Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
makaveli написа: бате ставаш като буферите!!! Стига с тия врагове и тем подобни щуротии. За тях ние сме най-смъртните врагове и ужасни същества, бродещи по земята. Толкова ли е трудно да си воден от любовта ти към един отбор, а не от омразата към друг. Стига с тоя "Левски"!!!
 виж пич естествено любовта към отбора е водеща....но за мен лично говедата са най големия дразнител, а Тошко Колев колкото и мачове да ни вади не мога да си кривя душата и да не призная че е чистокръвно рогато!!Дербито на българския футбол години наред е било Лефски-Славия....за мен то си оства вечното дерби въпреки очевидните разлики от доста години наред!Това е все едно шалке-дортмунд...нищо че борусия се бори да не изпадне а шалке за титлата, ливърпул и манчо през годините по същия начин, а примера с буферите е неуместен защото дори и те не знаят защо ни мразят толкова..., дразня се че през послдените години играем ролята на малък геренски брат и даваме мачовете без бой, случката за финала за купата е още прясна и куп други моменти...вобще тоя отбор е много анти и винаги ни е закопавал!! И не бъркай врагове и съперници!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Май 22, 2007 7:59 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
jordas написа: абе пичове - администратори, модератори вие слависти ли сте или подкрепяте говеждия отбор...защото тошко колев е 100% говедо нищо че ще стане голмайстор и ще задуе после я към русия я към турция...това с какво допринася за Славия...допринася за ВенциСлавия. Още помня как тука ми правихте забележки че съм обиждал говедата и прочие. Искам да се изясни един път за винаги...за мене най големия враг на Славия това е Лефски, вярвам че и за всеки славист трябва да е така...колко пъти напускат терена тия селянчета когато играят с нас, сега ни управлява един от тях...голмайстора ни е говедо и вие правите заключения че това видите ли е успех за Славия. Добре питам аз с какво това че Т.Колев ще стане голмайстор допринася за Славия, за европа ли се класирахме след негови голове или е вкарал хетрик на Лефски или на Цска.....??
А с какво ще допринесе за Славия това, че примерно Колев ще остане втори? Дай един разумен аргумент за тази твоя теза. Да не си фен на буферите или личен приятел на Генков? Щото като такъв звучиш.
|
Вто Май 22, 2007 9:31 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
bodzhov_zv написа: jordas написа: абе пичове - администратори, модератори вие слависти ли сте или подкрепяте говеждия отбор...защото тошко колев е 100% говедо нищо че ще стане голмайстор и ще задуе после я към русия я към турция...това с какво допринася за Славия...допринася за ВенциСлавия. Още помня как тука ми правихте забележки че съм обиждал говедата и прочие. Искам да се изясни един път за винаги...за мене най големия враг на Славия това е Лефски, вярвам че и за всеки славист трябва да е така...колко пъти напускат терена тия селянчета когато играят с нас, сега ни управлява един от тях...голмайстора ни е говедо и вие правите заключения че това видите ли е успех за Славия. Добре питам аз с какво това че Т.Колев ще стане голмайстор допринася за Славия, за европа ли се класирахме след негови голове или е вкарал хетрик на Лефски или на Цска.....??
А с какво ще допринесе за Славия това, че примерно Колев ще остане втори? Дай един разумен аргумент за тази твоя теза. Да не си фен на буферите или личен приятел на Генков? Щото като такъв звучиш.
надявам се че си бил пиян или дрогиран докато си го писал това мнение в противен случаи жалко за тебе.....Тошко взима голмайсторския приз и какво следва, трансфер в Турция, Гърция или Русия - това какво носи на клуба, нямаме вариант поне за момента за нападател или Орлинов може би, който открито заявява само Лефски..., пари за дебелия и отново 5-8 място, какво ще спечели Славия и за какво аз трябва да съм щастлив че Тошко става голмайстор пак те питам, в европа ли отиваме или е вкарал гол в финала за купата...в никакъв случай не искам Генков да става, но не това е тук въпросът....извинявай но с такова мислене като твойто си заслужаваме напълно ситуацията в която е клубът, наколенки на говедата никога
пс. на първото ми гостуване баща ми ме е завел на 4 в търново с Етър, сигурно не си бил роден, знамето направено за шаламанов е у мене...как ли е попаднало??....в шампионския ни сезон бях един от малкото останали до край в мачовете с говедата, ако си бил знаеш какво беше и как сме се прибирали след това!!Доколкото разбрах баща ти е лефскар.....сам си го казвал, при мене нещата вървят от поколение на поколение!!Дано егн-то ти служи за оправдание!
