Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 3:29 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Славия - Беласица 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Недоразумения:
1./на първо място поставям Андонов...за пореден път не знаеше какво прави - илизаме с един нападател?!?! Освен това Лазаревски прави безумия цял мач и на почивката забележете изважда Ники Петров, който се бори мъжки. а Лазаревски си остава?!?!?!
2./ Лазаревски....смятам, че всеки който беше на мача знае за какво иде реч....просто не ми се говори
3./ 5цата ...Джамбазов ли е къв е...много слаб мач...не знам просто...

Положителни думи заслужават поне за мен на първо място Асен Караславов. Добре, че беше той защото иначе негрите щеха да ни разбригат!!Тошко Колев се бори мъжки, Орлинов и Керчев се включиха много добре...дори Керчев ми изглеждаше като Роналдинъо на фона на Лазаревски....с Орлинов сме направили удар!!!Добре, че го взехме!!!

И накрая за Дубала - ако не се лъжа за него искаха Стефанов, Воденичаров и Рангелов...да ги взимат, мое и още 2-3 да им дадем...чудесна работа щеше да ни свърши...можем само да съжаляваме, че изпусхаме такъв играч...

Нед Мар 04, 2007 7:19 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Лазаревски да ходи да играе сумо - с тия килограми... Само на мен ли ми се стори дебел!?

Ники Петров бе доста неубедителен - тамън спечели някое единоборство и хайде грешен пас. Колко точни паса даде всъщност?

Орлинов беше страхотен, много добре се включи. Само да си овладее характера и да не допуска да се превърне в Ники Петров. Защото и на юношата на ""Левски"" първия му мач бе доста силен в Петрич.

Джамбазов игра слабичко, съгласен съм, Керчев на другия полюс - наистина беше бърз и имаше няколко вихрени нахлувания в наказателното поле, доволен съм.

Нед Мар 04, 2007 7:36 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
доволен съм че взехме 3-те точки ,но отбора не се представи много убедително играха 5-ма другте спаха.

Нед Мар 04, 2007 7:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Първото полувреме - трагедия, но второто все пак играха с желание. Далеч сме обаче от истината...

Над всички беше капитанът Асен Караславов.

Нед Мар 04, 2007 7:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе кво сте тръгнали да го хвалите като за световно Орлинов, няма спор, че се включи добре, ма чак пък супер трансфер! Ще го призная ако вкара на селяните от Ловеч за купата! Иначе за мача, трудна измъчена победа, Беласица не са слаб отбор, но определо Славия бе с поне класа над петричани!

Нед Мар 04, 2007 8:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бе като за първи мач добре, все пак взехме 3-те точки.
То ще се види как стоят нещата срещу Черно море...

Нед Мар 04, 2007 9:40 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В началото на мача тия от бела ми объркаха представата за това кой е домакин и кой гост, напълно заслужено поведоха, после чиста дузпа за нас, но според мен червения картон беше една идея пресилен..., Лазаревски разсмиваше с отиграванията си публиката, джамбазов може с тия шутове да се пробва по селските свадби там може да има успех.., много добри Караславов, Тошко Колев и Орлинов се включи добре, малкото леке Ники тоя път беше една идея по добър..не трябваше да го сменя, не знам но и на мен ми се стори че Альошата не ги е наредил като хората, първото полувреме бяхме статисти, второти бела спряха да играят и можехме да ги бием и с повече, направиха ми впечатление двамата им бразилчета Дубала който вобще не е будала що се отнася до футбола и Маркиниоз, не ми е ясно как отбор като беласица който почти съм сигурен има по малък бюджет от нашия може да си позволи да има такива футболисти, а ние да се мъчиме с това недоразумение Лазаревски, не знам но на мен ми се стори все едно гледам Танко само че една идея по нисък и с друга прическа....

Изображение
www.zone1913.com

Нед Мар 04, 2007 9:41 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
А и другото което е... при първия слаб мач на даден футболист той веднага става анти герой! Аре стегнете се малко - аз пък ще ви контрирам, че есента Лазаревски направи някои доста добри мачове! А и ако да речем той вкара победния гол срещу Черно море ще го боготворите! Това, че днес игра слабо и дори комично, не значи, че в него няма хляб! Всеки има лош ден! Разбирам всеки мач да е играл така, за да го оплювате, ама не е така! Тва е мойто мнение!

Нед Мар 04, 2007 9:46 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Първо много слабо полувреме...
Второто ги натикахме в тяхното наказателно, и малко размихме лошите представи от първото. Гола им беше прекалено неочакван, но добре че поне бързо влезнахме в ритъм след това и изравнихме. Втория ни гол беше съвсем логичен, след 20 минути непрестанни атаки, нормално беше да отбележим. Публиката иначе беше на ниво според мене. Агитката - на ниво, всичко беше що-годе ОК. Честита победа! Сега гледаме към Варна...

Нед Мар 04, 2007 10:38 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
незнам дали есента е играл добре но така като го гледам каква каца е станал съм малко скептично настроен към него :? тои един спринт не можа да направи днес :? а за малкото говедо продължавам да се убеждавам че е пълен селтак и нескопосник :? да си играе при юноши каде си мери пишката с футболистите от А група :wink:
честита победа все пак то излезна по моите думи че все едно сме паднали :wink: наздраве

Пон Мар 05, 2007 1:22 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща