Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Недоразумения:
1./на първо място поставям Андонов...за пореден път не знаеше какво прави - илизаме с един нападател?!?! Освен това Лазаревски прави безумия цял мач и на почивката забележете изважда Ники Петров, който се бори мъжки. а Лазаревски си остава?!?!?!
2./ Лазаревски....смятам, че всеки който беше на мача знае за какво иде реч....просто не ми се говори
3./ 5цата ...Джамбазов ли е къв е...много слаб мач...не знам просто...
Положителни думи заслужават поне за мен на първо място Асен Караславов. Добре, че беше той защото иначе негрите щеха да ни разбригат!!Тошко Колев се бори мъжки, Орлинов и Керчев се включиха много добре...дори Керчев ми изглеждаше като Роналдинъо на фона на Лазаревски....с Орлинов сме направили удар!!!Добре, че го взехме!!!
И накрая за Дубала - ако не се лъжа за него искаха Стефанов, Воденичаров и Рангелов...да ги взимат, мое и още 2-3 да им дадем...чудесна работа щеше да ни свърши...можем само да съжаляваме, че изпусхаме такъв играч...
|
Нед Мар 04, 2007 7:19 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Лазаревски да ходи да играе сумо - с тия килограми... Само на мен ли ми се стори дебел!?
Ники Петров бе доста неубедителен - тамън спечели някое единоборство и хайде грешен пас. Колко точни паса даде всъщност?
Орлинов беше страхотен, много добре се включи. Само да си овладее характера и да не допуска да се превърне в Ники Петров. Защото и на юношата на ""Левски"" първия му мач бе доста силен в Петрич.
Джамбазов игра слабичко, съгласен съм, Керчев на другия полюс - наистина беше бърз и имаше няколко вихрени нахлувания в наказателното поле, доволен съм.
|
Нед Мар 04, 2007 7:36 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
доволен съм че взехме 3-те точки ,но отбора не се представи много убедително играха 5-ма другте спаха.
Нед Мар 04, 2007 7:40 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Първото полувреме - трагедия, но второто все пак играха с желание. Далеч сме обаче от истината...
Над всички беше капитанът Асен Караславов.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Нед Мар 04, 2007 7:46 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Абе кво сте тръгнали да го хвалите като за световно Орлинов, няма спор, че се включи добре, ма чак пък супер трансфер! Ще го призная ако вкара на селяните от Ловеч за купата! Иначе за мача, трудна измъчена победа, Беласица не са слаб отбор, но определо Славия бе с поне класа над петричани!
Нед Мар 04, 2007 8:12 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Бе като за първи мач добре, все пак взехме 3-те точки.
То ще се види как стоят нещата срещу Черно море...
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Нед Мар 04, 2007 9:40 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
В началото на мача тия от бела ми объркаха представата за това кой е домакин и кой гост, напълно заслужено поведоха, после чиста дузпа за нас, но според мен червения картон беше една идея пресилен..., Лазаревски разсмиваше с отиграванията си публиката, джамбазов може с тия шутове да се пробва по селските свадби там може да има успех.., много добри Караславов, Тошко Колев и Орлинов се включи добре, малкото леке Ники тоя път беше една идея по добър..не трябваше да го сменя, не знам но и на мен ми се стори че Альошата не ги е наредил като хората, първото полувреме бяхме статисти, второти бела спряха да играят и можехме да ги бием и с повече, направиха ми впечатление двамата им бразилчета Дубала който вобще не е будала що се отнася до футбола и Маркиниоз, не ми е ясно как отбор като беласица който почти съм сигурен има по малък бюджет от нашия може да си позволи да има такива футболисти, а ние да се мъчиме с това недоразумение Лазаревски, не знам но на мен ми се стори все едно гледам Танко само че една идея по нисък и с друга прическа....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Мар 04, 2007 9:41 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
А и другото което е... при първия слаб мач на даден футболист той веднага става анти герой! Аре стегнете се малко - аз пък ще ви контрирам, че есента Лазаревски направи някои доста добри мачове! А и ако да речем той вкара победния гол срещу Черно море ще го боготворите! Това, че днес игра слабо и дори комично, не значи, че в него няма хляб! Всеки има лош ден! Разбирам всеки мач да е играл така, за да го оплювате, ама не е така! Тва е мойто мнение!
Нед Мар 04, 2007 9:46 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Първо много слабо полувреме...
Второто ги натикахме в тяхното наказателно, и малко размихме лошите представи от първото. Гола им беше прекалено неочакван, но добре че поне бързо влезнахме в ритъм след това и изравнихме. Втория ни гол беше съвсем логичен, след 20 минути непрестанни атаки, нормално беше да отбележим. Публиката иначе беше на ниво според мене. Агитката - на ниво, всичко беше що-годе ОК. Честита победа! Сега гледаме към Варна...
Нед Мар 04, 2007 10:38 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
незнам дали есента е играл добре но така като го гледам каква каца е станал съм малко скептично настроен към него  тои един спринт не можа да направи днес  а за малкото говедо продължавам да се убеждавам че е пълен селтак и нескопосник  да си играе при юноши каде си мери пишката с футболистите от А група
честита победа все пак то излезна по моите думи че все едно сме паднали  наздраве
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Мар 05, 2007 1:22 am |
|
 |
|