www.zone1913.com
|
Вто Май 22, 2007 11:14 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
jordas написа: bodzhov_zv написа: jordas написа: абе пичове - администратори, модератори вие слависти ли сте или подкрепяте говеждия отбор...защото тошко колев е 100% говедо нищо че ще стане голмайстор и ще задуе после я към русия я към турция...това с какво допринася за Славия...допринася за ВенциСлавия. Още помня как тука ми правихте забележки че съм обиждал говедата и прочие. Искам да се изясни един път за винаги...за мене най големия враг на Славия това е Лефски, вярвам че и за всеки славист трябва да е така...колко пъти напускат терена тия селянчета когато играят с нас, сега ни управлява един от тях...голмайстора ни е говедо и вие правите заключения че това видите ли е успех за Славия. Добре питам аз с какво това че Т.Колев ще стане голмайстор допринася за Славия, за европа ли се класирахме след негови голове или е вкарал хетрик на Лефски или на Цска.....?? А с какво ще допринесе за Славия това, че примерно Колев ще остане втори? Дай един разумен аргумент за тази твоя теза. Да не си фен на буферите или личен приятел на Генков? Щото като такъв звучиш. надявам се че си бил пиян или дрогиран докато си го писал това мнение в противен случаи жалко за тебе.....Тошко взима голмайсторския приз и какво следва, трансфер в Турция, Гърция или Русия - това какво носи на клуба, нямаме вариант поне за момента за нападател или Орлинов може би, който открито заявява само Лефски..., пари за дебелия и отново 5-8 място, какво ще спечели Славия и за какво аз трябва да съм щастлив че Тошко става голмайстор пак те питам, в европа ли отиваме или е вкарал гол в финала за купата...в никакъв случай не искам Генков да става, но не това е тук въпросът....извинявай но с такова мислене като твойто си заслужаваме напълно ситуацията в която е клубът, наколенки на говедата никога пс. на първото ми гостуване баща ми ме е завел на 4 в търново с Етър, сигурно не си бил роден, знамето направено за шаламанов е у мене...как ли е попаднало??....в шампионския ни сезон бях един от малкото останали до край в мачовете с говедата, ако си бил знаеш какво беше и как сме се прибирали след това!!Доколкото разбрах баща ти е лефскар.....сам си го казвал, при мене нещата вървят от поколение на поколение!!Дано егн-то ти служи за оправдание!
Не знам кой е пиян или дрогиран, но позицията ти е шизофренна отвсякъде. Хем Тошко е "говедо", хем да остане, хем да е голмайстор, хем да не е. Дори и да не стане голмайстор, Колев пак може да замине. Обратното също е възможно - да стане топстрелец и да остане. Сигурно Рангелов беше голмайстор като тръгна към Страсбург!?Или Праматаров замина навремето!? Всичко е въпрос на договорености и интерес на други клубове. Венци няма да го шитне в отбор, който не развърже сериозно кесията.
Що се отнася до нашата школа, то затова говорят успехите на футболистите, излезли от нея след Рангелов. Имаме двама наши, които играят редовно в "А" група - Гюлеметов за Рилецо и Зарчов в Ч-ц. Останалите, на които се надявахме, са резерви в Б група, хем в отбора на Джамбазки.
По повод на това кой кога е роден, аз съм сигурен, че си поне 2 пъти по - малък от мен. Имам колекция от билети + дневник с впечатления от повече от 250 мача, повечето от тях в средата и края на 80-те. После изгубих интерес да описвам на хартия впечатленията си от мачове. Но не това е важното. Това нищо не определя. Въпросът е в това, че за пръв път от 10 години наш футболист може да вземе награда, която влиза във визитката на клуба, и пак се намират хорица, които да го обругават и обиждат.
Нито школата ще стане по - добра, ако Колев не стане голмайстор, нито Венци ще се махне, нито пък ти ще станеш по - голям от мен на години.
