Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Прави впечатление, че все ни вкарват голове от "груби грешки в защитата" . Това не е добре. Може би Вуцов не е мн добър в защитен план или защитата нещо не се сработват. Не мога да си обясня... През сезона се правеха грешки, но не във всеки мач по 2-3 и то груби...
Съб Юли 18, 2009 8:34 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
Славия - Белхатов (Полша) 1:2
Славия загуби с 1:2 от полския тим от Първа лига Белхатов, макар че с гол на Тодор Колев белите поведоха в резултата и дълго време имаха превъзходство на терена. Две грешки на отбраната позволиха на поляците да вкарат два гола и така да нанесат първото поражение на белите в контролите досега.
Славия започна в състав: Мболи, Б.Георгиев, Петков, Кавдански, Р.Петров, Н.Петров, Н.Дюлгеров, Попара, Г.Иванов, Жуниор, Коприваров. По-късно в игра влязоха и останалите играчи, които са на лагер в Словения.
Следващата контрола на отбора е срещу кипърския Лимасол. Мачът е на 20 юли - понеделник.
Съб Юли 18, 2009 11:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Значи прави ми впечатление че Вуцов упорито налага халфова линия със следна възраст 21 години:Дюлгеров,Ники Петров,Попара и Галин Иванов.И четиримата несъмнено имат много талант но е нужно и някой с опит.
|
Нед Юли 19, 2009 8:21 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Значи прави ми впечатление че Вуцов упорито налага халфова линия със следна възраст 21 години:Дюлгеров,Ники Петров,Попара и Галин Иванов.И четиримата несъмнено имат много талант но е нужно и някой с опит.
Taлантът на Ники Петров е вече пропилян. В началото, когато дойде в Славия, беше талантлив и обещаващ атакуващ халф, който играеше на крилото. Имаше много хубава техника на скорост и се спряваше с лекота с по 2ма противникови играчи. Да, беше леке, но правеше разлика.
От около 2 сезона насам е един от най-посредствените ни играчи - уж си оправи поведението, но загуби блясъка си. Върнаха го да играе като дефанзивен център халф, което е тотално безумие и той съвсем се опропасти като обещаващ млад футболист. Раздаването му по терена и борбата в центъра не стигат, защото той няма физика да играе на този пост, а за крило вече не става. Именно заради това смятам, че връщането му в Славия е грешка. Коприваров е друг играч, който трябва да поеме на някъде другаде. Не мога да разбера защо Овчата глава го налага титуляр във всички контроли досега.
Предусещам, че ще има много срам и нищо хубаво с този човек като треньор на нашия отбор, но ... да видим.
|
Нед Юли 19, 2009 9:00 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
Vse pak tova sa kontroli,neka da dade tuk shans na vsi4ki,i da izbistri koi chte sa tituliaritre.
Pak chte vidim,i men mn nechta me pritesnjavat ama karai sviknali sme ve4e na kakvo li ne
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Нед Юли 19, 2009 1:53 pm |
|
 |
koko_sl
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 9:42 pm Мнения: 316 Местоположение: SOFIA
|
 Нов централен халф!
Към отбора ще се присъедини опитен халф спокойно, всички го знаете щото до скоро беше при нас и ето, че пак се налага връщането му лично аз го уважавам много и съм сигурен, че ще вдигне нивото!
_________________ La Vecchia Scuola!!!
|
Нед Юли 19, 2009 4:01 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Монтана загуби с 0:2 от Спортист (Своге)
в третата си контрола от лагера в Банско. Преминалият от Славия защитник Виктор Дениран вкара първия гол за Спортист в средата на първото полувреме. След почивката Георги Семерджиев оформи крайния резултат.

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Нед Юли 19, 2009 4:12 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Нов централен халф!
koko_sl написа: Към отбора ще се присъедини опитен халф спокойно, всички го знаете щото до скоро беше при нас и ето, че пак се налага връщането му лично аз го уважавам много и съм сигурен, че ще вдигне нивото!
Сърбин с българскки паспорт и малко име Саша?
|
Нед Юли 19, 2009 4:22 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
 Re: Нов централен халф!
saract написа: koko_sl написа: Към отбора ще се присъедини опитен халф спокойно, всички го знаете щото до скоро беше при нас и ето, че пак се налага връщането му лично аз го уважавам много и съм сигурен, че ще вдигне нивото! Сърбин с българскки паспорт и малко име Саша?
По-скоро българин от ромски проиход, с малко име Илия
Поне така мисля аз.
|
Нед Юли 19, 2009 5:12 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
аре нема нужда от тия стари са вече
по-добре на малина синчето поне с кеф да си го псуваш на майка 
Нед Юли 19, 2009 5:15 pm |