Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 7:45 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 СЛАВИЯ - ЛОКО СФ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Аве кви са тия Локомотиви???
Пич, разбирам че си фен на локомотив, ма що злобееш спрямо Матадор бе деа ? Той просто изказва мнение. А що се отнася до публиката ви - малко сте се комплексирали от нас от известен брой години , и ако не срещу друг, поне срещу нас се изсипвате сравнително голяма бройка... Дано стане шоу и на терена и на трибуните.

Пет Окт 27, 2006 8:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Батка не ставаш разбираш ли? Тия тъпотии си ги говори пред огледалото за надъхване. Иначе за мача, какво да ви кажа-ако има някаква логика трябва да ви бием, обаче и при нас и при вас логика не може да се търси така че всичко е възможно. Вие определено сте в подем след ужасната серия, абе общо взето прогнозата ми е като на Мичмана : " най-вероятно мача ще е 1X2". Дано поне времето е хубаво и да дойдат повече хора за да стане наистина дерби. Аз поне очаквам и се надявам да позапълним В сектор.

Логика- няма, традиции има ! Традицията повелява..... 8) !!!

А иначе както се изразявате в вашия форум... Еврей минет! Айде ако обичаш назад и улево!
:roll: :lol:

ВИНАГИ С ВАС !

Пет Окт 27, 2006 8:35 pm
Профил ICQ YIM WWW
Напреднал

Count Vampirium написа:
Пич, разбирам че си фен на локомотив, ма що злобееш спрямо Матадор бе деа ? Той просто изказва мнение. А що се отнася до публиката ви - малко сте се комплексирали от нас от известен брой години , и ако не срещу друг, поне срещу нас се изсипвате сравнително голяма бройка... Дано стане шоу и на терена и на трибуните.

Не злобея към никого просто мисля, че мнението му е супер комплексирано. ФАКТ е че тази година играем добре-доказахме го и в турнирите. ФАКТ е че сме събрали доста добри футболисти(за нашите стандарти). ФАКТ е, че Генков е най-проспериращия български футболист. Заради тези факти направих и коментара. И само искам да те попитам за какво смяташ че сме се комплексирали от вас? Или ги казваш тези неща да надъхваш децата във форума ви. Ходя на мачове от 90-та година и повярвай ми нямам никаква причина да бъда комплексиран от феновете на Славия. Миналото десетилетие беше като цяло най-успешното за белия тим от много много години, сещаш ли се въпреки това по колко ходихте на мачове (и то при положение, че тогава като цяло се ходеше повече на мачове). Кажи си с ръка на сърцето кога сте идвали повече от нас (за агитка ти говоря) в Надежда, защото ние доста често сме били повече от вас (като агитка) на Овча Купел. Пичове като цяло сме на едно дередже-потърпевши от синьо-червената мъгла в столицата, но има неща, които трябва да се признават за да се върви нагоре. В момента като публика и организация сме по-напред (примери колкото искаш: 150 човека в Скопие, 80 в Братислава, 200 в Ротердам, агитка от поне 40-50 човека на всеки български стадион където играе ЛОКОМОТИВ, хореографии и т.н.). Но не искам да си мерим пишките. Трябва да се признават някои неща. Аз лично се изкефих супер много на вашите "голмайстори", както и не мога да не призная, че имахте стабилни момчета в агитката(макар и малко), някои от които познавах. В началото на 90-те и края на 80-те имахте и някакъв супер откачалник Индианеца май му беше прякора. Та мисълта ми е, че сега сте зле, но все пак ваша си работа ако ви е по-добре да се заблуждавате така да бъде.

Пет Окт 27, 2006 9:06 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Стефан написа:
Цитат:
Батка не ставаш разбираш ли? Тия тъпотии си ги говори пред огледалото за надъхване. Иначе за мача, какво да ви кажа-ако има някаква логика трябва да ви бием, обаче и при нас и при вас логика не може да се търси така че всичко е възможно. Вие определено сте в подем след ужасната серия, абе общо взето прогнозата ми е като на Мичмана : " най-вероятно мача ще е 1X2". Дано поне времето е хубаво и да дойдат повече хора за да стане наистина дерби. Аз поне очаквам и се надявам да позапълним В сектор.

Логика- няма, традиции има ! Традицията повелява..... 8) !!!

А иначе както се изразявате в вашия форум... Еврей минет! Айде ако обичаш назад и улево!
:roll: :lol:

Братле, че в нашия форум има надъхани тинейджъри си е така, няма какво да се спори. Само, че ми е интересно ти как оценяваш твоя пост, защото на мен ми се струва, че е доста комплексиран. Стига виртуално войни във форумите трябва да се спазва добрия тон.

П.С Все още не се сещам някой да е бил пребит с клавиатура.

Форума си е ваш, ако искате ми изтрийте мненията, в правото сте си, но все пак мисля, че опитвам да спазвам добрия тон. Опитайте и вие. За другото и утре е ден..

Пет Окт 27, 2006 9:11 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:

Форума си е ваш, ако искате ми изтрийте мненията, в правото сте си, но все пак мисля, че опитвам да спазвам добрия тон. Опитайте и вие. За другото и утре е ден..

