strategiq za razvitie na slavia
strategiq za razvitie na slavia
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Мач с мач не си прилича.Вярно,че не бихме Славата и "Марек" с добра игра,ама ги бихме, нали???Така,че е срам за нас че отидохме 300 човека срещу "Спартак"...Момчетата играха супер,но кой видя това?Вярно,че "Спартак" са подобие на отбор сега;вярно е,че схемата ни сработи,защото противника се беше примирил със загубата...Но вие срещу слабите отбори не идвате,защото не са дразнител за такива естети като вас.Срещу силните отбори не идвате,защото сме слаби и така и така ще ни бият...Ако не ни бият с игра,мача е уговорен...Е,срещу кой отбор ще си дигнете задниците и ще ги дотътрузите на стадиона???Сега се борим за медали,вие не идвате...Шампиони станахме-пак не идвахте...Не идвахте когато се борехме за оставане в групата,не идвахте когато бяхме средняци и 6 в класирането...Не идвахте на мачовете от Евротурнирите...Питам ,кога ще дойдете???Като играем за Междуконтиненталната купа ли???Аз ви казвам-АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТЕ-ЩЕ ПРЕМЕСТЯТ МАЧОВЕТЕ НА ОТБОРА В ПРОВИНЦИЯТА,КАКТО СТАНА С ДРУГИ СПОРТОВЕ(Славия-Хеброс-Пзджк,примерно)-тогава ще организирате екскурзии и за домакинските мачове...Никой няма право да хули отбора и ръководството,АКО НЕ ГЛЕДА МАЧОВЕТЕ!!!!Само с четене на пресата не става!!!Има някои-дават мнения за мачовете,след като мине Сашо Диков...и пишат неговите коментари във форума,все едно са били на мача...ХЕХЕХЕ!
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Мар 17, 2004 9:28 am |
|
 |
Suomi
Напреднал
Регистриран на: Пет Дек 05, 2003 12:15 pm Мнения: 130 Местоположение: Espoo
|
 На хоризонта нов славист се появи.
Привет момчета!
Това за феновете е вярно че са малко, но който си обича отбора си го обича. Колкото толкова. Но не сте прави за това, че всеки едва ли не е длъжен да отиде на всеки мач на отбора. Вече хората работят всеки ден без почивка и това няма как да стане. Аз например нямам свободно време до Овча купел да отида, какво остава за мач в провинцията?!?
Тази година играем един от най-хубавия футбол у нас. Радвам се много и за младоците от школата които пробиха стабилно в първия състав. Зона УЕФА е близо и вярвам че ще се преборим в крайна сметка.
Доскоро
|
Чет Мар 18, 2004 4:55 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Taka e,no samo slavistite li bachkat v taq durzhava?
|
Чет Мар 18, 2004 5:42 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
|
На нито един отбор публиката не нарастава, може би с изключение на Локо Пд.То България намаля с близо 2 000 000 човека, та публката ли няма да намалее с 2000?
Боджов, като ти чета писанията и ми и де да хвана знамето на Славия и да се засиля към стадиона, ей!
Усещам че следиш стриктно кой и кога ходи на мач, така че при следващото ми идване(не обаждам кога ще е, нека е изненада  ) ще бъда много внимателен. 
|
Съб Мар 20, 2004 2:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Suomi,каква е тая шпиономания дето те е налегнала?Е,нали си мой човек- ще ти броя един мач за три:)2000000 се изнесоха,ама София набъбна.А има и китайци доста.Те пък живеят предимно около Илиенци...Не са ни таргет-група:).Ще си гледат буферите ,но само в обедната почивка!Или след работно време...
|
Нед Мар 21, 2004 12:12 am |
|
 |
Suomi
Напреднал
|
Шпионажа му е майката, а и откъде знаеш какво работя?
Ей верно с китайците може да спретнем един договор за сътрудничество! Те поне са все усмихнати и радостни.
Между другото на мача с Бела имаше някакви немци - 4 момчета. Попитаха защо има толкова малко публика и едно момче им каза, че защото мача е през седмицата. 
|
Нед Мар 21, 2004 1:06 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Аз си ползвам и моята професионална терминология понякога.Може и да сме колеги-маркетологчета.А това за Илиенци ми хрумна ,щото вчера ми увиха ориз със зеленчуци и хлебарки за вкъщи в един китайски ресторант:).Ако "откъде знаеш какво работя",означава,че съм налучкал:)).Ти сам се издаваш,после КГБ ти е виновно:)))Мислех да те правя адютант да водиш архива,но за конспирации не ставаш:)))
|
Нед Мар 21, 2004 7:12 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
През цялото време говоря за това,че отбор с традициите на СЛАВИЯ-трети по титли,трети по купи,трети по точки в историята на първенството,полуфиналист за КНК-не заслужава тази срамна посещаемост на домакинските си мачове.Независимо от всичко-резултати,успехи,игра,ръководство.
Вижте как в "Левски" и ЦСКА,привържениците малко или много имат глас при вземането на решенията от шефовете.Нас никой не ни сефери.Защото абдикирахме сами от трибуните.Сега СЛАВИЯ има ръководство,треньори,отбор...Много са и славистите,но няма публика...Колкото и аргументи да се вадят в полза на НЕходенето на мач,нито един не издържа.Отбора се представя сравнително добре,стараят се играчите-колкото могат,толкова.Международното положение,,жените,децата,икономиката-дори тях включихме в арсенала от оправдания.Но малцина виждат-ПРИЧИНАТА Е В НАС! Аз не смятам,че славистите са стадо и под строй ще хукнат на талази към стадиона.Но мисля,че ако всеки,който има възможност и желание,отиде поне 1-2 пъти в годината на стадиона,ще има поне по 2-3000 души на всеки мач.И ако някой от клуба се опита да се гаври със СЛАВИЯ,ако някой играч разхожда свещената бяла фланелка по терена-ЩЕ ИМАМЕ ОЧИ ДА МУ ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ!ЩЕ ИМА КОЙ ДА БЪДЕ КОРЕКТИВ!А сега....нямаме това право за съжаление.Не го заслужаваме просто...
|
Нед Мар 21, 2004 7:13 pm |
|
 |
Suomi
Напреднал
|
Даааам, чак на мен ни скапа настронието Боджов, дето по принцип съм весел човек.
Много малко публика имаме, така си е.
Например Обилич играеха пред 50 души - срамен и тъжен факт.
Дано да те е чул някой, но защо ли не вярвам да посрешнем Черноморец пред 10 000? 
|
Пон Мар 22, 2004 5:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Аз говоря за 2000. Възможно е...
|
Пон Мар 22, 2004 8:18 pm |
|
 |
|