Автор |
Съобщение |
radko7
Пристрастен
|
Ако искат нагоре трябва да вземат нещо от тоя мач,аз силно се надявам да е така!!!Есената пак тегаво почнахме с измъчена победа и равен,а пък после..........ехеее надежди.
|
Сря Мар 12, 2008 11:43 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Няма значение каква ни е играта. И на-грозния футбол да практикуваме, ако бием наред ще съм доволен. К'во значение за УЕФА има играта ни в момента? Вижте ги кантонерите, две години поред правят прилично представяне, а в първенството не е като да са Барса!
|
Сря Мар 12, 2008 2:05 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Малинди все пак ще играе за "Славия"
от в. Сега
ЕМИЛ НИКОЛАЕВ
Албанският нападател Енцо Малинди вече е футболист на "Славия". Това разкри президентът на "белите" Венци Стефанов: "От тима му "Партизани" (Тирана) искаха нереална сума, която нямаше как да дадем. Все пак самият Малинди показа, че не иска да остава там и цената му бе смъкната". Стефанов не пожела да разкрие каква е точната трансферна сума, а най-вероятно Малинди ще дебютира идната седмица.
"Славия" не гони участие в евротурнирите на всяка цена. "Съставът ни е нов, напуснаха важни играчи. Не смятам, че дори и да влезем в УЕФА, нещо ще се промени", обясни Стефанов.
Той призна, че няма нищо против играчите му да получат премии от трети отбор за победа над пряк конкурент: "Няма нищо лошо в това. Бих приел подобно предложение и от ""Левски"" и от ЦСКА".
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Сря Мар 12, 2008 2:18 pm |
|
 |
KingDim
Пристрастен
|
Епиптянин се завръща в Славия
от Дон Балон
12 март 2008 11:20
Амр Ал Халавали ще изкара повторен пробен период при белите
Бившият египетски национал Амр Ал Халавали ще премине неколкодневен пробен период в Славия. Както е известно, халфът бе пред трансфер при белите още през лятото, след като бе одобрен от старши треньора Стевица Кузмановски. В последния момент сделката пропадна, а африканецът подписа с гръцкия Аполон Каламаря. Сега обаче Халавали е свободен агент и отново ще се пробва на "Овча купел".
"Египтянинът е класен футболист, доволен съм от старанието му. До дни ще решим дали да му предложим договор", заяви Стевица Кузмановски. Маекдонецът разкри още, че Дениран Ортега вече е почти възстановен от операцията на коляното, заради която пропусна цялата зимна подготовка. Има голяма вероятност нигериецът да се завърне в игра още в следващия мач на белите - срещу Черно море. Участие в двубоя обаче няма да може да вземе Йордан Петков, който все още лекува травма.
_________________ http://de.fishki.net/picsw/092007/28/ru ... ya_023.jpg
новия автобус на говедата
|
Сря Мар 12, 2008 2:20 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Това за Малинди определено е добра новина - имахма нужда от остър нападател.Просто очевидно е.
|
Сря Мар 12, 2008 2:25 pm |
|
 |
gesha
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Юни 10, 2004 1:16 pm Мнения: 720 Местоположение: In the middle of nowhere!
|
Ха ... от кога не бях влизал във форума и да прочета нещо толкова приятно относно трансферите. Щом Ортега и почти възстановен, а Малинди е при нас това значи, че до важните мачове ще разполагаме със солидно нападение. Да се надяваме и Данчо да е готов и да няма нови издънки и още червени картони.
Всичко звучи все по-обнадеждаващо при положение, че и египтянчето идва. Щом Кузмановски казва, че е класен футболист, според можем да му имаме доверие и да се надяваме да ни радва.
А някой знае ли до кога горе-долу ще е контузен Ради Рангелов, целият ли сезон изпуска? Много ме е яд за това момче, играе страхотно от ляво.
_________________ Аз кат говорим не приказвам ...
|
Сря Мар 12, 2008 4:52 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Това за Малинди ми намирисва нещо.. И то заради частта с евротурнирите - нали го гледахме по тв-то каза искал УЕФА, а сега не 'на всяка цена'.  хмм Ще видим!
Сря Мар 12, 2008 6:27 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
gesha написа: А някой знае ли до кога горе-долу ще е контузен Ради Рангелов, целият ли сезон изпуска? Много ме е яд за това момче, играе страхотно от ляво.
Ради ще е готов до края март, началото на април, все още е на облекчем режим, но скоро ще започне пърноценни тренировки!
Сря Мар 12, 2008 7:56 pm |
|
 |
radko7
Пристрастен
|
Все хубаво инфо ,а и черно море играха днес и едва ли ще са толкова свежи за събота трябва да се възползваме.
|
Сря Мар 12, 2008 9:23 pm |
|
 |
slavia_futbol_club
Познат
Регистриран на: Пет Мар 07, 2008 6:37 pm Мнения: 48 Местоположение: France
|
Kude 6te se igrae ma4a s 4erno more? i vuob6te kude q vijdate taq informacia za destinaciite 
|
Сря Мар 12, 2008 9:43 pm |
|
 |
|