Наш си е и точно затова няма да ти изтрием мненията. Това го правим само в много, ама много краен случай, а ти спазваш добрия тон.
Не съм съгласен със съпоставките ти, защото няма никаква база за сравнение. Казваш колко сте били в Братислава, Скопие, Ротердам... Обърни внимание на удебеленото :D При нас нещата стоят по коренно противоположен начин. В момента изживяваме най- дълбоката криза в историята- единадесета година ще запишем без евротурнири и медали, а за нас това е страшно много. Деветдесетте в никакъв случай не са най- доброто десетилетие за нас. Вярно- 2-3 сезона играхме прилично, завъртяхме силни футболисти, спечелихме дубъл и с това си останахме. Преди това много по- често печелехме медали, завързани мачове, правехме страхотни рейдове в Европа и на Балканите. Това отдавна го няма, така че да сравняваме колко души и къде ходят е малко нелогично.
В чисто футболен аспект стоите по- добре от нас, но сте напълно преодолим и предсказуем отбор и като игра и като тактика. Въпросът е доколко ще успеят нашите да вържат някаква игра и доколко Ратко ще разкрие Грозданов. И двете неща са напълно възможни. А какво ще стане - ще се разбере на терена.

Пет Окт 27, 2006 9:32 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
bodzhov_zv написа:
EAST SIDE OF SF написа:

Наш си е и точно затова няма да ти изтрием мненията. Това го правим само в много, ама много краен случай, а ти спазваш добрия тон.
Не съм съгласен със съпоставките ти, защото няма никаква база за сравнение. Казваш колко сте били в Братислава, Скопие, Ротердам... Обърни внимание на удебеленото :D При нас нещата стоят по коренно противоположен начин. В момента изживяваме най- дълбоката криза в историята- единадесета година ще запишем без евротурнири и медали, а за нас това е страшно много. Деветдесетте в никакъв случай не са най- доброто десетилетие за нас. Вярно- 2-3 сезона играхме прилично, завъртяхме силни футболисти, спечелихме дубъл и с това си останахме. Преди това много по- често печелехме медали, завързани мачове, правехме страхотни рейдове в Европа и на Балканите. Това отдавна го няма, така че да сравняваме колко души и къде ходят е малко нелогично.
В чисто футболен аспект стоите по- добре от нас, но сте напълно преодолим и предсказуем отбор и като игра и като тактика. Въпросът е доколко ще успеят нашите да вържат някаква игра и доколко Ратко ще разкрие Грозданов. И двете неща са напълно възможни. А какво ще стане - ще се разбере на терена.

Хубаво е, че има и хора от вас, с които може да се говори нормално. Иначе по темата: За Братислава и т.н. го казах само като факти от тази година, прав си, че е несъпоставимо. Казваш обаче, че сте в най-голямата криза в историята и един вид това се отразява за да сте толкова малко. 11 години без турнири-само да ти напомня, че този сезон ни беше първо участие в Евротурнирите от 10 години. Е ако разликата от 1 година оказва толкова сериозно въздействие ще се съглася, но ми се струва несериозно. Точно преди две години бяхме на косъм от изпадане, така че мисля, че причината за отлива на публика при вас е някъде дугаде, защото нещата и при двата тима са сходни(като изключим моментното класиране). Дори тогава дойдохме не лоша бройка на Овча Купел. не същото може да се каже за вас в Надежда-последните години идвате по 30-тина души на Буфер Парк. Реално поглрднато това ни е втория поред сезон, в който показваме приличен футбол и резултати(макар,че още сме 1-ия полусезон) от точно 10 години насам-последното беше сезона 1995-1996 година когато отпаднахме от Рапид.
Що се касае за мача утре, нямам абсолютно никакви наблюдения над играта и състава ви този сезон. Гледах малко от мача ви с Чорбата и определено бяхте зле, макар че не заслужавахте това унижение. Ние определено както казваш ти сме предвидим състав, а и с тези контузии на основни футболисти направо не ми се мисли. Извън строя са основни единици като Караджинов, Георги Марков, Иво Иванов, Пасков-с травми са Генков и Дончев, Давчев не е напълно възстановен, така чче имате пълните шансове да ни биете макар, че няма да се дадем без бой. Още повече след днешния хикс на говедата.

Пет Окт 27, 2006 9:51 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Така е както казваш, само един нюанс убягва в твоето мнение. В исторически план ви превъзхождаме, макар и не с някаква колосална разлика. 10 години извън Европа е рекорд за нас. Ние сме втори по успехи български отбор в Европа- полуфинал, четвъртфинал, първи в интертото, балкански купи. Свикнали сме по- често да участваме в Европа и да постигаме някакви успехи.
Близко бяхме до класиране в турнирите, но на няколко пъти "форсирано" изоставаме. Разбираш за какво говоря. При това положение колко трябва да бъдем? Ти би ли отишъл на мач на Локо, ако предния път сте паднали (примерно) с 0:5 от ЦДНА, а сега ви предстои домакинство на Родопа, която трябва да спасявате от изпадане? При нас има низ от такива случаи през годините.
Ако нещата се оправят и поддържаме сегашното ви равнище за 1-2 години, тогава със сигурност ще влезем в първата петица по посещаемост.

