Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 18, 2025 12:46 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Следваща
 Зимна селекция 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Може говедата да го вземат Дуци :wink: Нали Кокала ще го махат зимата :roll: А Венци ме съмнява да даде Тошко в ЦСКА :?

Пон Ное 17, 2008 11:14 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
White Power написа:
Може говедата да го вземат Дуци :wink: Нали Кокала ще го махат зимата :roll: А Венци ме съмнява да даде Тошко в ЦСКА :?

Да Дуци може да отиде и на герена ...Какво става с нашия македонец още ли ни е тренъор ?Относно това да те съмнява В.С.... Просто незнам нищо не ме съмнява в тоя човек за пари какво ли не би направил.

Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ

Пон Ное 17, 2008 11:21 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
venci_1913 написа:
Дуци е напуснал и ще работи у софийски отбор ,а аз не виждам кой освен нас ще го вземе http://gong.bg/view_article.php?article_id=61763

Може да отиде в Септември :mrgreen: До там стигнахме че всички да ни избягват вече

Изображение

Пон Ное 17, 2008 7:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Дуци е помияр.Защо ги прави тези изявления че преговаря със софийски отбор.И четирите отбора си имат треньори и никой не си търси нов/поне официално/.Нищо чудно сам да се е предложил на Венци / или пък на говедата/ и Лечков затова да го е изгонил.За некоректност.

Пон Ное 17, 2008 7:17 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
http://www.sportline.bg/news/S-uvolneni ... udii_23059

Доста вярна статия, аз лично не съм ентусиазиран от варианта Дуци за наш тренер :x

Пон Ное 17, 2008 7:31 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Спокойно! Цяла есен Стефан Грозданов кръжи като лешояд над разлагащата се треньорска осанка на Сменица. Това не е случайно, а и би било много разумно решение.

Вто Ное 18, 2008 10:17 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Спокойно! Цяла есен Стефан Грозданов кръжи като лешояд над разлагащата се треньорска осанка на Сменица. Това не е случайно, а и би било много разумно решение.

Ти луд ли си бре, тоя пенсионер ли да дойде? Тоя ще колабира на некой мач бе, деби буферското лайно! А Сменица си има име - Стевица, ако не знаеш... айде малко уважение към треньора, на когото му пука за Славия...

Сря Ное 19, 2008 8:39 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Никакво уважение за този, който пада от Криводол и направи от "Славия" бостанско плашило. Даже смешило, защото вече и гаргите не се страхуват от нас.
Грозданов е направил във футбола толкова, колкото Сменица не може да си представи и в най - смелите си мечти след няколко бутилки сръбска шльокавица.

Сря Ное 19, 2008 10:31 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
хора не виждате ли, че Славия сега не прилича на нища ... сега сме по зле отколкото при Жарко Оларевич. Разликата при него бе че бе наредил правилно отбор от некадърници, а сега имаме неправилно наредени отбор от неграмотници , но с преспектива :lol:

Сря Ное 19, 2008 11:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
пич Благо казваше че по интересни тренировки от тия на Оларевич не е имал.Човека си беше тренер ама много юруш им даваше на келешите и го наиграха.Няма треньор в България който да юрка футболистите и те да не му спретнат някоя постановка.Най-добре е да се оправята сами. :idea:

Сря Ное 19, 2008 11:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 491 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Следваща