Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
"Рилски спортист" - "Славия"
"Рилски спортист" - "Славия"
Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
mittag написа: К.Николов е на възраст(демек няма да е много деен за цял мач), Орлинов вярвай ми пак няма да се появи в игра, а Ради още не е във форма. Така че не знам на какво разчиташ  Ако Саша скоро не си върне формата от есента ще е лошо според мен..
Мисля, че няма да пусне Орлинов, защото той все пак е техен играч и Альошата се опасява, че няма да се натяга!
Нед Апр 08, 2007 7:51 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Стигнахме до там да се радваме на победа с 1:0 в Самоков. Но все пак поне на тези селяндури не им продадохме и двата мача тази година и ако с тази победа сме ги засилили към Б група, чудесно!
|
Пон Апр 09, 2007 6:46 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пон Апр 09, 2007 7:46 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
изненадан съм от победата. и андонов сподели същото пред медиите на пресконференцията.
бомбен шут в първата част на мача, гол и през останалото време я излезнахме 3 пъти от нашата половина, я не.
|
Пон Апр 09, 2007 11:43 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
От коментарите разбирам че пак сме били като опълченците на шипка ,а на всичкото отгоре в седем дни спорт Альошата казва че бил изненадан от нашата победа.Егати ТУПАНА тоя няма място в СЛАВИЯ 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Сря Апр 11, 2007 1:02 pm |
|
 |
|