Пет Окт 27, 2006 10:08 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Аз незнам това да си с 500 човека повче на мач от първенство от нас,с какво ви помпа толкова червено-черното самочувствие.Пък и е нормално извинявай да сте пвоече от нас,като това ви е най-добрия период от години насам,но 3000 на мач от Уефа и да ми говориш за някво многочислие не е много реално,не че ние сме цъфнали по това отношение,но както каза червено-синята мъгла ни погълна и нас и вас като маса.Не искам да навлизаме в спорове за посещаемостти,публики,агитки,щото всеки може да изкара статистики,всеки ще гледа от своята гледна точка и ще изпуснем утре мача в спорове.Тва е.

САМО СЛАВИЯ!

Пет Окт 27, 2006 10:10 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Цитат:
Не злобея към никого просто мисля, че мнението му е супер комплексирано. ФАКТ е че тази година играем добре-доказахме го и в турнирите. ФАКТ е че сме събрали доста добри футболисти(за нашите стандарти). ФАКТ е, че Генков е най-проспериращия български футболист. Заради тези факти направих и коментара. И само искам да те попитам за какво смяташ че сме се комплексирали от вас? Или ги казваш тези неща да надъхваш децата във форума ви. Ходя на мачове от 90-та година и повярвай ми нямам никаква причина да бъда комплексиран от феновете на Славия. Миналото десетилетие беше като цяло най-успешното за белия тим от много много години, сещаш ли се въпреки това по колко ходихте на мачове (и то при положение, че тогава като цяло се ходеше повече на мачове). Кажи си с ръка на сърцето кога сте идвали повече от нас (за агитка ти говоря) в Надежда, защото ние доста често сме били повече от вас (като агитка) на Овча Купел. Пичове като цяло сме на едно дередже-потърпевши от синьо-червената мъгла в столицата, но има неща, които трябва да се признават за да се върви нагоре. В момента като публика и организация сме по-напред (примери колкото искаш: 150 човека в Скопие, 80 в Братислава, 200 в Ротердам, агитка от поне 40-50 човека на всеки български стадион където играе ЛОКОМОТИВ, хореографии и т.н.). Но не искам да си мерим пишките. Трябва да се признават някои неща. Аз лично се изкефих супер много на вашите "голмайстори", както и не мога да не призная, че имахте стабилни момчета в агитката(макар и малко), някои от които познавах. В началото на 90-те и края на 80-те имахте и някакъв супер откачалник Индианеца май му беше прякора. Та мисълта ми е, че сега сте зле, но все пак ваша си работа ако ви е по-добре да се заблуждавате така да бъде.
Факт , е че вие имате як комплекс от нас щото всяка 2ра дума ви е срещу нас , както и новата ви песен :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Пет Окт 27, 2006 10:19 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Kijani написа:
Аз незнам това да си с 500 човека повче на мач от първенство от нас,с какво ви помпа толкова червено-черното самочувствие.Пък и е нормално извинявай да сте пвоече от нас,като това ви е най-добрия период от години насам,но 3000 на мач от Уефа и да ми говориш за някво многочислие не е много реално,не че ние сме цъфнали по това отношение,но както каза червено-синята мъгла ни погълна и нас и вас като маса.Не искам да навлизаме в спорове за посещаемостти,публики,агитки,щото всеки може да изкара статистики,всеки ще гледа от своята гледна точка и ще изпуснем утре мача в спорове.Тва е.

САМО СЛАВИЯ!

Вижте явно не сте ме разбрали. Въобще нямам намерение да се изказвам, че ние сме цъфнали и вързали като посещаемост. Тука през цялото време говорех само за агитка-феновете които наистина подкрепят отбора, а не смекарите и куфарите от Сектор А. За това казах, че при нас нещата от около 4-5 години лека полека се развиват. Има разлика между посещаемост и агитка, нали. Колкото за традициите не мисля че си прав. Имате не малко успехи през годините - както и ние. Да не говорим че нашият четвъртфинал е постигнат с отстраняване на далеч по-класни отбори от вашия полуфинал ама както и да е, дайте да не спорим и за това. А и ако си мислиш, че играчите ви (както и нашите) могат да усетят нещо от традициите на клубовете си в сериозна грешка. Традициите се предават от поколение на поколение, а не от страниците на някакви книги за историята на клуба-които така или иначе полуграмотните ритнитопковци не могат да прочетат. Няма ли ги феновете на стадиона идва реда на такива като Венци Стефанов, които си правят бизнес с отбора. Абе като цяло ситуацията в Българския футбол е от типа не казвай на никой. То "милионните" публики на говеда и чорбари ходат по 1000 на мач какво искаме от Локото и Славия, важно е обаче хората, които все още ходим на мачове да си подкрепяме отборите за да наосим традициите живи

Пет Окт 27, 2006 10:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 76 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща