Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Юли 07, 2025 9:46 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
 Достанич: Нямаме амбиции.... 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Стефан написа:

А и с най голямото ми уважение към теб bodzhov_zv- мисля че като модератор на повечето секции в този форум не е много хубамо да слагаш определения за среднячество, дори и да го мислиш !

Така, така... :D
Имам какво да отговоря на всичките ти реплики, на цялото ти изказване, но просто не виждам смисъл да си меля едно и също. Виж изказванията ми, ако не те мързи, де:D и ще разбереш какво е мнението ми по въпросите, които си засегнал.
Но тук набъркваш модераторството и няма как да замълча. :D Никога не съм си позволил да злоупотребя със статута си на модератор. Не съм изтрил и едно мнение, каквото и да е то. Изпадал съм в противоречие със всички във форума, но никога не съм си позволил да цензурирам някого, само защото е инакомислещ. Оттам нататък не смятам, че като съм модератор трябва да си трая и да не казвам това, което мисля. За какво иначе участвам в тоя форум?

Съб Ное 11, 2006 12:33 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не е въпроса дали триеш или не- има мнения , които са си за триене и такива които не са... това вече е твой възглед как да подържаш секциите . Както ти казах- просто когато си модератор на форум на привърженци на даден отбор не е уместно да сложиш такива етикети на тях. Следващия път - го кажи по друг начин а не с лепенето на етикети- би било по нормално.

Това е просто лично мнение ... а до останалата част от мнението ми- не беше насочено към теб, а като цяло моя възглед върху нещата- и няма значение дали треньор ни е Достанич , Андонов или някой друг- просто менкането на треньорите не води до нищо особено освен омагьосания кръг , в който сме от доста години .

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Ное 11, 2006 9:20 am
Профил ICQ YIM WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Стефан написа:
Не е въпроса дали триеш или не- има мнения , които са си за триене и такива които не са... това вече е твой възглед как да подържаш секциите . Както ти казах- просто когато си модератор на форум на привърженци на даден отбор не е уместно да сложиш такива етикети на тях. Следващия път - го кажи по друг начин а не с лепенето на етикети- би било по нормално.

За какви "етикети" говориш? Просто описвам една тенденция при малка част от привържениците.
Когато всеки потребител е свободен да каже това, което мисли, без да му бъде изтрито, тогава вече не от особена важност какво точно пишат модераторите - който е несъгласен им опонира и готово.

Съб Ное 11, 2006 3:37 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Казах ти - така виждам нещата- лично мое мнение- дали го приемаш или не- вече си е твоя възглед. Но пък няма да тръгна в безмислени спорове да си мелим едно и също.

ВИНАГИ С ВАС !

Нед Ное 12, 2006 8:35 am
Профил ICQ YIM WWW
Току що регистриран

Мнение 
ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК :shock: :shock: :shock: ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС :P :P :P

Пон Ное 27, 2006 9:59 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
to6ko_zab4eto написа:
ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК :shock: :shock: :shock: ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС :P :P :P

Разбрахме, че имаш нужда от внимание, но тук такова няма да получиш. Обърни се към съответните медицински специалисти, които биха могли да разрешат проблемите ти. Това е последното твое мнение, което ще мине без модераторска намеса.

Пон Ное 27, 2006 10:16 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 46 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5