов, който ще бъде трансфериран в чужд клуб това лято. При "белите" обаче се завръща Владимир Иванов-фугата, който идва от Локо (Пд).

Сря Май 31, 2006 10:56 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Леле как го режат все едно са напълно сигурни, то понеже Данчо игра неска ама тва е друг въпрос...... а и Марто Стефанов игра, но................ немя значение! Важното е, че Топспорт винаги са прави!!! :D :D :D

Сря Май 31, 2006 10:25 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Славия е на път да си осигури подписа на един от най-талантливите млади нападатели в България. Става въпрос за роденият през 1987 година Христо Петров, който в последната година игра в "Марек".

Близо двуметровият гигант е в полезрението на "белите" още от началото на изминаващия шампионат, но до този момент трансферът нямаше как да стане. Преди няколко дни Петров игра за юношите на "Марек" в мач срещу Славия за републиканското първенство. След срещата президентът на най-стария столичен клуб Венци Стефанов прегърнал бащински момчето и му заявил, че го чака на "Овча купел".

Привличането на Петров говори, че Славия най-вероятно ще се раздели с най-добрият си футболист Димитър Рангелов, към който има интерес от няколко европейски клуба, включително Базел, Страсбург и Ерцгебирге ауе
.
http://www.sport1.bg/sport1/node/20271
След срещата президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че е доволен от завършека на сезона и вече се работи по селекцията за новото първенство.

"Смятам, че с малко повече работа и двама-трима опитни играчи, които да вдъхнат спокойствие и увереност, можем да бъдем спокойни за играта ни през следващия сезон. Владо Иванов идва при нас, за Йордан Петков засега нищо не мога да кажа, той все още е футболист на Самсунспор. Имаме и млади момчета от школата, на които ще дадем път. Димитър Рангелов почти сигурно ще бъде продаден в Европа, до седмица смятам, че ще стане ясно в кой клуб ще отиде. Мисля, че ще заиграе в добър и силен отбор", каза Стефанов.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=895562

Чет Юни 01, 2006 1:01 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми аз за този Христо Петров не знам нищо, ако дойде ще се види дали има качества! Дано да се окаже добър футболист!!! :D :D :D

Чет Юни 01, 2006 7:02 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Наказаха Диян Велков за 2 мача, ще бяга в “Славия”

На своето предпоследно заседание за този сезон Дисциплинарната комисия към ЗС към БФС в столицата наказа провинилите се състезатели в изминалия 37-и кръг от първенството в Югозапада. С лишаване от състезателни права за 2 срещи е наказан състезателят на „Пирин” (Бл) Диян Велков. На практика той изигра последния си мач с екипа на “орлетата”, тъй като е упорито спряган от лятото да премине в “Славия”. Хора от “Овча купел” твърдят, че Альоша Андонов настоявал да го привлече в редиците си, въпреки че интерес към Велков има и от други отбори.

Чет Юни 01, 2006 10:22 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Фугата вече е при нас на 99 % тва го потвърди и Венци вчера, и ще се вземат още 1-2 опитни играчи,които да заместат напускащия по всяка вероятност Рангелов...

Чет Юни 01, 2006 10:23 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А къв е тоя Велков, добър ли е - зле ли е! Става ли не става ли и т.н.! Някой знае ли?

Чет Юни 01, 2006 3:23 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
За Рангелов днес пише в 7 дни спорт ,че до края на седмицата ще стане ясно дали се маха от Славия !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Чет Юни 01, 2006 4:07 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 286 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 29  Следваща