Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 16, 2025 8:58 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Славия - Спортист Своге 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е говедата щото са свръх силни сега

Нед Фев 21, 2010 10:56 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
За хората, смятащи активно да подкрепят Славия, билети ще има на кафето на бившето колело на трамвай 4 ! Смятам, че всички го знаете .

Пон Фев 22, 2010 11:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Под активно се има предвид агитка :!: :!: :!:

Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.

Изображение

Пон Фев 22, 2010 12:09 pm
Профил
Луд за връзване

Мнение 
Ще вземе да се окаже, че за мача със Своге ще бъдем с доста орязан състав. Попара и Стив със сигурност няма да играят. Пепи Димитров и Галин се оплакват от болки. Алберони не е сигурен, Тодор е невъзстановен напълно, а жълтата карта на Томаш все още не е пристигнала. Да не говорим, че май и с Илийката не всичко около документите е уредено. Като прибавим и наказанията на Жуниор и Нико нещата стават доста сложни май. Нека не бъдем черногледци, но ако всичките тези играчи не вземат участие или поне не съвсем готови на 100% тогава може и да берем ядове още в началото. Това са 10 човека.

Пон Фев 22, 2010 1:14 pm
Профил WWW
Напреднал

Мнение 
Мисля,че направиха голяма грешка с освобождаването на Ду Бала,Ортега и Кавдански.Сега ще се чудиме кои играчи да заместат контузените или наказаните...
Няма кои знае каква алтернатива в нападението,май Вили ще залага на по дефанзивна схема на игра с повече халфове и само един чист нападател.

Пон Фев 22, 2010 1:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Josif написа:
За хората, смятащи активно да подкрепят Славия, билети ще има на кафето на бившето колело на трамвай 4 ! Смятам, че всички го знаете .

Казвате час и съм там , срамота ако не се съберем прилична бройка на стадиона този път , първи мач , нови попълнения , нови надежди , мачът няма да е по ТВ , какво повече ни трябва :)

Пон Фев 22, 2010 3:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Големия проблем си остава нападението.Един Тодор Колев и той с непълна подготвка.Може би Галин Иванов ще играе редом до него.Не че срещу Своге това трябва да е проблем.

Вто Фев 23, 2010 11:31 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
През есента имахме супер населени с класни играчи вратарски пост и нападение и защита и халфова линия с достатъчна бройка, но недостатъчно качество. Сега нещата на вратата и в атака се нормализираха. Проблемна май отново ще е халфовата линия, дано не съм прав. Ако тя е халтава и най - добрата защита ще се задъхва. А в дефанса нещата и без това не изглеждат розово.

Сря Фев 24, 2010 12:29 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Е защо халфовата линия да е проблемна, напротив , там даже мисля , че ще сме най-силни - взехме Алберони , Илийката и Дани Пеев , а и като Попара се възстанови, нещата придобиват повече от добър вид :) Най-големият ни проблем ще бъде както винаги защитата , при една контузия на Данчо Петков нещата стават много лоши :x Не знам дали ще задържим Дидак Гонсалес и Николай Вълев , аз мисля , че е добре на този етап да стоят в клуба , то е ясно , че ще са резерви , но пък по-добре от нищо :wink:

Сря Фев 24, 2010 12:41 am
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
Нямаме много опции и в нападението,само Жу и Т.Колев,трябваше да запазат поне Дубала, ако не и Ортега.

Сря Фев 24, 2010 1:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 90 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща