Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:52 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Среща със Стевица - Сряда, 15:30,пред ст. "Славия" 
Автор Съобщение
Напреднал
Аватар

Мнение Само Славия
мда 15:30 пред сектор А :wink: и аз имам няколко срещи днес! но ще дойда защото ми пука за СЛАВИЯ :cry: КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА НИ ЧУЯТ!!!

Сря Мар 26, 2008 12:08 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
За съжаление няма да мога да дойда-айде дано срещата е полезна - очакваме да отразите после всичко,което Стевица каже 8)

Сря Мар 26, 2008 1:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стевица е много точен човек, разбира как стоят нещата в първенството и в отбора. Малинди е картотекиран и май щеше да играе в събота. :roll: Данчо Петков от вчера е почнал да прави обиколки за физическа подготова (има някви шансове да играе и с чорбата, ма е по вероятно за следващите мачове). Ортега е почти готов, но още не за цял мач. Елтон бил в Китай на проби, ма не станала работата и заради това не може да се картотекира момчето от Египет...
Естествено каза много работи и то в прав текст, без овъртания, но ако искат другите дето бяха да ги пишат... Имайте вяра в Стевица, каквото и да стане до края на сезона!

Сря Мар 26, 2008 7:13 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Айде, разкажете по-обстойно за тази среща, освен подробности около новините около тима, кажете и как ви се стори човечеца, като човек, тренер, 'кукла на Дебелия'...

Сря Мар 26, 2008 7:53 pm
Профил WWW
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Голям пич народен човек и сека втора дума му е псувня :lol: Иначе буквално каза че Елтон бил много прос а Орлинов него пускал шото бил големо леке напивалсе бил некво момиче търсила го полиция АБЕ ГОЛЕМ СМЕХ НЕЩА ОТ КУХНЯТА :lol:

Сря Мар 26, 2008 8:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Днес Стевица каза доста интересни неща! Започвам от това, че човека без да се притеснява ни направи пълен разбор на играта ни от началото на пролетта! Труден мач срещу Берое, падаш 2:0 до 6-тата минута, след това блъскаш с Локо Пловдив биеш едвам едвам, след това отиваш във Варна, там трагедия, нямаш желание! Цяла седмица тренираш и показваш страхотни неща и накрая се плашиш! След това, мач с "Марек", до 5-тата минута падаш 0:1, все пак обръщаш! С "Ботев", идеално първо полувреме и детински грешки! "Еби му майката" както каза Стевица, "така не става, трябват не само играчи с качество, но и сърце"! Елтон е много тъп, единствения който има положителна промяна и Нико Петров, Керчев е дебел! Малинди ще играе срещу Черноморец! Причините за загубите са детински грешки! Мисля, че горе долу е това, ако има нещо, което съм забравил кажете!

Сря Мар 26, 2008 9:28 pm
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение ..........
има бе Митеее :D Стевица каза спри да ми се обаждаш преди мач :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Сря Мар 26, 2008 9:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: ..........
Bytheway® написа:
има бе Митеее :D стевица каза спри да ми се обаждаш преди мач :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Не го слушайте тоя буфер, неска отидахме с него на мача и той се върза на един семкаджия, че днеска пускат без билети! :lol: :lol: :lol:

Сря Мар 26, 2008 9:40 pm
Профил WWW
Напреднал
Аватар

Мнение ......
лелелелел а ти кво направи бе :D аз съм Репортер от Стандарт :roll: :lol: :lol:

Сря Мар 26, 2008 9:42 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
От това, което чета разбирам, че г-н Кузмановски се е държал много добре и е казал нещата така както са. Или поне така както той ги мисли. Остава ни да се надяваме, че наистина е бил откровен и дано продължи да работи. Според мен трябва да имаме много вяра в него. Човекът е правилният. Отдавна не сме попадали на толкова свестен и качесвен треньор. 8)

Сря Мар 26, 2008 9:43 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 58 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща