Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 11:38 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 ЦСКА - СЛАВИЯ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ne sum gledal ma4a i ne moga da govoria konkretno za nego. Vijda se oba4e, 4e se e povtoril ma4a s levski ot minalata godina na Gerena - nesto kato silno na4alo i posle razgrom. Lo6oto e, 4e nikoi ne ni ebava za nisto, futbolistite se 4uvstvat nenakazuemi. Lipsvat im osnovni moralni cennosti, prisusti za tezi nosili bialata flanelka prez godinite. I nai-lo6oto e, 4e na rukovodstvoto, razbirai Debelia i Madjo, im dreme na chlifera. Kolkoto i bezdarno da e srubskoto dobi4e, v toia moment i Rijkard da ni doide, pak tolkova ste igraem.

Съб Сеп 23, 2006 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И аз не съм гледал мача, но то резултата сам говори....даже не мога да се ядосвам истински вече :( :?

Съб Сеп 23, 2006 8:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
gesha написа:
.....А и си се видя, че без Караславов в защина има големи пропуски, а пък да не говориме контузията на Саша Симонович, никаква игра, никаква идея, никакъв пас ...
Ясно е че Ратко трябва да си ходи, ама кой ще дойде?

че като играха миналите 2 мача кво :?
а за на мястото на рАТКО ------ А - ЛЬО - ША хахахха

Съб Сеп 23, 2006 9:02 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
А това звучи трагикомично:

Цитат:
Президентът на Славия Венцислав Стефанов заплаши съдията Момчил Врайков и всички, които се подиграват с отбора с Божието възмездие. Той избухна след гръмкото поражение на отбора с 1:6 от ЦСКА.

Банкерът обвини съдията Врайков, че е дал две несъществуващи дузпи, които оформили разгрома.

"Една мизерна поръчка срещу нашия отбор. Тя започна още в мача с Рилски спортист, когато беше изгонен капитана ни Асен Караславов. Но Господ вижда и той ще накаже всичките мизерници, които се гаврят с футбола. Уважавам много ЦСКА, но никой по този начин не помага на отбора. Но аз вярвам, че ще има възмездие. Защото Господ бави, но не забравя", гневеше се Венцислав Стефанов.

Славия няма да депозира жалба срещу съдийството, защото нямало да има смисъл. Стефанов каза още, че бъдещето на треньора Ратко Достанич изобщо не стои на дневен ред. В момента тимът не разполагал с нужните качествени футболисти и това си личало. Достанич обаче учел играчите да ритат както трябва топката.

"Идва мач с "Левски" и ако там пак ни пратят някой палячо да ръководи, може би ще има отново циркове", завърши бизнесменът.

Съб Сеп 23, 2006 9:28 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: т'ва ме разби. Много набожен бил Венци. А какво стои на дневен ред ако не оставката на Patko. Както и очаквах той обърка още повече нещата в отбора. Имам чувството, че изобщо не знае какво прави, адекватен ли е? Учил ги как да ритат топката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Съб Сеп 23, 2006 9:35 pm
Профил ICQ YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Не знам обаче все на дебелия съдията му е виновен ! Днес не може да се каже че съдията ни заколи при този резултат ! Това не може да се търпи вече ! Мен ще ми е жал да отида да ги гледам на ГЕЙарена , сигорно там ще ни сложат 10-ка във вратата ! Просто в момента представляваме едно балканско провинциално отборче (визирам Рилецо и Родопа ) ! Не може да сме рамо до рамо в класирането с тях ! Та самите "Марек" и други калитарски отбори са доста по нагоре от нас в класирането да не говорим за градските си съперници! Защо за пореден път се оказваме фенове на най-слабо представящият се столичен отбор ! МИСЛЯ ЧЕ ТРЕБВА ПО-НЯКАВ НАЧИН ДА НАПРАВИМ ПРОСТЕСТ СЛЕДВАЩОТО ДОМАКИНСТВО ! ПРОСТО ТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Съб Сеп 23, 2006 10:35 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Резултата говори сам по себе си за всичко,за играчи,треньор,ръководство,не може отбора ти да пада с по 6:1 и да го бият някакви селяци и да се твърди,че се работи в правилна насока,пълен парадокс,на мен ми писна от вече станалия традиционен филм,който се прожектира на Овча Купел вече n-ти сезон,мисля че на всеки му е ясен и не трябва да се разяснява.Писна ми да се петни името на отбор с почти 100 годишна история,дори да се стигне дъното,да не причисляват към аутсайдерите в групата.Боли ме много,ще ме боли много още,но аз съм си славист-мазохист и ще остана такъв!Само Славия

Съб Сеп 23, 2006 10:46 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
itso написа:
Ne sum gledal ma4a i ne moga da govoria konkretno za nego. .

може само да се радваш, а аз обаче няма да гледам следващият, защото ми писна да си късам нервите, а за резултата просто не ми се мисли
славист=мазохист ,
но какво да се прави такъв е животът.
САМО СЛАВИЯ

Съб Сеп 23, 2006 10:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Приятели , фенове на най-истинския отбор в българия , не може повече така , разбиха отбора ни тотално , тотално , загуби от локо софия с 6-0 , цска 6-1 , "Ботев" не толкова одавна пак 6-0 , литекс 5или6 -0 не съм сигорен пак не беше далече , няма отбор в българия по стойностен от който не сме падали с разлика , станахме за смях на всички , трябва тотална чистка в отбора , от ръководство до последния играч , дано изпаднеме в б група и се почне всичко на ново да се гради това ми е надеждата тия дебеловрати да се махнат , питах баща си били ли сме някога толкова зле колкото през последните 7,8 години , никога беше отговора му , нашия клуб загива , бавно но сигорно и това е целта на дебелия бензинаджия , това не е моята славия , лошото е че съсипаха и другите колективни спортове , преди поне имахме баскетбол жени сега и това нямаме , всичко отива на хаос , дано се намери човек който да ни спаси иначе загиваме !

Съб Сеп 23, 2006 10:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
makaveli написа:
хахахаха
за поредна година ситуацията се повтаря....винаги Цска е в криза преди мача им с нас и след това....ние ги изваждаме от тая криза!!! Ама винаги е било така...не сме им взимали точка от 4 години:((
Очаквам два резултата утре. Или ще е 5:0 или ако се закучи мача ще паднем само с 3:1
повече клоня към 5:0

лелелел
ква стм врачка..не е истина
мноо ги разбирам нещата:))
Това беше края, вече могат да се ебат всички...докато сме с тия футболисти и с това ръководство не ме ебе за тях!!!!!!

Нед Сеп 24, 2006 9:36 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 66 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща