Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
service_crew написа: VIE DOSTAT4NO PROTESTIRATE ( GOVORIA ZA POWE4ETO ) KATO NE IDVATE NA MA4OWE !!!

|
Нед Апр 13, 2008 3:50 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
rado написа: fisher96 написа: Агитката е от 50 човека, които се познават от деца, израстнали са заедно в Овча купел и околните райони. Останалите не можем да предприемем никакви действия без те да са започнали, от тях трябва да тръгне протеста. Иначе когато кажете винаги сме готови да подкрепим подобни действия срещу ВС и останалите мафиоти от ръководството. Трябва всички истински слависти от София да се вдигнем като един и да ги изгоним - няма друг начин да постигнем целта си. Задължително трябва да има някакво официално съобщение по медиите, както например беше протеста за спирането на радио Тангра, но тогава въпреки, че се събрахме над 6000 души не успяхме да ги убедим. tova iskam da kaja i az , kato izklu4im 4e se poznavate pt deca i tn , ne vi znam ot koga sa poznavate. No tova 4e NE prinadleja kum agotkata kakto kaza tam nqkoi si ne mu zapomnix nicka , ne ozna4ava 4e ne trqbva da izraza jelanieto mi za protest i kakvo kato NE prinadleja na agitkata az trqbva sam da otida v sektor V i da opuna sam plakat "venci da go duxa6" taka li ? Nali imenno tova obqsnqvate si4ki kak Slaviq ni obedinqva i vmesto da izmislim kakvo da napravim VSI4KI zaedno bez da gledame koi ot koi kvartal e koi kude prinadeleji , vie izpisaxte 4 stranici da mi obqsnqvate kak ne sum ot agitkata - da ne sum ot agitkata , no sum ot SLAVIA kato si4ki vas
Aбе да питам всички тука на възраст от 15-30 г забелязали ли сте агитките на отборите "Левски", ЦСКА, Боте, Локо Пд? Какви хора са там? Точно такива като мен и вас! Горе долу на тази възраст. И ги подкрепят и пеят по цял мач и организация има и идеи и хореография и вс. Ама трябва да има бройка. Тва да си на 23 примерно и да си седнеш да люпиш семки вместо да участваш в създаването на по-хубава атмосфера на стадиона ЗА ИГРАЧИТЕ и за останалата част от публиката за мен е тъпо най-малкото. После цял живот ще имаш да седиш и да коментираш и да люпиш семки. Ама сега като сме на тия години, в които сме най-активни и най-много можем да допринесем за подкрепата на отбора и съответно да вдигнем неговата игра и евентуално да покажем на венци че сме бройка и трябва да се съобразява с нас, ние ше седим мълчаливо и ще си люпим семето... И др нещо - е за тва сме и за присмех от др фенове на отбори- 1 маршрутка хора и т.н. Докато някои от вас не си променят манталитета така ще е! Замислете се малко поне...
Нед Апр 13, 2008 11:23 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Това, че нямаме публика е съвсем разично от това, че имаме малка агитка. Нямаме публика заради политиката на ръководството и това би трябвало да е ясно на всички, а агитките на отборите, които цитираш са водени от омраза към съперника. Не ви ли изглежда странно, че половината фенове на "Ботев" и Локо са некви бесни ултраси!? 
|
Нед Апр 13, 2008 6:23 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
май трябва да престанете с пререканията, и агитка и кибици и неидващи са СЛАВИСТИ.
айде да помислим как да накараме макс. брой СЛАВИСТИ да дойдат на стадиона?
ще ги накараме с добра реклама и нормално и реално представяне на виждането на публиката
и тогава в сектор В ще има не 200 викащи, а 2000, които след пръвите 10 минути и те ще викат, но трябва да се отърсим от "ултара" поведението си и да го направим реално СЛАВИЯ е отбора на реално мислещите фенове, не на тъпоъгълниците от другите отбори
|
Нед Апр 13, 2008 7:11 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: Това, че нямаме публика е съвсем разично от това, че имаме малка агитка. Нямаме публика заради политиката на ръководството и това би трябвало да е ясно на всички, а агитките на отборите, които цитираш са водени от омраза към съперника. Не ви ли изглежда странно, че половината фенове на "Ботев" и Локо са некви бесни ултраси!? 
Ами да ето един НЕ мислещ такъв.
Явно не си успял да схванеш какво имам предвид...  Агитката е функция на публиката най-малкото ще ти подскажа... А и да имаме малко публика, поне тия на наште години да идват да подкрепят отбора и да го надъхват, а не да люпят анонимно семки!
Нед Апр 13, 2008 7:54 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Кое Доко? Ако имаш предвид пловдивското те са с най-тъпата агитка в цялата страна. Изобщо не са бесни, много са ми смешни даже - смотани смърфове
А относно агитката, не винаги е била малка, преди беше доста по-голяма. Трябва да има по-голяма известност, съобщение по медиите - най-добре, много хора са нужни за да бъде успешен протеста. Който иска нека подкрепи протеста, който не ще майната му!
Нед Апр 13, 2008 8:16 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Офффф не знам толкова е обсъждано вече всичко...иска ми се да кажа нещо уникално и да реша проблема със семкаджиите един път завинаги...ама няма как да стане, айде накарайте чичо пенчо да не люпи...не става, или синът му гошо с ланеца, пак не става!! Това е култура на поведение, говори колко си запознат с много неща и фенството в частност......както беше казал някой ние имаме привърженици, но нямаме публика - имаме маса...верно не като на говеда и прасета, но не ни е малко публиката имаме потенциал, обаче повечето си правят пас и в най-важните мачове и по принцип ги няма никви......за това на мачовете с псевдо грандовете сме си гости на стадиона!! Искам всичко да е ултрас ма не става, искам още 100 такива като Илиян и тогава нема кой да ни вземе точка на овча купел ма ги няма......, искам адекватен президент ма няма, искам да сме всеки път като в надежда...еми не става!:) Това сме и за тия резултати сме добре да ви кажа...сравнени с некой други сме направо фърст отсекъде!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Апр 13, 2008 10:24 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Josif написа: Това, че нямаме публика е съвсем разично от това, че имаме малка агитка. Нямаме публика заради политиката на ръководството и това би трябвало да е ясно на всички, а агитките на отборите, които цитираш са водени от омраза към съперника. Не ви ли изглежда странно, че половината фенове на "Ботев" и Локо са некви бесни ултраси!?  Ами да ето един НЕ мислещ такъв. Явно не си успял да схванеш какво имам предвид...  Агитката е функция на публиката най-малкото ще ти подскажа... А и да имаме малко публика, поне тия на наште години да идват да подкрепят отбора и да го надъхват, а не да люпят анонимно семки!
Добре бе, брато къв ти е проблема.  Отговарям ти за агитките на отборите, които си цитирал. Струва ми се, че май само с мен имаш проблем. Ако е така да се разберем на лични! Щото вече започваш да ми лазиш по нервите!
|
Пон Апр 14, 2008 2:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: Това, че нямаме публика е съвсем разично от това, че имаме малка агитка. Нямаме публика заради политиката на ръководството и това би трябвало да е ясно на всички, а агитките на отборите, които цитираш са водени от омраза към съперника. Не ви ли изглежда странно, че половината фенове на "Ботев" и Локо са некви бесни ултраси!?  Ами да ето един НЕ мислещ такъв. Явно не си успял да схванеш какво имам предвид...  Агитката е функция на публиката най-малкото ще ти подскажа... А и да имаме малко публика, поне тия на наште години да идват да подкрепят отбора и да го надъхват, а не да люпят анонимно семки! Добре бе, брато къв ти е проблема.  Отговарям ти за агитките на отборите, които си цитирал. Струва ми се, че май само с мен имаш проблем. Ако е така да се разберем на лични! Щото вече започваш да ми лазиш по нервите!
1во дреме ми че ти лазя по нервите
2ро не, нямам проблем специално с теб...
3то не възнамерявам да се занимавам с теб
4то оправяй се
5то peace \/ (/C\)
Пон Апр 14, 2008 10:21 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
C/\ABuCTA написа: Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: Това, че нямаме публика е съвсем разично от това, че имаме малка агитка. Нямаме публика заради политиката на ръководството и това би трябвало да е ясно на всички, а агитките на отборите, които цитираш са водени от омраза към съперника. Не ви ли изглежда странно, че половината фенове на "Ботев" и Локо са некви бесни ултраси!?  Ами да ето един НЕ мислещ такъв. Явно не си успял да схванеш какво имам предвид...  Агитката е функция на публиката най-малкото ще ти подскажа... А и да имаме малко публика, поне тия на наште години да идват да подкрепят отбора и да го надъхват, а не да люпят анонимно семки! Добре бе, брато къв ти е проблема.  Отговарям ти за агитките на отборите, които си цитирал. Струва ми се, че май само с мен имаш проблем. Ако е така да се разберем на лични! Щото вече започваш да ми лазиш по нервите! 1во дреме ми че ти лазя по нервите 2ро не, нямам проблем специално с теб... 3то не възнамерявам да се занимавам с теб 4то оправяй се 5то peace \/ (/C\)
Абе ти си бил много смешен бе
Мислех, че форумът е за връзка между слависти. Сега обаче разбрах, че истинското му предназначение е за плюене и изява на комплексарчета
|
Вто Апр 15, 2008 3:42 pm |
|
 |
|