Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юли 02, 2025 4:06 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Локомотив София - Славия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Count Vampirium написа:
Death_Squad написа:
Иначе 13:30 пред стадиона е срещата и от там тръгваме за буфер парк 8)

Може да подгреем от по-раничко с малко бекс-ове 8)
Именно :D

The Rise of the poisoned Youth

Сря Май 02, 2007 11:03 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Христо Ристосков свири мача Локомотив (Сф) - Славия

02 май 2007 | 12:40 | Агенция "Фокус"

София. Христо Ристосков ще ръководи столичното дерби от 25-ия кръг на А група между отборите на Локомотив (София) и Славия. Това стана ясно днес след тегления жребий в централата на БФС, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

BOYS SOFIA ULTRAS

Сря Май 02, 2007 12:27 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Нямам му доверие, срещу Беласица изгони незаслужено Саша, а после ни поряза в мача срещу "Спартак" във Варна с измислена дузпа.

Сря Май 02, 2007 3:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Окончателно ще откажем Локо (Сф)

Халфът на Славия Илия Илиев е един от най-постоянните футболисти в тима. Известният с прецизните си изпълнения от фаул играч е оптимист преди дербито с Локо (Сф).
- Надявам се да се получи добър мач - каза Илиев. - Трябва да покажем, че Локомотив не са нищо повече от нас. Те са отбор от нашата черга. Мисля, че ще успеем да измъкнем нещо в Надежда, защото по нищо не ни превъзхождат. Така окончателно ще ги откажем от шампионските им мераци - добави халфът на белите.
Той е сигурен, че отборът му може да завърши на пето място в класирането.
- Петото място би прилягало на Славия. Сигурен съм, че ще успеем да се преборим с Черно море - категоричен е Илиев.

The Rise of the poisoned Youth

Чет Май 03, 2007 1:04 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
"Чорбата" ги започна, ние ще ги довършим.

Чет Май 03, 2007 2:54 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Божо написа:
EAST SIDE OF SF написа:
В атака предимно играем с Генков и Антунович(преди да се контузи Джилас също игра няколко мача), като халфове играят Караджинов- опорен, Ицо Коилов, Марчо Дафчев и по фланговете се включват Димо Атанасов и Малин Орачев. Това поне за мен е оптималната халфова линия. Що се касае за "изток-запад" мога да те уверя, че въпреки че Локомотив по традиция е от севрната част на София в обратната противоположност живеят доста здрави фенове на отбора, които са неизменно на всеки мач. Живея в източната част на София и затова може би дори малко случайно си избрах тоя ник

Мен ме интересуваше дясната ви зона, защото там сме много зле, играем с един човек по-малко, макар че "треньорът" ни се опитва да закара и втори, който е типичен за дясната зона и естествено няма никаква полза от тази глупост.
За ника ти разбрах, лично за теб се отнася, няма лошо че имате фенове, също като нас, лошото е, че повечето от тези хора не са на стадиона.

В дясно по фланга играе Орачев, който въпреки годините си се справя повече от добре. Умее да центрира към Генков и Цоко, а оттам обикновено следват интересни моменти пред вратата на противника. Много опасен е и Димо Атанасов, който определено прави отличен сезон! Незнам кой ви играе отляво ама ще има проблеми!

Прави ми впечатление, че загубата ни от Чорбата ви е надъхала доволно :lol: Няма лошо де, само да не паднете от високо в неделя :!:
че недалечната футболна история помни едни "отлични" резултати между двата отбора :mrgreen:

Чет Май 03, 2007 4:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бъркаш, нас отдавна във футбола нищо не може да ни надъха, нямаме необходимите собственици за такова нещо.

"Отличните" резултати на Славия са се случвали винаги в мое отсъствие, а на предстоящия мач ще присъствам, така че не мислете за победа с повече от 2-3 гола :lol: :lol: :lol:

Чет Май 03, 2007 6:53 pm
Профил
Напреднал

Мнение 
Божо написа:
Бъркаш, нас отдавна във футбола нищо не може да ни надъха, нямаме необходимите собственици за такова нещо.

"Отличните" резултати на Славия са се случвали винаги в мое отсъствие, а на предстоящия мач ще присъствам, така че не мислете за победа с повече от 2-3 гола :lol: :lol: :lol:

Е хубаво де чак отличен няма да ви пишем този път на мен ми стига и добър :lol:

Пет Май 04, 2007 4:24 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
EAST SIDE OF SF написа:
Божо написа:

Е хубаво де чак отличен няма да ви пишем този път на мен ми стига и добър :lol:

Аз доколкото помня на вас ви зашихме един "добър" 2 години след вашия отличен 8)

Пет Май 04, 2007 6:58 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Доскоро си водех статистика, и до колкото си спомням в последните години (от нея) двата отбора са си поделяли или по една победа, или и в двата мача от сезона са завършвали наравно (Есен'06 Славия - Локомотив (Сф) 1:1 ), такаче споредмен трябва да се продължи традицията ( с едно 2 : 2 примерно). Но и една забележка, никога през това време локото не е завършвало преди нас в класирането, и никои от двата отбора не е бил толкова напред в класирането. Друго което ми е направило впечатление, че двете столични дербита доста често се падат в един кръг или в два поредни кръга. И тази година има две дербита в два поредни кръга, самоче между три отбора.

Ако на някои му се намира статистика за последните няколко сезона на срещите между Славия и локото можели да я сподели?

Който Славия мрази
под нас да лази

Пет Май 04, 2007 7:22 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща