Четвъртфинал за КБ: "Литекс" - "Славия"
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
момчета,дайте да изчакаме репортаж от мача,да чуем пресъстващите на мача тяхното мнение,защото едно момче,което беше в Ловеч ми каза,че сме играли по-добре от първия мач с Латекса и сме имали положения,но не сме ги реализирали...
колкото толкова,жалко,че не се бяхме класирали,но все пак не е зле,идва ред на чорбата,трябва там да ги ударим!!!!!!!!
САМО СЛАВИЯ
|
Сря Апр 11, 2007 6:51 pm |
|
 |
Jim^Morrison
Пристрастен
|
Да наистина си прав за жребия. При наше домакинство можеше да е и по-различно. Но догодина пак в Купата и дано жребия да е по-благосклонен за нас тогава ...
_________________ Down from the glen came the marching men
With their shields and their swords
To fight the fight they believed to be right
|
Сря Апр 11, 2007 6:52 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
абе момчетата се бориха.... не знам яд ме е, но това е положението, Литекс вобще не са толкова добър отбор, ако не бяха пропуските първото полувреме щеше по друг начин да се развие самият мач!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Апр 11, 2007 8:00 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ами мога да кажа, че наще момчета се представиха страхотно! Разбира се Ловеч не са слаб слаб отбор и се възползваха по перфектен начин от предоставените ив ситуации - демек, при втория гол нямаше никакъв фаул според мен, а и 100% дузпа срещу Мечето, но аз не съм гледал повторения, евала на Карата и Илийката, че дойдоха и ни поздравиха след мача!!! 
Сря Апр 11, 2007 9:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Предпочитам такава загуба отколкото победи с 8 дефанзивни играчи /като тази във Варна/.Ради Рангелов Орлинов и Митко Воденичаров май е време да почнат да ги налагат като титуляри.
|
Сря Апр 11, 2007 9:26 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Определено играхме по-добре от миналата сряда... през първото полувреме. През второто беше познатата картинка, минаванията на центъра от нашите се брояха на пръсти. Треньорът е напълно неспособен, получава гол в 55а минута, а чак след 75а пуска втори атакуващ играч (Орлинов) и при това го пусна като ляво крило, докато досега във всички мачове Орлето игра в дясната част на атаката. Илия Илиев и Тодор Колев не са достатъчни за повече от петото място, трябват ни поне още 2-3 играчи на това ниво. Мумията е ужасно слаб.
Добри думи за агитката, момчетата и момичетата не спряха 90 минути да подкрепят любимия отбор.
_________________ 1913
|
Сря Апр 11, 2007 9:43 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
И аз съм доволен от играта! По нищо не отстъпвахме на Ловеч ,че даже на моменти си ги превазхождахме!
Дано Емо е добре!
Стойков ВЪН от Славия!
Евала Илийка!
Поздрави на всички които бяха на мачо и викаха 90минути! Страхотна агитка !

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Чет Апр 12, 2007 10:11 am |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Наистина дано Емо е добре че в събота ще му напълнят кошарата на тая муха Армандо.А колкото до Альошата няколко кратно съм писал-ВЪН ОТ СЛАВИЯ 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Чет Апр 12, 2007 5:20 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Лекар помага на съперник
Лекарят на Литекс Ивайло Димов оказа помощ на Радослав Рангелов от Славия. В 65-ата мин футболистът получи травма, но д-р Ангелов не бе на скамейката на белите. По това време той бе в съблекалнята с друг контузен играч на гостите - вратаря Емил Петров. Ивайло Димов не се поколеба и влезе на терена да помогне на пострадалия Рангелов.
Нека да обълнем внимание и на това, достойна постъпка! Похвално!!!
Чет Апр 12, 2007 6:40 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Браво на Ивайло Димов.
_________________ 1913
|
Чет Апр 12, 2007 8:01 pm |
|