Така че цялото ти словоблудстване и черногледство е напълно неуместно.
|
Вто Май 22, 2007 11:33 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
Тезата ми е следната - Нямам нищо против Тошко да стане голмайстор, дори напротив, ПРОСТО МЕН ТОВА НЕ МЕ РАДВА  Нито е наше момче, нито някога ще възприеме идеята Славия както я възприемам аз или ти....а щом сме го докарали да се радваме на голмайсторския приз и това да бъде успеха на клуба много жалко, много скромни почнахме да ставаме в радостите си и успехите!Каза за Праматаров сигурно помниш как вкара 6 гола на Дунав и стана голмайстор....нещо подобно става и сега, или да се върнем още по назаде когато цяла европа се смееше на приза за най много голове печелен от Петър Жеков....., тоя голмайсторски приз с какво допринася за клуба....нито е купа, нито титла!Печели единствено дебелия защото по лесно ще го продаде, "голмайстор на А група"......, и пак ти казвам мен такова нещо не може да ме зарадва, виж на финала за купата по волейбол с раднички се радвах много!!Защото има 14 годишни дечица които играят в този отбор, славистки които победиха и показаха тоя шампионски дух който искаме да виждаме и у футболистите.....
www.zone1913.com
|
Сря Май 23, 2007 12:06 am |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Боджов, мога ли да ти задам обратния въпрос - с какво това, че Колев ще стане голмайстор, ще помогне на клуба? Това е индивидуална награда, а не клубна. Логиката е явно, че трябва да се гордеем с това, че сме го направили голмайстор. Само че като го направим голмайстор с цената на загуби по села като Самоков и Сандански, какво по-точно печели Славия от цялата работа? Аз искам Славия да печели точки и мачове, дори и само за престиж, а не да се излагаме по села и паланки само и само Колев да стане голмайстор. Той не е виновен човека, че вкарва, проблема е в Дебелия, който явно е решил да го продава.
С което стигаме до отговора на твоя въпрос, а именно защо е лошо Колев да стане голмайстор и това да е единствената цел пред отбора. Лошо е, защото Славия се е превърнала в клуб, обслужващ интересите на няколко играчи и треньори - кога на някой, за да направи трансфер в чужбина, кога на друг, който има нужда да си възроди кариерата, кога на трети, който изритан от Сърбия не може да си намери отбор и му трябва да поработи някъде, докато изскочи следващото предложение от Белград. Вместо играчите и треньорите да се гордеят, че защитават цветовете на най-стария клуб в България, клубните интереси са подчинени на индивидуалните. В резултат от цялата работа и далаверите на Дебелия, футболистите и треньорите идват с тук с мисълта да си оправят резюмето и да ползват клуба като трамплин към Герена или чужбина, а не мислят за трофеи, които да спечелят със Славия.
Писал си нещо за визитки, но тъжната истина е, че голмайсторския приз ще отиде на визитката на Тодор Колев, а не на тази на Славия - на нашата визитка само ще остане ПФК Славия, сезон 2006-07, пето място и 1/4финал за купата на България, 5 загуби в софийските дербита и един равен.
|
Сря Май 23, 2007 12:25 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Боже, чета и не вярвам!
Колев бил говедо...
Вие нормални ли сте?!
Ми дайте да не правим трансфери - така никога няма да имаме "говедо" или "чорбар" в отбора! Това е някаква параноя, отношението ви към играчите... Тодор Колев, който няма изявления тип "Орлинов", който досега съвсем спокойно, без никакви скандали около името си, безспирно бележи голове и пак има недоволни.
Роналдиньо да не е продукт на школата на Барса?
Дрогба вечно ли е играл в Челси?
Георги Василев като стана шампион на България с три различни тима - какво от това?
Наско Сираков може да е говедо, но без него трудно щяхме да станем шампиони 1996.
Букарев игра и за ЦСКА, и за ""Левски"", като в "сините" се превърна в любимец на агитката.
Въобще ми става смешно като чуя, че Колев бил "говедо". Вместо да се радвате на добрия трансфер, може би най-добрия ни за последните 6-7 години, вие го псувате... Не стига това, ми сега защо да вземе голмайсторския приз - нямало било смисъл.
Това е частичен успех за клуба, това ще е част от визитката на клуба.
|
Сря Май 23, 2007 1:36 am |
|
 |
seth
Администратор
|
Това е малка част от визитката на "Андерлехт".
FeverNew, спокойно! Тодор Колев е на път да спечели приза за Любимец на публиката. Това иде да рече, че публиката на Славия отново се оказа точна в преценката си и горните мнения на двама - трима души не са меродавни за настроенията на всички слависти.
На мястото на тези двама - трима бих се тревожил повече за това, че имаме само супер вратар и супер таран, а между тях е предимно пълнеж.
За спазаряванията на мачове... Правили сме го винаги, като целта винаги са били няколко пачки с едри банкноти. В случая с "Вихрен"ще изкажа една хипотеза -мачът щеше да бъде продаден независимо от това кой за какво се бори. Фактът, че Колев отбелязва два гола въобще не означава, че пазарлъците са били заради него.
|
Сря Май 23, 2007 1:47 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
29 кръг: Славия - "Марек" 1:0
Голмайстор: Тодор Колев (74)
28 кръг: Вихрен - Славия 3:2
Голмайстори: 0:1 - Колев (28), 1:1 - Конти(37), 2:1 - Марсел (50), 3:1 - Величков (88), 3:2 - Колев (90)
27 кръг: Славия - Черноморец-Бургас 8:0
2:0 - Колев (17,34), 3:0 - Стефанов (36), 5:0 - Колев (50,80), 6:0 - Воденичаров (85), 7:0 - Колев (89), 8:0 - Воденичаров (90)
26 кръг: Локо (Сф) - Славия 2:1
1:0 - Орачев (15), 1:1 - Колев (65), 2:1 - Генков (87)
25 кръг: Славия - Берое 2:1
0:1 - Киси (24), 1:1 - Орлинов (53), 2:1 - Колев (65 - дузпа)
24 кръг: "Ботев"(Пд)- Славия 1:1
Голмайстори: 1:0 - Аврамов (45), 1:1 - Петков (66 - дузпа)
(Koлев е наказан)
23 кръг: Славия - "Левски" 0:3
(Колев е наказан)
19 кръг: “Славия” – “"Спартак"” (Варна) 1:1
Голмайстори: 0:1 Стоев (44), 1:1 Колев (51).
18 кръг: “Славия” – “Локомотив” (Пловдив) 1:0
Голмайстор: 1:0 Тодор Колев (73).
16 кръг: СЛАВИЯ – БЕЛАСИЦА 2:1
Голмайстори: 0:1 – Маркиньос (10), 2:1 – Т. Колев (10-а –дузпа, 75)
Купа на България
1/8 – финал – 30 ноември 2006 г.,
“Славия” – “"Ботев"” 3:1
Голмайстори: 1:0 Симонович (24), 1:1 Въргов (36), 2:1 Колев (53), 3:1 Илиев (73).
15 кръг: “Славия” – “Родопа” 4:1
Голмайстори: 0:1 Петков (40), 1:1 Илиев (57), 2:1 Керчев (67), 3:1 Колев (73), 4:1 Стойков (87).
13 кръг: “Славия” – “Вихрен” 3:1
Голмайстори: 1:0 Колев (17 – дузпа), 1:1 Сержиньо (49), 2:1 Симонович (58), 3:1 Стойков (81).
12 кръг: “Черноморец Бургас” (София) – “Славия” 0:4
Голмайстори: 1:0 Тодор Колев (21 – дузпа), 2:0 Радослав Рангелов (41), 3:0 Илия Илиев (52), 4:0 Тодор Колев (85).
Три отменени гола на Тошко.
11 кръг: “Славия” – “Локомотив” София 1:1
Голмайстори: 1:0 Тодор Колев (50), 1:1 Саша Антунович (76).
10 кръг: “Берое” – “Славия” 1:2
Голмайстори: 1:0 Симов (41), 1:1 Колев (44 – дузпа), 1:2 Колев (50).
9 кръг: “Славия” – “"Ботев"” Пловдив 2:0
Голмайстори: Саша Симонович (15), Тодор Колев (57).
7 кръг: ЦСКА – “Славия” 6:1
Голмайстори: 1:0 Димитров (12 - дузпа), 2:0 Котев (19), 3:0 Петре (33), 3:1 Колев (36), 4:1 Гийом (66), 5:1 Ив. Петров (82 - дузпа), 6:1 Петре (85).
1 кръг: "Беласица" - "Славия" 1:3
Голмайстори: 3' Тодор Колев, 4' Едуардо Дос Сантос, 32' Николай Петров, 74' Асен Караславов.
Купа на България "Хебър" - "Славия" 1:3
Голмайстори: 21' Красимир Петров, 45' Тодор Колев, 65' Саша Симонович, 81' Тодор Колев.
|
Сря Май 23, 2007 2:12 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
КОЛЕВ БИЛ ГОВЕДО И КВО МИ ДРЕМЕ НА МЕНЕ ? ВКАРВА ВСЕКИ МАЧ ГОЛ , ПО ТАЯ ЛОГИКА ЦЕЛИЯ ОТБОР НИ Е ОТ ПРАСЕТА , ГОВЕДА И БУФЕРИ ! ГОЛЕМИ ПРОФЕСОРИ СТЕ ВСИЧКИ , ЕДНО Е ВЪВ ФОРУМА , ДРУГО Е НА СТАДИОНА !

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Май 23, 2007 10:02 am |
|
 |
|