Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Айдееее белитеееееее...дайте ни Лефски да ги съсипем тия гадни, мръсни, шибани подуенски гниди  .....гледах по новините дузпата на фк. Виетнам Илиянци срещу Марчо клюна.....е нема такава дузпа....тия два отбора Илиянци(Китайци) и Фк Лефски(Подхуене) са най-подпираните гадове в родния футбол в последните години...който и от тях да ни се падне искам да ги размажаем и ще ги размажем...просто в момента можем да победим всяко едно от родните отборчета!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Сря Окт 31, 2007 8:08 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
jordas написа: Айдееее белитеееееее...дайте ни Лефски да ги съсипем тия гадни, мръсни, шибани подуенски гниди  .....гледах по новините дузпата на фк. Виетнам Илиянци срещу Марчо клюна.....е нема такава дузпа....тия два отбора Илиянци(Китайци) и Фк Лефски(Подхуене) са най-подпираните гадове в родния футбол в последните години...който и от тях да ни се падне искам да ги размажаем и ще ги размажем...просто в момента можем да победим всяко едно от родните отборчета!
Нека си останем земни както винаги , за да не стане някоя изГЪЗица в неделя !!! 
Сря Окт 31, 2007 8:12 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
saract написа: Не знам как някой може да се представи че говедата ще отпаднат от турнира точно от Локо Мездра.В Мездра са напълно наясно че ако си позворят да изхвърлят "Левски" от турнира ще видят А група през крив макарон.Второто продължение щеше да има дузпа за "Левски" със сигурност.Ако ли не - пожарен вариант нередовен играч в Мездра и служебна победа.Наско,Боби и Ко не са балъци да отпаднат в Мездра.
От коментарите имало дузпа за мездра играчите се нахвърлили в/ съдията бла бла уж били навити.Склонен съм да го вярвам защото спонсора им Надин с в добри отношения с чорбаланите
|
Сря Окт 31, 2007 8:16 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
saract написа: На мене лично ми се иска да се паднем със "Спортист" Своге.Как само звучи - отборът на Славия гостува на стадион "Чавдар Цветков" - класика в жанра.
В следващия кръг май няма значение кой от коя група е та може и те да ни гостуват
|
Сря Окт 31, 2007 8:18 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Предпочитам черно море или "Ботев" на наш терен 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Окт 31, 2007 8:28 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
искам гадните подуенски боклуци да ги отнесем защото как ни псуват...
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Окт 31, 2007 8:36 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
честно казано нямам никакви претенции кой отбори искам да ни е следващия съперник  много се радвам че продължаваме не като някои други "грандове"  а между другото много се издразних къде ли не чаках за репортаж от нашия мач но не няма да дадат се говедата чорбата и доко др не .. 
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Сря Окт 31, 2007 10:36 pm |
|
 |
kikinho17
Пристрастен
|
Честита победа!Мен ми се ще да играеме с Доко сф следващия кръг.Тия последните мачове или бият със съдията или с гол в 95тата!Трябва да им се намери майстора.Ако дойдат на наш терен мисля че ще ги ударим яко-поне 3!Най-важното да е продалжаваме в същия дух!Успех!
_________________ SLAVIA-BULGARIA!!!
|
Сря Окт 31, 2007 10:59 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
White Avalanche написа: честно казано нямам никакви претенции кой отбори искам да ни е следващия съперник  много се радвам че продължаваме не като някои други "грандове"  а между другото много се издразних къде ли не чаках за репортаж от нашия мач но не няма да дадат се говедата чорбата и доко др не .. 
Тук има - http://www.sport1.bg/sport1/node/70387
Много яка атака при втория гол, страшни сме! 
|
Чет Ное 01, 2007 12:03 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Верно е много яка комбинацията 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Ное 01, 2007 12:22 am |
|
 |
|